Στα απόνερα του σαββατοκύριακου

Η Δευτέρα συνήθως είναι νεκρή στοιχηματικά και λόγω έλλειψης αγώνων, αλλά κι επειδή ο τζογαδόρος χρειάζεται ξεκούραση μετά την ενέργεια που ξόδεψε το σαββατοκύριακο. Ο Θεός βλέπετε ξεκουράστηκε την Κυριακή μετά από 7 ημέρες δημιουργίας, ο τζογαδόρος όμως έχει την Δευτέρα, ειδικά όταν έχουν προηγηθεί μεσοβδόμαδα παιχνίδια για την Ευρώπη, αλλά έχουμε και εμβόλιμες αγωνιστικές αυτή την εβδομάδα.




Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια σημεία άξια αναφοράς για σήμερα Δευτέρα, οπότε κι εγώ έδωσα αναβολή στο ρεπό μου!

Λανς - Κεβιγί ή Κουεβιλί ή Κουεβιγί ή Κουβερλί: Ποιος θα το περίμενε πως το μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας, αυτό των 40 εκατομμυρίων της Λανς, ότι θα ξεκινήσει με 7/7 ήττες. Ούτε σε ταινίες δεν συμβαίνουν αυτά για την ιστορική ομάδα που έχει γίνει περίγελος της χώρας. Αν δεν κερδίσει απόψε και τη νεοφώτιστη Κεβιγί, μάλλον θα πρέπει να βγάλει τα κομπιουτεράκια, όχι για να υπολογίσει αν μπορεί να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία, αλλά για να μην υποβιβαστεί. Τσίμπησα τον ΑΣΟ, ποντάροντας στην πρώτη νίκη της Λανς στο φετινό πρωτάθλημα. Τι στα κομμάτια, δεν είναι και τόσο μπάζο πια.

Εσπανιόλ - Θέλτα: Σεφτέ στις νίκες ψάχνει και η Εσπανιόλ, που έχει μόλις 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Τα 2 παιχνίδια που έδωσε βέβαια ήταν με Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, οπότε δεν μπορούμε ακόμα να κρίνουμε 100% την αγωνιστική της εικόνα, η οποία πάντως δεν είναι και τόσο κακή. Η Θέλτα έκανε σεφτέ την προηγούμενη αγωνιστική στο ματς με την Αλαβές,. κερδίζοντας με το φτωχό 1-0, σε ένα παιχνίδι πάντως που θα μπορούσαν να σημειωθούν πολλά περισσότερα τέρματα. Θα κυνηγήσουν το γκολ και οι 2 ομάδες στο αποψινό παιχνίδι, η Εσπανιόλ επειδή είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη, η Θέλτα επειδή είναι στο DNA της και πάντα το ψάχνει. Στο 1,80 το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ έχει καλές πιθανότητες.

Νόρτζελαντ - Άαρχους: Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Νόρτζελαντ έχει το απόλυτο εντός έδρας με 4/4 και φιλοδοξεί σήμερα να κάνει 5 τις νίκες της και να αυξήσει την διαφορά από την  δεύτερη Χόμπρο. Μέτρια έως κακή η μέχρι στιγμής πορεία της Άαρχους στο πρωτάθλημα, σαφώς έχει δυνατότητες για κάτι περισσότερο από την προτελευταία θέση στην οποία βρίσκεται. Η Νόρτζελαντ εντός έδρας κέρδισε Κοπεγχάγη και Μπρόντμπι, 2 από τις βασικές διεκδικήτριες του τίτλου, πόσο καλύτερη να είναι η Άαρχους και ο ΑΣΟΣ προσφέρεται κοντά στο 2,00; Αξίζει το ρίσκο στη νίκη των γηπεδούχων.

Χέλσινγκμποργκ - Βάρμπεργκς: Κατάντια για την Χέλσινγμποργκ να βολοδέρνει στην 2η κατηγορία και αν δεν κερδίσει σήμερα, μάλλον θα βολοδέρνει εκεί και του χρόνου. Ειδικά την Βάρμπεργκς, την μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη και με την χειρότερη συγκομιδή βαθμών μακριά από το σπίτι της. Κερδίστε βρε, ο ΑΣΟΣ στο 1,70.

Οι επιλογές μου:

Λανς - Κεβιγί ΑΣΟΣ 1,75
Εσπανιόλ - Θέλτα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,80
Νόρτζελαντ - Άαρχους ΑΣΟΣ 1,95
Χέλσινγμποργκ - Βάρμπεργκς ΑΣΟΣ 1,70

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2