Πως υπολογίζεται και αν συμφέρει τελικά το CASH OUT.

Στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες πλέον εφαρμόζεται το CASH OUT, εξαίρεση ο ΟΠΑΠ, ο οποίος ακολουθεί διαφορετική φιλοσοφία και μάλλον δεν θα το εφαρμόσει ποτέ!



Από την ημέρα που εμφανίστηκε το συγκεκριμένο κουμπάκι στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες του διαδικτύου, υπάρχει μια έντονη διαμάχη μεταξύ των παικτών, για το αν συμφέρει ή όχι να κάνει κάποιος CASH OUT. Οι επαγγελματίες του στοιχήματος είναι κάθετοι, θεωρώντας πως το TRADING ή ελληνιστί το ανταλλακτήριο στοιχημάτων (ή αποδόσεων), είναι μια πολύ πιο συμφέρουσα μέθοδος, ενώ για τους ερασιτέχνες, το CASH OUT είναι ένα ακόμα επιπλέον χρήσιμο εργαλείο.

Καταρχάς, αν και υπάρχουν πολλά άρθρα στο διαδίκτυο για το συγκεκριμένο θέμα, σε κανένα δεν διάβασα να εξηγεί πως λειτουργεί η συγκεκριμένη επιλογή.

Ποντάρει ας πούμε για παράδειγμα κάποιος 10 ευρώ σε 2 αγώνες που δίνουν συνολική απόδοση 4,00 και πιάνει τον πρώτο που πλήρωνε απόδοση 2,00. Υποθέτουμε πως ο δεύτερος αγώνας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οπότε, έχοντας πιάσει 1 ματς, λογικά θα πρέπει να παίρνει κοντά στα 20 ευρώ, αφού 10*2,00=20 ευρώ. Την στιγμή εκείνη λοιπόν, βλέπει στην επιλογή του CASH OUT, ότι μπορεί να εξαργυρώσει το στοίχημα του όμως, με κέρδος μόλις 17,00 ευρώ, οπότε, φαινομενικά θα πει κάποιος, πως θα έχει 3 ευρώ χασούρα αν κάνει CASH OUT. Ο λόγος που του δίνει λιγότερα χρήματα, είναι επειδή υπάρχει ΓΚΑΝΙΟΤΑ στο CASH OUT! δηλαδή, ο ΜΠΟΥΚ, κρατάει ένα ποσοστό από τα κέρδη του παίκτη, για να του προσφέρει την επιλογή να εξαργυρώσει το στοίχημα του νωρίτερα.

Πέρα από αυτό όμως, όταν έχει παίξει κάποιος πολλούς αγώνες, πως διαμορφώνεται και πως υπολογίζεται το CASH OUT; σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος πίσω από τον υπολογιστή και υπολογίζει κάθε φορά το ποσό, αλλά όλα γίνονται αυτοματοποιημένα με τον εξής απλό τρόπο:

1) Το ΣΥΣΤΗΜΑ λαμβάνει υπόψη του το συνολικό κέρδος του στοιχήματος που έχει ποντάρει ο παίκτης (ας πούμε δηλαδή πως ένα στοίχημα με 4 αγώνες, αν επιβεβαιωθούν όλοι οι αγώνες, πληρώνει 100 ευρώ).

2) Κάθε στιγμή, το αυτόματο σύστημα λοιπόν, διαιρεί το συνολικό κέρδος, με όλες τις αποδόσεις που έχουμε ποντάρει, όπως έχουν διαμορφωθεί εκείνη τη στιγμή. Τα ματς που έχουν τελειώσει και τα έχουμε πιάσει, τα υπολογίζει σαν μονάδα και διαιρεί τα υπόλοιπα.
  α) ας υποθέσουμε ότι ποντάραμε 4 αγώνες λοιπόν, με αποδόσεις 2,00, 2,00, 2,50 και 2,50 και έχουμε πιάσει μόνο τον πρώτο με απόδοση 2,00, ενώ οι υπόλοιποι ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει. Το ΣΥΣΤΗΜΑ διαιρεί τον αγώνα που πιάσαμε με τη μονάδα (δηλαδή 100:1=100) και στη συνέχεια και με τους υπόλοιπους (100:2,00=50, 50:2,50=20 και 20:2,50=8). Στον αριθμό που θα προκύψει, ο κάθε ΜΠΟΥΚ κρατάει ένα ποσοστό κι έτσι προκύπτει το τελικό ποσό του CASH OUT, που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι κοντά στα 6,50 με 7,00 ευρώ.
  β)  Για να γίνω ακόμα πιο κατανοητός, όσα ματς έχουμε πιάσει διαιρούνται με τη μονάδα και όσα έχουν μείνει (είτε παίζουν εκείνη τη στιγμή είτε δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα), διαιρούνται ανάλογα με τις αποδόσεις που έχουν εκείνη τη στιγμή κι έτσι προκύπτει το ποσό του CASH OUT.

Στο δια ταύτα τώρα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται, για το αν συμφέρει ή δεν συμφέρει να κάνει κάποιος CASH OUT. Οι "ψαγμένοι" του στοιχήματος λένε, πως από την στιγμή που σου κρατάει πάλι γκανιότα ο ΜΠΟΥΚ, ότι δεν συμφέρει.

Η προσωπική μου άποψη λέει, ότι είναι καθαρά στην κρίση του καθενός, αφού σίγουρα κάποιες φορές μπορεί να σώσουμε ένα ποντάρισμα αν πηγαίνει κάτι στραβά στα ματς που έχουμε ποντάρει ή ακόμα να βγάλουμε και κάποιο κέρδος. Είναι προτιμότερο δηλαδή να χαθεί το ποντάρισμα μας επειδή είμαστε κατά του CASH OUT; Επιτυχημένο ποντάρισμα άλλωστε, είναι αυτό που σου επιφέρει κέρδος, όποιο κι αν είναι αυτό κι από την στιγμή που καταφέρνει κάποιος με οποιονδήποτε τρόπο, να παίρνει τα χρήματα του πίσω + 1 ευρώ παραπάνω, τότε θεωρείται επιτυχία...





Σχόλια

  1. καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω πως υπολογίζεται τοcash out σε μονό στοίχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε προσεκτικά το άρθρο και θα καταλάβεις, τα εξηγώ όλα αναλυτικά.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το Tzogadomoutro μιλάει ελληνικά. Το σχόλιο σου είναι εξίσου σημαντικό με τα γραφόμενα του. Δίνει τροφή για σκέψη και συζήτηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2