Προτίμηση στα GOAL

Πρεμιέρα στους ομίλους του Champion's League σε συνδυασμό με εμβόλιμη αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, μας προσφέρουν ένα κουπόνι με πληθώρα επιλογών.




Στους αγώνες του Champion's League αν και παίζονται πολλά εκατομμύρια κάθε αγωνιστική, σπανίως προκύπτουν ευκαιρίες, γι' αυτό πέρυσι δεν συνήθιζα να γράφω μεσοβδόμαδα. Δεν έχει αλλάξει κάτι σήμερα στην πρεμιέρα των ομίλων, με διακατέχει όμως μια σχετική ευφορία (και ψυχολογική, αλλά και στην τσέπη μου), μετά το 6/7 της Κυριακής κι ένα 3/3 χτες το οποίο όμως δεν το έγραψα στο Blog.
Σημεία μου προέκυψαν από τις μικρές της Αγγλίας, στο CHL θα ασχοληθώ μόνο με τα GOAL, αφού δεν βρήκα παικτική αξία στις αποδόσεις των σημείων.

Champion's League:

Μπενφίκα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Από χτες το βράδυ είχα μαρκάρει τον ΑΣΟ, που παίζει ακόμα κοντά στο 1,65, καθώς πιστεύω ότι η Μπενφίκα και πιο έμπειρη είναι στην Ευρώπη και πάντα αποδίδει εξαιρετικά εντός έδρας, ακόμα και με πιο ισχυρούς αντιπάλους από την αποψινή της. Γενικότερα δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τις ρωσικές ομάδες, που σπάνια πετυχαίνουν κάτι καλό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο λόγος που απέρριψα τον διαφαινόμενο ΑΣΟ, είναι η εξαιρετική απόδοση στην οποία προσφέρεται το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ. Η Μπενφίκα κεντάει μπροστά, πίσω όμως έχει θεματάκια, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η ποιοτική επιθετική γραμμή των Ρώσων. Θεωρώ δεδομένο ότι θα σκοράρουν οι Πορτογάλοι.

Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ Λισσαβόνας:  Αυτό είναι ουσιαστικά το πρώτο φετινό δυνατό τεστ του Θρύλου, αφού και η Ριέκα αλλά και η Παρτιζάν ήταν σαφέστατα πολύ μικρότερης δυναμικότητας. Στο ελληνικό πρωτάθλημα κάθε χρόνο κάνει παρέλαση η ομάδα του Πειραιά και δεν μπορώ να λάβω σοβαρά υπόψη μου αυτά τα παιχνίδια, που τις περισσότερες φορές κατεβαίνει με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της. Η Αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός δέχτηκε αρκετές φάσεις και από την Παρτιζάν και από την Ριέκα και παρόλο που είχε την ουσία μπροστά, πίσω δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Αν και είναι πρώτη αγωνιστική, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κρίνει πολλά για την πορεία και των 2 ομάδων στην Ευρώπη. Δύσκολα να δούμε τον Ολυμπιακό να παίζει κλειστά μέσα στο Καραϊσκάκης, ειδικά όταν απέναντι του δεν έχει την Μπαρτσελόνα ή την Γιουβέντους. Θα τον παρασύρει και ο κόσμος και πιθανόν να δούμε αρκετά καλό παιχνίδι. Αξίζει το ρίσκο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.

Σέλτικ - Παρί Σεν Ζερμέν: Δύσκολη πρεμιέρα για τους Σκωτσέζους, που έχουν όμως πλέον την ευρωπαϊκή εμπειρία και δεν τρομάζουν από ονόματα και φανέλες. Η νεόπλουτη Παρί άλλωστε, πέραν του υλικού που διαθέτει, δεν έχει γίνει ακόμα Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν σε ειδικό βάρος φανέλας και μόνο εμπιστοσύνη δεν προσφέρουν αποδόσεις της τάξης του 1,20 σε ματς εκτός έδρας. Πέρυσι δέχτηκε γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια των ομίλων, ακόμα και από την Λουντογκόρετς. Γιατί όχι και σήμερα στο καυτό Σέλτικ Πάρκ, από την πολύ καλή επιθετικά Σέλτικ. Ήδη έχει πάρει την κατηφόρα το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, το πρόλαβα στο 1,75.

Αγγλία: 

Πιτέρμπορο - ΜΚ Ντονς: Από σφαλιάρα εντός έδρας και την πρώτη ήττα στη σεζόν έρχεται η Πιτέρμπορο, εντός έδρας μάλιστα με 1-3 από την Μπράντφορντ. Μας βολεύει αυτό το γεγονός, καθώς την περιμένω πιο προσεκτική σήμερα και με διάθεση αντίδρασης. Στη μέση της βαθμολογίας βολοδέρνει η ΜΚ Ντονς, που ηττήθηκε στα 2 τελευταία εκτός έδρας και δεν εμπνέει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της. Επέλεξα τον ΑΣΟ.

Κόλτσεστερ - Τσέστερφιλντ: Παραδοσιακά ισχυρή η Τσέστερφιλντ εντός έδρας, το αποδεικνύει μέχρι στιγμής και φέτος, παραμένοντας αήττητη στα 3 πρώτα παιχνίδια που έδωσε εκεί, με απολογισμό 2 νίκες και 1 ισοπαλία και τέρματα 9-3. Απογοητεύει η Τσέστερφιλντ, εκτός έδρας μετράει μόνο ήττες στις 3 εξόδους της με τέρματα 2-11! Εκτός από τους αριθμούς που μιλάνε ξεκάθαρα, είναι και οι εμφανίσεις των 2 ομάδων που με έσπρωξαν προς τον ΑΣΟ.

Άκρινγκτον - Γκρίμσμπι: Σε εξαιρετική κατάσταση η Άκρινγκτον, έρχεται από νίκη με 3-0 επί της Καρλάιλ και κάθεται πλέον στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα σημειώθηκαν πάνω από 2,5 γκολ. Δεν ενθουσιάζει το ίδιο η Γκρίμσμπι, η οποία δέχεται εύκολα γκολ, διαθέτει όμως μια αξιόλογη γραμμή κρούσης. Υπάρχει μια γενικότερη ευφορία στους γηπεδούχους, με όλα τους τα παιχνίδια να είναι ανοιχτά μέχρι στιγμής και μπορεί να συνδράμει και η Γκρίμσμπι απόψε για να δούμε για ακόμα μια φορά αρκετά γκολ. Σε λίγο καλύτερη απόδοση το OVER 2,5 από τον ΑΣΟ, μπήκε στις επιλογές μου.

Οι επιλογές μου:

Μπενφίκα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 2,05
Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,95
Σέλτικ - Παρί Σεν Ζερμέν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,75

Πιτέρμπορο - ΜΚ Ντονς ΑΣΟΣ 2,17
Κόλτσετσερ - Τσέστερφιλντ ΑΣΟΣ 1,93
Άκρινγκτον - Γκρίμσμπι OVER 2,5 1,80

*οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2