Εγωισμός, ταπεραμέντο, λογική

Το μεγάλο ματς της ημέρας είναι αδιαμφισβήτητα το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτυ, με τις προσδοκίες των ποδοσφαιρόφιλων να είναι μεγάλες, περιμένοντας να δουν θέαμα υψηλής ποιότητας και πολλά γκολ.



Αν δεν συμβεί αυτό, καλύτερα να κάψουμε τους αποκωδικοποιητές, αν και η παροιμία που λέει, όπως ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι, έχει επιβεβαιωθεί σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, προσφέροντας μας, ματς "νερόβραστες σούπες". Χτες με τις επιλογές στα γκολ το κοντέρ έγραψε 3/5 και σε ανάλογο mood θα κινηθώ και σήμερα, με 5 επιλογές πάλι, αυτή τη φορά όμως 2 σε γκολ και 3 σε σημεία.

Λεβάντε - Θέλτα: Η Λεβάντε στα τελευταία 13 της παιχνίδια έχει κερδίσει μόνο την παραπαίουσα Λας Πάλμας, που χτες την περίμενα πολύ διαφορετική (λόγω έλευσης Πάκο Χέμεθ ο οποίος κοιτούσε αποσβολωμένος σχεδόν τους παίκτες του να κάνουν το ένα τραγικό λάθος μετά το άλλο), ενώ έχει πετύχει μόλις 1 γκολ στα τελευταία της 6 παιχνίδια. Πολύ ανώτερη ποιοτικά η Θέλτα, αδικείται από την βαθμολογική της θέση και δίκαια έχει τον πρώτο  λόγο στην αναμέτρηση. Ο μόνος ανατρεπτικός παράγοντας εδώ, είναι το βαρύ πρόγραμμα που είχε η Θέλτα με τα συνεχόμενα παιχνίδια με Μπάρτσα και Ρεάλ Μ., ακολουθεί όμως ακόμα πιο δύσκολο ματς με την Σοσιεδάδ στο Ανοέτα και θεωρώ πως θα τα δώσει όλα σήμερα για τη νίκη. Η Λεβάντε δεν βλέπεται...

Μπόρνμουθ - Άρσεναλ: Δεν έχει κερδίσει ποτέ την Άρσεναλ η Μπόρνμουθ σε επίπεδο Premier League, αν κι εδώ που τα λέμε η προϊστορία των 2 ομάδων είναι φτωχή, με 5 αγώνες μόλις (4 νίκες της Άρσεναλ και 1 ισοπαλία). Οι κανονιέρηδες το μόνο που δεν θέλουν είναι να μείνουν ακόμα πιο μακριά από την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουν αντίπαλο που είναι βατός καθώς παίζει ανοιχτά και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει προβλήματα με κλειστές άμυνες, αλλά με την Μπόρνμουθ που έχει δεχτεί 15 γκολ στα τελευταία της 6 παιχνίδια, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Ασφαλώς πολύ πιθανό και το OVER 2,5, αφού και η Άρσεναλ πίσω ώρες ώρες θυμίζει τσίρκο.

Αλαβές - Σεβίλλη: Ενδιαφέρον παιχνίδι, με την Αλαβές να έχει πάρει τα πάνω της με την έλευση του Αμπελάρδο στον πάγκο, μετρώντας 3 νίκες στα 5 τελευταία, κερδίζοντας μάλιστα τα 2 πιο πρόσφατα στην έδρα της. Η Σεβίλλη έρχεται από την οδυνηρή ήττα στο ντέρμπι μίσους με την Μπέτις, σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίζει με 5-1 στο πρώτο ημίχρονο και τελικά ηττήθηκε με 3-5, αφού οι παίκτες της ξέχασαν να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο στο 2ο ημίχρονο. OVER 2,5 ήρθαν τα 5 τελευταία εκτός έδρας της Σεβίλλης, τα 3 από αυτά OVER 3,5 και αν κρίνω από την εικόνα της άμυνας της στο ματς με την Μπέτις, τα πολλά γκολ στην αποψινή αναμέτρηση έχουν καλές πιθανότητες. η Αλαβές το θέλει και θα το χτυπήσει στα ίσια, είναι πιο επιθετική από την ημέρα που ανέλαβε ο Αμπελάρδο, πάμε με τα πολλά γκολ.

Λεονέσα - Χόγια Λόρκα:
Θα μπορούσα να γράψω Φάμπρι, να βάλω και μια φωτογραφία του και να μην επιχειρηματολογήσω περαιτέρω υπέρ του ΑΣΟΥ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πέραν του αστείου της υπόθεσης, μεταξύ των 2 νεοφώτιστων, αυτή που δείχνει καλύτερα πράγματα στο γήπεδο είναι σαφώς η γηπεδούχος, που αν και δεν κερδίζει εύκολα, τουλάχιστον δεν χάνει και εύκολα. Στην φιλοξενούμενη καταφτάνουν καραβιές παικτών όπως ο γνωστός από την θητεία του στον Άρη Κριστιάν Νασούτι (παίζει ακόμα αυτός) και σε συνδυασμό με την πρόσληψη του νέου προπονητή, το  σύνολο θα αργήσει λίγο να δέσει εκεί. ΑΣΟΣ, ποντάροντας σε ένα πιο δεμένο σύνολο όπως η Λεονέσα.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτυ: Τις έγραψα στον πρόλογο τις σκέψεις μου πάνω κάτω, οι περισσότεροι περιμένουμε πως και πως να πάει 18:00 να γουστάρουμε λίγη μπαλίτσα (άντε και το Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα το βράδυ μερικοί) και αν δεν συμβεί αυτό, καλύτερα να κάψουμε τους αποκωδικοποιητές (όσοι έχουμε). Φτωχό πλην τίμιο το OVER 2,5 αναμένεται να επιβεβαιωθεί.

Οι επιλογές μου:

Λεβάντε - Θέλτα ΔΙΠΛΟ 2,12
Μπόρνμουθ - Άρσεναλ ΔΙΠΛΟ 1,73
Αλαβές - Σεβίλλη OVER 2,5 1,95
Λεονέσα - Χόγια Λόρκα ΑΣΟΣ 2,02
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτυ OVER 2,5 1,57

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2