Κάνω Comeback

Δεν ξέρω κατά πόσο έγινε αισθητή η απουσία μου, μήνα πάντως δεν έκλεισα από την τελευταία μου ανάρτηση. Δεν είμαι προληπτικός, για έναν περίεργο λόγο όμως, όσο γράφω, όλα έρχονται ανάποδα και συνήθως όταν κάνω διάλειμμα, η κάβα μου μεγαλώνει...



Κάνω comeback λοιπόν σήμερα, με την τελευταία αγωνιστική των ομίλων για το CHL, σε ένα πρόγραμμα που η αλήθεια είναι ότι έχει ελάχιστα ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Σέλτικ - Άντερλεχτ: Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι, ποια από τις 2 θα συνεχίσει στο Europa League. Η Σέλτικ έχει το πάνω χέρι, αφού θα πρέπει να ηττηθεί με 3 γκολ για να μην συνεχίσει στην Ευρώπη. Καμία από τις 2 δεν ξέρει να παίζει άμυνα, αν έχουν όρεξη, θα βαρεθούμε να βλέπουμε γκολ.

Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν: Η Παρί με την τριπλέτα που έχει φτιάξει μπροστά, μπορεί να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη. Η φετινή Μπάγερν προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι, θεωρώ πως χρειάζεται ανανέωση στο υλικό και έχει πέσει από εκείνο το επίπεδο των πολύ μεγάλων θηρίων που τρομάζεις όταν σε υποδέχονται στην έδρα τους. Ψηφίζω Παρί.

Τσέλσι - Ατλέτικο Μ.: Έχει φορμαριστεί η Τσέλσι το τελευταίο διάστημα, σε αντίθεση με την Ατλέτικο, που της βγαίνει το λάδι σε κάθε ματς. Αν το Σάββατο η Σοσιεδάδ ήταν λίγο πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια, θα είχε φύγει με μεγάλη νίκη από την Μαδρίτη, αλλά ας όψεται η τραγική αμυντική λειτουργία των Βάσκων. Η Τσέλσι θέλει την πρωτιά, αφού λογικά η Ρόμα θα κερδίσει, είναι καλύτερη, το έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι και θα πάω μαζί της. Αν κερδίζει η Ρόμα στο ημίχρονο (που είναι και το πιο πιθανό σενάριο), η Τσέλσι θα είναι αυτή που θα κυνηγήσει πιο ζεστά τη νίκη, παρά η Ατλέτικο.

Ολυμπιακός - Γιουβέντους: Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη φέτος ήταν μια σκέτη απογοήτευση. Σίγουρα ήταν σε δύσκολο όμιλο, αλλά πέρα από την ηρωική ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκης δεν έδειξε κάτι αξιόλογο. Πολλά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία οι Πειραιώτες, κάτι που αναμένεται να εκμεταλλευτεί απόψε η Γιουβέντους, η οποία θεωρώ θα μπει δυνατά να το καθαρίσει από νωρίς το ματς, για να μην έχει τίποτα αναγούλες με την Σπόρτινγκ. Δε νομίζω να ρισκάρει ο Αλέγκρι να περιμένει να ακούσει τι θα κάνει η Μπαρτσελόνα, ΔΙΠΛΟ από το ημίχρονο.

Μπενφίκα - Βασιλεία: Για την τιμή των όπλων θα παλέψει η Μπενφίκα και να ξεπλύνει την ντροπή από το 5-0 του πρώτου γύρου. Η Βασιλεία θέλει τουλάχιστον τον βαθμό, εκτός αν ηττηθεί η ΤΣΣΚΑ στο Μάντσεστερ από τη  Γιουνάιτεντ. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει ανοιχτό παιχνίδι εδώ, στο OVER 2,5 πόνταρα καθαρά λόγω απόδοσης.

Οι επιλογές μου:

Σέλτικ - Άντερλεχτ OVER 3,5 2,45
Μπάγερν - Παρί σεν ζερμέν ΔΙΠΛΟ 2,98
Τσέλσι - Ατλέτικο Μ. ΑΣΟΣ 2,15
Ολυμπιακός - Γιουβέντους ΔΙΠΛΟ ημιχ - ΔΙΠΛΟ τελ. 2,08
Μπενφίκα - Βασιλεία OVER 2,5 1,97

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2