Η νύχτα των στρατηγών

Αυτό το εγωιστικό καθίκι, ο υπερόπτης αθληταράς και πεινασμένος πάντα για διάκριση, μπροστά στο κίνητρο να γράψει ιστορία ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, σίγουρα θα θέλει να δώσει μια απάντηση στο χτεσινό χατ τρικ του Λίονελ Μέσσι.





Τα πρώτα του γκολ με την φανέλα της Γιουβέντους τα πέτυχε το σαββατοκύριακο ο Ρονάλντο και μπορεί το πρώτο να ήταν εύκολο, στο δεύτερο όμως όσοι είδαν το σπριντ που έκανε πίσω από την γραμμή του κέντρου, μέχρι την μικρή περιοχή, μπορούν να καταλάβουν εύκολα, πως αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πάει για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα στην Μεγάλη Κυρία. Τον βλέπω και μετά τα 37-38 να συνεχίζει, αν γουστάρει ο ίδιος βέβαια, να συνεχίσει να καταπονεί το κορμί του και δεν έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό φυσικά.



Άγιαξ - ΑΕΚ: Για να λέμε την αλήθεια και να είμαστε ειλικρινείς, κατόρθωμα είναι που η ΑΕΚ μπήκε στους ομίλους, αφού και με την Σέλτικ στάθηκε πολύ τυχερή και με την Βιντεότον στο δεύτερο ματς, απέφυγε στο παραπέντε το πατατράκ. Οι όμιλοι βέβαια είναι εντελώς διαφορετική ιστορία και η φανέλα της Ένωσης στην Ευρώπη μετράει, από την άλλη όμως έχουμε τον Άγιαξ που προκρίθηκε στους ομίλους αποκλείοντας Στουρμ Γκρατζ, Σταντάρ Λιέγης και Ντιναμό Κιέβου, χωρίς να ιδρώσει μάλιστα. Όλα δείχνουν ΑΣΟ, αλλά η απόδοση δεν εμπνέει για να ασχοληθούμε σοβαρά, εκτός αν κάποιος προτιμήσει να περιμένει το LIVE να ανέβει λίγο. Η ΑΕΚ σίγουρα θα κατέβει πολύ αμυντικά για να ζορίσει τον Αίαντα.

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Χόφενχαϊμ: Παρότι οι Γερμανοί αγωνίζονται σε πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η εμπειρία της Σαχτάρ στο θεσμό την χρήζει φαβορί στην αναμέτρηση. Δίκαιες οι αποδόσεις από τους ΜΠΟΥΚ, σε ένα ματς που αναμένεται ανοιχτό και ενδεχομένως να δούμε και πολλά γκολ. 

Μπενφίκα - Μπάγερν: Βαριές φανέλες και οι 2, επιβλητικό στάδιο το Ντα Λουζ και η Μπενφίκα εκεί μπορεί να γονατίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Μπάγερν είναι Μπάγερν βέβαια, θα κατέβει αποκλειστικά για τη νίκη και μάλλον θα δούμε  ανοιχτό παιχνίδι κι εδώ. Τα πολλά γκολ είχα στο στόχαστρο, αλλά η τιμή του OVER 2,5 δεν με ικανοποιεί. Κάπως πιο ανεκτική αυτή στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ.

Μάντσεστερ Σίτυ - Λυών: Την Σίτυ δεν την έχω παρακολουθήσει ακόμα φέτος, αλλά από ότι διαβάζω, πηγαίνει με αυτόματο πιλότο από πέρυσι. Η Λυών είναι φύσει επιθετική ομάδα και αν κληθεί να παίξει άμυνα, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Τα στοιχήματα σε ΓΚΟΛ κι εδώ βρίσκονται πολύ χαμηλά, με εξαίρεση το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, οι Γάλλοι όμως δεν έχουν ρολάρει ακόμα επιθετικά φέτος και δεν θα ήθελα να ρισκάρω κάτι τέτοιο, την στιγμή που η Σίτυ, μάλλον, θα παίξει όσο πρέπει για να κερδίσει το ματς.

Ρεάλ - Ρόμα: Η Ρεάλ είναι η πλέον έμπειρη ομάδα στο θεσμό, έχει το know how, ενώ η περυσινή πορεία της Ρόμα ήταν μια αγωνιστική υπέρβαση σίγουρα. Το Μπερναμπέου είναι κατηφορικό ανεξαρτήτως αντιπάλου κι όσο κι αν τα συγκεκριμένα παιχνίδια φτιάχνουν τους παίκτες, το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης είναι οι γηπεδούχοι. Για τον ΑΣΟ του 1,30 βέβαια ούτε λόγος να γίνεται...

Βικτώρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Υπολογίσιμο μέγεθος στην Ευρώπη η Πλζεν κι όσες φορές αγωνίστηκε στους ομίλους του CHL είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία. Η ΤΣΣΚΑ προχώρησε σε λίφτινγκ φέτος, στο ρόστερ της βρίσκονται πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές, παραμένει όμως ακόμα πολύ ανταγωνιστική. Οι Τσέχοι μετράνε 6 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας στην Ευρώπη, εκεί θα στηριχτούν και φέτος για κάτι καλό  και ομάδες όπως η σημερινή μπορούν να τις δουν στα μάτια. 

Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουν.: Πρωτάρα στους ομίλους η Γιουνγκ Μπόις και σίγουρα θα ήθελε να αντιμετωπίσει έναν πιο εύκολο αντίπαλο από την Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να μην παίζει μεγάλη μπάλα, έβγαλε όμως πολύ πάθος στα τελευταία της παιχνίδια Μπέρνλι και Γουότφορντ εκτός έδρας, ενώ σίγουρα σε έναν όμιλο με Βαλένθια και Γιουβέντους, δεν θα θέλει να έχει απώλειες σήμερα. ΔΙΠΛΟ βλέπω, στο 1,80 που παιζόταν εχτές ήμουν ικανοποιημένος, στο 1,67 που είδα σήμερα ξίνισα κάπως...

Βαλένθια - Γιουβέντους: Δεν ξεκίνησαν ιδανικά οι νυχτερίδες τη σεζόν, τα παιχνίδια του CHL ομως προσφέρουν πάντα εξτρά κίνητρο στους παίκτες. Ούτε η Γιούβε εντυπωσιάζει ιδιαίτερα στο ιταλικό πρωτάθλημα, βρίσκει όμως τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει και θεωρώ πως με τον Ρονάλντο στις μηχανές της, στοχεύει φέτος στην κατάκτηση του CHL. Ο Πορτογάλος ανεβαίνει πολύ όταν αγωνίζεται στο συγκεκριμένο θεσμό και η απόδοση στο γεγονός να σκοράρει, πληρώνει περίπου όσο το ΔΙΠΛΟ της Γιουβέντους. Θα επιλέξω το πρώτο κι από εκεί και πέρα βλέπουμε τι μέλλει γεννέσθαι...

Οι επιλογές μου:

Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουν. ΔΙΠΛΟ 1,67
Βαλένθια - Γιουβέντους: Anytime Scorer Ronaldo 2,05

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2