Η Οδύσσεια ενός τζογαδόρου

Συχνά πυκνά πολλοί αναφέρονται στους μπουκ ή στον μπουκ σαν θηρίο. Ένας ορισμός ή χαρακτηρισμός που ουδέποτε υιοθέτησα ή ασπάστηκα, χτες όμως, έστω και για λίγο ενστερνίστηκα.



Έτρεχα από το πρωί, γύρισα αργά σπίτι, ήθελα να μελετήσω, να γράψω και να παίξω. Έκανα τα 2 πρώτα και στη συνέχεια ξεκίνησα την διαδικασία κατάθεσης για να ποντάρω. Έλα όμως που δεν δεχόταν την κάρτα μου με τίποτα η στοιχηματική εταιρεία. Με την ίδια κάρτα είχα ποντάρει μεσοβδόμαδα και το προηγούμενο σαββατοκύριακο, είχα κάνει ανάληψη χρημάτων την προηγούμενη εβδομάδα κτλ κτλ. Όλα αυτά στην ίδια εταιρεία, της οποίας το αυτόματο σύστημα αρνούνταν πεισματικά να δεχτεί την κατάθεση μου. Επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη μέσω της εφαρμογής chat που έχουν στο site τους, εκεί όπου συνήθως σου απαντάει κάποιο φανταστικό πρόσωπο (μόνο το μικρό του όνομα φαίνεται και από το επίθετο  το αρχικό γράμμα) συνήθως αυτοματοποιημένα, για να μου πει ότι ίσως δεν έχει χρήματα η κάρτα μου μέσα, αν κι εγώ ο ίδιος είχα πάει στην τράπεζα το πρωί και είχα κάνει ανάληψη. Με τα πολλά, ο τύπος τη μόνη απάντηση που είχε να μου δώσει ήταν, δοκιμάστε αργότερα!
Κοκκίνισα από το κακό μου, έπρεπε να πάω πάλι πίσω στην τράπεζα, να κάνω ανάληψη, να πάω να αγοράσω paysafe και να ξαναδοκιμάσω να κάνω κατάθεση για να ποντάρω. Μ' αυτά και μ' αυτά, ούτε να γράψω πρόλαβα, ούτε να μελετήσω όπως ήθελα, το "θηρίο" όμως το σκότωσα στο τέλος, με μια ΤΡΙΑΔΑ με Μάντσεστερ Γ, ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 την Λίβερπουλ και ΑΣΟ την Μουσκρόν. Ελπίζω να πληρωθήκατε κι εσείς, σε ένα διήμερο που δεν μ' ενθουσιάζει, αν κι εχτές, πέρασαν αρκετά καλά μικρομεσαία σημεία.

Άγιαξ - Φίτεσε: Εκτός Ευρώπης από νωρίς έμεινε φέτος ο Άγιαξ και το βάρος πέφτει αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Είναι περιττό νομίζω να περιγράψω την δυναμική του Αίαντα μέσα στην έδρα του, εκεί όπου στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων είναι το απόλυτο αφεντικό. Συμπαθητική ομάδα η Φίτεσε, προσπαθεί και φέτος να κάνει το  βήμα παραπάνω, έχει ποιοτικό σύνολο, παίζει επιθετικά και δεν θα φοβηθεί ούτε τον Άγιαξ σήμερα. Περιμένω ανοιχτό ματς και από τις 2 ομάδες, ειδικά από τον Άγιαξ που δεν έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα έχει μεγάλα αποθέματα ενέργειας για ξόδεμα. Ποντάρισμα στα πολλά γκολ και το OVER 3,5 που βρήκα σε απόδοση 2,17.

Χετάφε - Βιγιαρεάλ: Παιχνίδι που σηκώνει αρκετή κουβέντα. Η Χετάφε σύμφωνα με πολλούς παίζει καλά σ' αυτές τις 5 πρώτες αγωνιστικές, ενώ σίγουρα της αξίζουν συγχαρητήρια για την ισοπαλία στο Μπαλαϊδος μεσοβδόμαδα με την Θέλτα, αφού δεν παράτησε  το ματς και κατάφερε να ισοφαρίσει προς το τέλος. Εντός έδρας βέβαια έχει 2/2 ήττες, έχοντας αντιμετωπίσει όμως Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα. Μοναδική της νίκη επί της Λεγανές εκτός έδρας, ενώ έχει και 2 ισοπαλίες με Μπιλμπάο και Θέλτα πάλι εκτός έδρας. Σφιχτό  και δουλεμένο σύνολο η ομάδα της Μαδρίτης εν κατακλείδι, αλλά με ταβάνι, το οποίο δεν φτάνει πιο πάνω από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Η Βιγιαρεάλ, μετά το κάκιστο ξεκίνημα και τις ήττες με Σοσιεδάδ (εκεί που έχασε το τόπι) και Λεβάντε, έστρωσε και έριξε 2 τριάρες σε Μπέτις (εντός) και Αλαβές (εκτός), ενώ έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Εσπανιόλ μεσοβδόμαδα, σε ένα παιχνίδι πάντως που ήταν καλύτερη. Την Πέμπτη το κίτρινο υποβρύχιο αποβιβάζεται στο Ισραήλ για το παιχνίδι του Europa League με την Μακάμπι τελ αβίβ, γι' αυτό ο Φραν Εσκρίμπα σήμερα θα προχωρήσει σε μίνι ροτέισον όπως διάβασα. Μπήκα στο site της Marca και είδα την ενδεκάδα της Βιγιαρεάλ και μου φάνηκε ΟΚ, από την στιγμή που παίζουν μέσα Μπακαμπού, Καστιγιέχο, Σοριάνο και Ουνάλ. Θα είναι στον πάγκο ο Μπάκα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πορεία του παιχνιδιού, αρέσει όμως και ο Ουνάλ σαν παρτενέρ του ανεβασμένου Μπακαμπού. Στο δημιουργικό κομμάτι με λίγα λόγια είναι ΟΚ η Βιγιαρεάλ, αλλά αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι η άμυνα, η οποία έστρωσε και δεν έχει τα χάλια των 2 πρώτων αγωνιστικών. Δε νομίζω πως η Χετάφε που έχουμε δει μέχρι σήμερα, δικαιούται να είναι φαβορί του 2,35 (ναι, εκεί έχει φτάσει ο ΑΣΟΣ πλέον). Στο 3,20 που έχει ανέβει το ΔΙΠΛΟ υπάρχει πλέον μεγάλη αξία, ακόμα και σε DRAW NO BET που πληρώνει 2,20, για μια Βιγιαρεάλ που δεν θα αγχωθεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και θα χτυπήσει στην κόντρα όπως έκανε και στο ματς με την Αλαβές και πέρασε σαν σίφουνας με 0-3.

Λίλεστρομ - Ρόζενμποργκ: Έκανε το μπαμ η Λϊλεστρομ μεσοβδόμαδα και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου, κερδίζοντας μέσα στην έδρα της Μόλντε σε νοκ άουτ αγώνα. Μέτρια παρόλα αυτά η πορεία της στο πρωτάθλημα, δεν κινδυνεύει άμεσα ούτε όμως κυνηγάει και κάτι ουσιαστικό. Η Ρόζενμποργκ έχει πατήσει το πόδι στο γκάζι στο  δεύτερο γύρο και είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία της 10 παιχνίδια έχει ρεκόρ 7-1-2, με τις 2 ήττες να προέρχονται από την ίδια ομάδα, με το ίδιο σκορ, την Χάουγκεσουντ με 0-1. Στα υπόλοιπα ματς έχει κάνει περίπατο, εύκολες νίκες με πάνω από 2 γκολ διαφορά, ανεξάρτητα  αν παίζει εντός ή εκτός έδρας. Σίγουρα υπάρχει και η Ευρώπη στο ενδιάμεσο για την επίδοξη πρωταθλήτρια, δεν  θα έχει μεσοβδόμαδο ταξίδι όμως, αφού θα αντιμετωπίσει την Βαρντάρ εντός έδρας. Η Ρόζενμποργκ βρίσκεται στο +7 από την 2η Μπραν, μια διαφορά ασφαλείας μπορούμε να πούμε, δείχνει όμως με την αγωνιστική της παρουσία ότι δεν έχει αντίπαλο φέτος. Δύσκολα θα βρούμε το ΔΙΠΛΟ ξανά σε τέτοιες τιμές, στο 1,97 που το βρήκα εγώ το πόνταρα.

Οι επιλογές μου:

Άγιαξ - Φίτεσε OVER 3,5 2,17
Χετάφε - Βιγιαρεάλ ΔΙΠΛΟ 3,20
Λίλεστρομ - Ρόζενμποργκ ΔΙΠΛΟ 1,97

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2