Αποστολές αυτοκτονίας

Σηκώνονταν το πρωί, έπιναν το "σάκε" τους, έκαναν τις δεήσεις τους και τις προπόσεις τους στο όνομα του βασιλιά Χιροχίτο και στη συνέχεια βουτούσαν με τα αεροπλάνα τους στο θάνατο. Επίκαιροι, λόγω των ημερών, οι γιαπωνέζοι καμικάζι, που δεν δέχονταν την ταπείνωση της ήττας, "έπαιζαν" μπαλίτσα μόνο για τη νίκη και όταν καταλάβαιναν ότι τα πάντα ήταν χαμένα, κοιτούσαν να φύγουν με το κεφάλι ψηλά και να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερες απώλειες στον αντίπαλο.

Μπορεί να καταντάει γραφικό πολλές φορές, να προσπαθώ να συσχετίσω τα πάντα με το ποδόσφαιρο, η εκλαϊκευμένη όμως έννοια του όρου καμικάζι, που χρησιμοποιείται ευρέως, μου έφερε στο μυαλό όλα τα παραπάνω. 

Εκτός αυτών βέβαια και οι ομάδες που επέλεξα να ποντάρω σήμερα, που είτε δεν έχουν άλλα περιθώρια, είτε θα κοιτάξουν να φύγουν με το κεφάλι ψηλά.

Μάλαγα - Θέλτα: Ένα από τα τελευταία του χαρτιά παίζει ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα, Μίτσελ, αφού με μόλις 1 βαθμό σε 9 παιχνίδια, μοιραία βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Δεν παίζει και καμιά μπαλάρα η Θέλτα, αλλά είχε φοβερή ρέντα στα 2 τελευταία εκτός έδρας με Λας Πάλμας και Εϊμπάρ, τις οποίες βρήκε μπόσικες και τις φιλοδώρησε με 9 τέρματα παρακαλώ. Μπόσικη είναι και η Μάλαγα στα μετόπισθεν και η ανάγκη για νίκη θα την κάνει να πάρει ακόμα περισσότερα ρίσκα. Κοινώς, τα πολλά γκολ και το OVER 2,5 έχει λογική.

Έργκριτε - Χέλσινγκμποργκ: Με νίκη καθαρίζει την υπόθεση παραμονή η Έργκριτε και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην στην ελλιπέστατη  και άκρως απογοητευμένη σήμερα Χέλσινγκμποργκ, που δεν κατάφερε για 2η χρονιά να διεκδικήσει την άνοδο και θα αγωνίζεται και του χρόνου στην 2η κατηγορία. Μπορούν να τα καταφέρουν οι γηπεδούχοι, που τρέχουν καλό ρεκόρ εντός έδρας (8-3-3) απέναντι στην φιλοξενούμενη που με το ζόρι συμπληρώνει 18αδα σήμερα.

Τρόμσο - Βίκινγκ: Ματς με μονόπλευρο ουσιαστικά ενδιαφέρον κι αυτό για την Τρόμσο, η οποία με νίκη βγαίνει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Βίκινγκ θεωρητικά έχει ακόμα ελπίδες να αποφύγει το μοιραίο, έδειξε όμως σημάδια αποσύνθεσης στο προηγούμενο παιχνίδι της εντός έδρας, χάνοντας με 1-7 από την Βαλε-ρένγκα. Δεν έχουν να χάσουν κάτι οι φιλοξενούμενοι, εκτός από την αξιοπρέπεια τους βέβαια, μας έχουν προσφέρει πάρα πολλά υπερθεάματα στο 2ο γύρο και απέναντι στην "πιο over" ομάδα του πρωταθλήματος, περιμένω φεστιβάλ γκολ. Στο 2,38 το OVER 3,5 η επιλογή μου.

Αν και αρχίζουν τώρα, εν συντομία να πω ότι έχω ποντάρει στα OVER 2,5 σε Μπαρτσελόνα Β' - Σεβίλλη Β' και Χετάφε - Σοσιεδάδ. Έτσι χωρίς  ανάλυση, αφού αρχίζουν τώρα.

Οι επιλογές μου:

Μάλαγα - Θέλτα OVER 2,5 1,80
Έργκριτε - Χέλσινγκμποργκ ΑΣΟΣ 1,97
Τρόμσο - Βίκινγκ OVER 3,5 2,38

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2