Το παραμύθι της Έστερσουντ

Η φετινή σταχτοπούτα του θεσμού, που έχει καταφέρει να αποκλείσει Γαλατά και ΠΑΟΚ για να μπει στους ομίλους, δεν είναι κάτι περισσότερο από μια μέση σουηδική ομάδα τρεχαλατζήδων, που φυσικά της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα πορεία της, από την άλλη όμως, υστερεί σημαντικά σε ποιότητα, σε σχέση με πολλές ομάδες του θεσμού που προέρχονται από προηγμένα πρωταθλήματα.




Στην ποιότητα που έχει ο αντίπαλος βέβαια, πολλές φορές, μπορείς να την αντιπαρατάξεις ομαδική δουλειά, πάθος και ενθουσιασμό, στοιχεία που δεν λείπουν από τους Σουηδούς και κυρίως μ' αυτά έχουν προχωρήσει τόσο μακριά στην Ευρώπη. Από την άλλη βέβαια, έχουμε μια Χέρτα σήμερα, που σίγουρα δεν κόπιασε στην Μπουντεσλίγκα πέρυσι για να καταφέρει να καταλάβει μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και να κάνει τον τουρίστα στο Europa League. Μπορεί οι Γερμανοί να παρουσιάζονται διαφορετικοί στα εκτός έδρας τους, είναι όμως κατά πολύ ανώτεροι ποιοτικά από την σημερινή τους αντίπαλο και σίγουρα πολύ πιο υποψιασμένοι από άλλες ομάδες που αντιμετώπισαν την Έστερσουντ. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθούν η ανέτοιμη Γαλατά, ο ανέτοιμος ΠΑΟΚ, μια ομάδα από την Ισλανδία και η Ζόρια, με την Χέρτα του Βερολίνου. Λίγο φιλότιμο να δείξουν οι Γερμανοί απόψε, τα απαραίτητα να κάνουν, θα φύγουν νικητές από το γήπεδο.

Σέριφ - Κοπεγχάγη: Από το υπόλοιπο πρόγραμμα τώρα, μ' άρεσε και πόνταρα το ΔΙΠΛΟ της Κοπεγχάγης στην έδρα της Σέριφ, βλέποντας πως οι Δανοί "μόνιμοι" πρωταθλητές πήραν τα πάνω τους, έχοντας αφήσει πίσω το κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Σε καμία περίπτωση δεν είναι φόβητρο η Σέριφ, που μπορεί να κάνει περίπατο στο μολδαβικό πρωτάθλημα, αλλά είναι σαφώς πολύ χαμηλότερης δυναμικής. Στα plus, ότι οι Δανοί μετά το 0-0 της πρεμιέρας με την Λοκομοτίβ, θα θέλουν σίγουρα τη νίκη και θα την κυνηγήσουν ακόμα πιο ζεστά.

Βικτώρια Πλζεν - Χάποελ Μπερ Σεβά: Με τον ΑΣΟ είμαι στο παιχνίδι της Βικτώρια Πλζεν με αντίπαλο την Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι Τσέχοι έχουν κάνει το 8/8 στο εγχώριο πρωτάθλημα, είναι έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη και πάντα πολύ δυνατή εντός έδρας. Επιπλέον θα θέλουν να ρεφάρουν την ήττα της πρεμιέρας από τον φετινό κακό τους δαίμονα στην Ευρώπη, την Στεάουα, που τους απέκλεισε και από τη συνέχεια του CHL. Δεν με τρομάζει η Χάποελ, που έχει δεχτεί γκολ σε όλα της τα ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια της φέτος και σίγουρα δεν έχει την ίδια δυναμική σαν ομάδα.

Λυών - Αταλάντα: Στο Λυών - Αταλάντα αμφιταλαντεύτηκα για το αν θα πάω με τον ΑΣΟ ή τα πολλά γκολ και τελικά επέλεξα το δεύτερο. Ο τελικός φέτος γίνεται στο στάδιο της Λυών κι αυτό είναι σίγουρα ένα εξτρά κίνητρο για την γαλλική ομάδα, η οποία όμως έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, γεγονός που τις έχει κοστίσει σε αρκετά παιχνίδια. Δίκαια είναι φαβορί η Λυών, ίσως όμως χρειαστεί πάνω από 2 γκολ για να κερδίσει την Αταλάντα, που έχει βρει δίχτυα σε όλα της τα παιχνίδια φέτος εκτός από αυτό με την Ρόμα. Το συγκεκριμένο ζευγάρι, σύμφωνα με τα όσα μας έχουν δείξει οι 2 ομάδες μέχρι σήμερα, υπόσχεται αρκετά γκολ.

Οι επιλογές μου:

Έστερσουντ - Χερτα ΔΙΠΛΟ 2,45
Σέριφ - Κοπεγχάγη ΔΙΠΛΟ 2,10
Βικτώρια Πλζεν - Χάποελ Μπερ Σεβά ΑΣΟΣ 2,10
Λυών - Αταλάντα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5 2,02

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2