Με τη δύναμη της έδρας

Το γήπεδο,  η φανέλα, η ιστορία και οι οπαδοί μιας ομάδας, είναι ένα μεγάλο συν, ειδικά όταν μιλάμε για αγώνες σε χαμηλότερες κατηγορίες. Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η Λανς, που λόγω ιστορίας, φανέλας αλλά και κοινού, ανήκει στην Ligue 1, η μοίρα όμως την έχει φέρει να αγωνίζεται στην Ligue 2.




Λανς - Παρί: Φέτος δείχνει έτοιμη να επιστρέψει, έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και ήδη εντός έδρας μετράει 3/3 νίκες με 0 παθητικό στην άμυνα. Αντιμετωπίζει την Παρί, που σίγουρα σαν ιστορία και σαν φανέλα αποτελεί μικρό μέγεθος, αγωνιστικά όμως, στέκεται σε καλά επίπεδα. Παρόλα αυτά, εκτός έδρας, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη, στα 2 τελευταία της δεν κατάφερε να σκοράρει και μετά τη νίκη επί της πρωτοπόρου και αήττητης Μετς, η Λανς θα κατέβει σίγουρα ακόμα πιο υποψιασμένη στο γήπεδο. Εκτός της αγωνιστικής υπεροχής των γηπεδούχων, ο κόσμος που θα δημιουργήσει για ακόμα μια φορά πολύ καυτή ατμόσφαιρα, θα βοηθήσει για την κατάκτηση της νίκης.

Κόρτραϊκ - Έουπεν: Παραδοσιακά πολύ δυνατή στην έδρα της η Κόρτραϊκ και εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν έχει σταυρώσει ακόμα νίκη εκεί φέτος. Η Έουπεν είναι σε καλό φεγγάρι αναλογικά με το τραγικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και κατάφερε στα 2 τελευταία εκτός να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της, όταν στα 2 πριν από αυτά είχε δεχτεί 9 τέρματα! Είναι ζημιάρα η φιλοξενούμενη, η Κόρτραϊκ όμως έχει ξεκινήσει τη σεζόν με μεγαλύτερες φιλοδοξίες, διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ και είναι πολύ πιο σταθερή αμυντικά. Ο ΑΣΟΣ σε πρώτο πλάνο.

Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ: Δείγμα της ποιότητας της έδειξε η Ράγιο στο ματς με την Σοσιεδάδ και κατάφερε να πάρει μια ισοπαλία με 2-2, ενώ αν ήταν πιο προσεκτική θα έφευγε και νικήτρια από το γήπεδο. Πιο ουσιαστική η σημερινή της αντίπαλος, δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά παίρνει τα αποτελέσματα. Στα 2 ματς που έδωσε η Ράγιο εντός έδρας, δέχτηκε 9 γκολ, σημάδι πως έχει αρκετά θέματα στην άμυνα, τα οποία πολλαπλασιάζονται εντός έδρας, λόγω της συνήθειας της να παίζει πολύ πιο ανοιχτά. Η Εσπανιόλ θα κατέβει σίγουρα συντηρητικά, φέτος όμως δεν έχει σκοράρει μόνο στο Μπερναμπέου με την Ρεάλ, δείγμα ότι βρίσκει τον τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ράγιο δημιουργεί αλλά και δέχεται πολλές ευκαιρίες και σ' αυτή στηρίζω περισσότερο την πρόβλεψη μου για πολλά γκολ στο ματς.

Οι επιλογές μου:

Λανς - Παρί ΑΣΟΣ 1,80
Κόρτραϊκ - Έουπεν ΑΣΟΣ 1,90
Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ OVER 2,5 2,02

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2