Νέο ξεκίνημα για πολλούς μετά την διακοπή

Η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, έδωσε το χρόνο σε πολλές ομάδες να αναδιοργανωθούν, να δουλέψουν τις αδυναμίες τους και να συμπληρώσουν τυχόν κενά στο ρόστερ, με προσθήκες της τελευταίας στιγμής.



Πολλές οι ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά την σεζόν, αρκετά φανταχτερά ονόματα, όπως η Κοπεγχάγη, η Βιγιαρεάλ, η Φιορεντίνα, ανάμεσα τους και κάποιες φορμαρισμένες όμως, που θέλουν να συνεχίσουν τα καλά τους σερί που είχαν χτίσει πριν την διακοπή. Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν, πάμε να δούμε τις επιλογές της Κυριακής.

Ισπανία:

Θέλτα - Αλαβές: Άσχημο το φετινό ξεκίνημα για τη Θέλτα, που ψάχνει την πρώτη της νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Αλαβές, η οποία έχει ξεκινήσει εξίσουν άσχημα την σεζόν με 2/2 ήττες χωρίς μάλιστα να καταφέρει να βρει δίχτυα. Ενισχύθηκαν με καλές μεταγραφές οι Βάσκοι στην επίθεση (Μουνίρ και Κρίκιτς), η Θέλτα όμως παρουσιάζει μεγαλύτερη ομοιογένεια και αν προσέξει λίγο την άμυνα της στο σημερινό, έχει την δυνατότητα να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν.

Βιγιαρεάλ - Μπέτις: Να την κλαίνε οι ρέγγες ήταν η Βιγιαρεάλ στα 2 πρώτα της σεζόν και σήμερα το κίτρινο υποβρύχιο θέλει να κάνει restart. Η Μπέτις πριν την διακοπή κέρδισε με ανατροπή 2-1 την Θέλτα, σε ένα ματς που έβγαλε πολύ πάθος και δύναμη, αγωνιζόμενη για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της. Σήμερα είναι η σειρά της Βιγιαρεάλ να πράξει το ίδιο μπροστά στο δικό της κοινό, η ποιότητα στο ρόστερ της είναι αδιαμφισβήτητη, σοβαρός προπονητής υπάρχει στον πάγκο, η διακοπή μόνο καλό θα της έχει κάνει, σε καλή τιμή ο ΑΣΟΣ.

Ιταλία: 

Βερόνα - Φιορεντία: Μία από τις ομάδες που θα δώσουν μάχη για την παραμονή, είναι σίγουρα η Βερόνα, που ξεκίνησε μέτρια την σεζόν και δείχνει να έχει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Άσχημα ξεκίνησε και η Φιορεντίνα, η οποία πάντως διαθέτει πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ από την σημερινή της αντίπαλο και υπάρχουν εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις από αυτή. Δίκαιο φαβορί στην αναμέτρηση η Βιόλα, που θα ψάξουν με θέρμη την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Κάλιαρι - Κροτόνε: Πρεμιέρα στο νέο της γήπεδο σήμερα η Κάλιαρι, που επιζητεί να κάνει μια καινούρια αρχή στο πρωτάθλημα, μετά τις 2 δικαιολογημένες ήττες από Γιουβέντους και Μίλαν. Δεν έχει σκοράρει ακόμα η Κροτόνε στο πρωτάθλημα, ενώ, αν και αρκετά μαχητική, χάνει μεγάλο μέρος από την δύναμη της στα εκτός έδρας. Η Κάλιαρι εντός μεταμορφώνεται και με την ώθηση των οπαδών της σήμερα, στο κατάμεστο νέο της γήπεδο, περιμένω να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.

Ρωσία:

Ντιναμό Μ. - Ζενίτ: Μεγαλύτερο βάρος δείχνει  να ρίχνει στο πρωτάθλημα φέτος η Ζενίτ, που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή. Πηγαίνει τρένο από την αρχή της σεζόν και μόνο στα προκριματικά του Europa δυσκολεύτηκε από την Ουτρέχτη. Εντός των συνόρων δείχνει να μην έχει αντίπαλο προς το παρόν. Δύσκολα θα καταφέρει να ανακόψει την πορεία της Ζενίτ η φετινή Ντιναμό, μια πολύ μέτρια ομάδα που έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι.

Νορβηγία:

Σάντεφιορντ - Βίκινγκ: Στο συγκεκριμένο ζευγάρι, αυτή που καίγεται για βαθμούς είναι η Βίκινγκ, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία, χωρίς όμως αγωνιστικά, να δίνει κάποιο πάτημα για να την στηρίξουμε. Αξιόλογη ομάδα η Σάντεφιορντ, σχετικά αδιάφορη λόγω της βαθμολογικής της συγκομιδής, αλλά σοβαρή παράλληλα, μπορεί να κατακτήσει σήμερα το τρίποντο, απέναντι σε μια Βίκινγκ που έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και είναι από τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας της κατηγορίας.

Δανία:

Κοπεγχάγη - Μίντιλαντ: Τόσο κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είχε να κάνει η Κοπεγχάγη 15 χρόνια, έχοντας μείνει στο -10 από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι πρωτευουσιάνοι προχώρησαν σε μεταγραφές της τελευταίας στιγμής για να ενισχύσουν το ρόστερ τους, με τον δικό μας Κάρλος Ζέκα να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο το σήμερα. Η Μίντιλαντ πετάει φωτιές μπροστά, στα μετόπισθεν όμως μπάζει και αυτή της η αδυναμία της έχει στερήσει πολλά μέχρι σήμερα. Ευκαιρία για την Κοπεγχάγη να κάνει restart και να ξεκινήσει την αντεπίθεση της, σίγουρα αξίζει το ποντάρισμα στον ΑΣΟ που πληρώνει πάνω από 2 μονάδες και θεωρώ πως δύσκολα θα ξαναδούμε τέτοιες τιμές για τους πρωταθλητές.

Οι επιλογές μου:

Θέλτα - Αλαβές ΑΣΟΣ 1,70
Βιγιαρεάλ - Μπέτις ΑΣΟΣ 1,88
Βερόνα - Φιορεντίνα ΔΙΠΛΟ 2,17
Κάλιαρι - Κροτόνε ΑΣΟΣ 1,67
Σάντεφιορντ - Βίκινγκ ΑΣΟΣ 2,08
Κοπεγχάγη - Μίντιλαντ ΑΣΟΣ 2,12
Ντιναμό Μ. - Ζενίτ ΔΙΠΛΟ 1,70

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2