Ραντεβού σε 2 εβδομάδες

Ούτε το κουπόνι δεν θέλω να δω όταν έχει παιχνίδια εθνικών ομάδων, γι' αυτό είπα σήμερα να πάρω μια γερή στοιχηματική τζούρα, πριν εξαφανιστώ για τις επόμενες 2 εβδομάδες.




Η χτεσινή ημέρα είχε τραγικό απολογισμό 0/3, με την Βόλφσμπουργκ να προηγείται μεν, αλλά να ισοφαρίζεται από την Μάιντζ, σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκε και η Ντιζόν από το Στρασβούργο, ενώ Μπόρνμουθ και Λέστερ θυμήθηκαν πως παίζεται η άμυνα και μας πρόσφεραν ένα ξενερωτικό 0-0. Θα μου λείψει λίγο το γράψιμο, γι' αυτό σήμερα θα σας αραδιάσω 7 παιχνίδια και μάλλον θα τα πούμε μετά από 2 εβδομάδες. Πάρτε μεγάλη ανάσα λοιπόν και ξεκινάμε...

Βιγιαρεάλ - Εϊμπάρ: Εκεί που είπαμε ότι έστρωσε η Βιγιαρεάλ, ήρθε η σφαλιάρα από την Χετάφε με 4-0, δεχόμενη όλα τα γκολ στο 2ο ημίχρονο. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε και την απομάκρυνση του Φραν Εσκριμπά από την τεχνική ηγεσία. Η Εϊμπάρ διανύει την 3η της χρονιά στην Primera αλλά το  φετινό της ξεκίνημα δεν είναι ανάλογο των 2 προηγούμενων ετών. Μπορεί να έχει 2 νίκες στο πρωτάθλημα, όσες και η Βιγιαρεάλ, βγάζει όμως πολλά αμυντικά προβλήματα. Θεωρώ κακή παρένθεση το παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με την Χετάφε, αφού πριν από αυτό, είχε κερδίσει Μπέτις και Αλαβές πετυχαίνοντας 3 γκολ σε κάθε ματς, είχε έρθει 0-0 με την Εσπανιόλ και είχε δείξει εμφανή σημάδια βελτίωσης. Πρέπει και θα βγάλει αντίδραση το κίτρινο υποβρύχιο.

Λίνγκμπι - Κοπεγχάγη: Την έχασα την Κοπεγχάγη την Πέμπτη στο παιχνίδι με την Σέριφ για το Europa League, ήταν όμως καλύτερη, έπαιξε την αντίπαλο της στο μισό γήπεδο για 90 λεπτά και από ατυχία έμεινε στο 0-0. Στο πρωτάθλημα έχει βρει τα πατήματα της, πλησίασε στο -2 από την κορυφή και απέναντι στην ασταθή Λίνγκμπι με την 2η χειρότερη άμυνα (23 γκολ παθητικό), έχει τον πρώτο λόγο.

Ρόζενμποργκ - Σάρτσμποργκ: Συνεχίζει την παρέλαση η Ρόζενμποργκ στο πρωτάθλημα, την εμπιστεύτηκα την προηγούμενη αγωνιστική στη νίκη της με 0-3 στην έδρα της Λίλεστρομ, θα την εμπιστευτώ και σήμερα. Με νίκη οι γηπεδούχοι κλειδώνουν ουσιαστικά τον τίτλο και η Σάρτσμποργκ που έφαγε 5 από την Τρόμσο στην τελευταία της έξοδο, παρότι είναι 2η, δύσκολα θα καταφέρει να κόψει βαθμούς από τους νταμπλούχους Νορβηγίας.

Σάντεφιορντ - Αάλεσουντ: Από 2 συνεχόμενες ήττες έρχεται η Σάντεφιορντ, με Μπραν εντός 0-1 και Μόλντε εκτός 3-1, δεν ήταν όμως κακή. Χρειάζεται 1-2 νίκες ακόμα για να σιγουρέψει την παραμονή στην κατηγορία, αφού βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Μπορεί να τα καταφέρει σήμερα απέναντι στην Αάλεσουντ που έχει ξεχάσει πως είναι να κερδίζεις, αφού αγνοεί τη νίκη στα τελευταία της 9 παιχνίδια. Στηρίζεται πολύ στην έδρα η Σάντεφιορντ, εκεί έχει πάρει τους 20 από τους 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα και με νίκη σήμερα μπορεί να καθαρίσει μια καλή με την υπόθεση παραμονή.

Σόνγκνταλ - Μόλντε: Μοναδική διέξοδος για την Μόλντε το πρωτάθλημα, αφού αποκλείστηκε από το κύπελλο και έχει σαν στόχο πλέον την 2η θέση για να αγωνιστεί τον επόμενο χρόνο στην Ευρώπη. Το συγκρότημα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει συμπληρώσει 3 συνεχόμενες νίκες, σκοράρει με συνέπεια και σήμερα έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη 2η στη βαθμολογία αν κερδίσει. Η Σόνγκνταλ από την άλλη, δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά θα έχει 2 σημαντικές απουσίες σήμερα, αυτές των μεσοεπιθετικών Ράμσλαντ και Σούλτζε που έχουν πετύχει τα 12 από τα 26 γκολ της ομάδας (τα μισά γκολ με λίγα λόγια). Ισχυρό κίνητρο υπάρχει για αμφότερες, πόνταρα όμως στην επικράτηση της Μόλντε, που έχει πολύ πιο ποιοτικό υλικό και όταν σε ομάδες όπως η Σόνγκνταλ υπάρχουν τόσο σημαντικές απουσίες, δύσκολα αναπληρώνονται και διαταράσσονται κατά πολύ οι ισοροπίες.

Νις - Μαρσέιγ: Ευτυχώς που γίνεται πριν την διακοπή το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού η Νις έχει βρει ρυθμό, ειδικά μετά την 4αρα επί της Μονακό. Σε καλό φεγγάρι είναι και η Μαρσέιγ, προερχόμενη από 2 συνεχόμενες νίκες στις οποίες κράτησε και μηδέν παθητικό στην άμυνα. Πιο πειστικές οι εμφανίσεις της Νις, έχει συνέλθει μετά το άσχημο ξεκίνημα και στη Νίκαια ο πήχης δυσκολίας ανεβαίνει πολύ για τους Μασσαλούς. ΑΣΟΣ.

Φίτεσε - Ουτρέχτη: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε 2 ομάδες που πρωταγωνίστησαν πέρυσι και κέρδισαν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με την Φίτεσε όμως να είναι η μόνη που κατάφερε να μπει στους ομίλους του Europa. Από 2 ηχηρές σφαλιάρες έρχεται η Ουτρέχτη, αφού κατάφερε να δεχτεί 11 γκολ στα 2 τελευταία της παιχνίδια (4-0 με Τβέντε και 1-7 από PSV) και αυτό είναι σίγουρα ένα δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Φίτεσε μπορεί να ηττήθηκε με 3-0 από τη Νις μεσοβδόμαδα, στο πρωτάθλημα όμως έρχεται από μεγάλη νίκη με 1-2 επί του Άγιαξ, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα γέμισε με αυτοπεποίθηση τους παίκτες της. Η Ουτρέχτη θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση σίγουρα, στην παρούσα φάση όμως αυτή που πείθει περισσότερο είναι η Φίτεσε και ο ΑΣΟΣ που πληρώνει αρκετά πάνω από 2 μονάδες αξίζει το ρίσκο του.

Οι επιλογές μου:

Βιγιαρεάλ - Εϊμπάρ ΑΣΟΣ 1,75
Λίνγκμπι - Κοπεγχάγη ΔΙΠΛΟ 1,83
Ρόζενμποργκ - Σάρτσμποργκ ΑΣΟΣ 1,65
Σάντεφιορντ - Άαλεσουντ ΑΣΟΣ 1,97
Σόνγκνταλ - Μόλντε ΔΙΠΛΟ 2,22
Νις - Μαρσέιγ ΑΣΟΣ 2,55
Φίτεσε - Ουτρέχτη ΑΣΟΣ 2,40

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2