Αμφίρροπη πρεμιέρα στα αστέρια

Ελάχιστες οι καλές επιλογές στην αποψινή πρεμιέρα του Champion's League και ίσως είναι προτιμότερο να κυνηγήσει κάποιος τις εκπλήξεις και τα φαντάσματα, παρά τα δυνατά φαβορί της βραδιάς, που ούτως ή άλλως δεν είναι και τόσα πολλά.



Πάμε να δούμε όμως τα παιχνίδια 1 προς 1 και στο  τέλος να κάνουμε τη σούμα...

Μπαρτσελόνα - Αϊντχόβεν: Με εξαίρεση το 8-2 επί της Ουέσκα, δεν θέλγει η Μπαρτσελόνα με την απόδοση της μέσα στο γήπεδο μέχρι στιγμής, το αντίθετο μάλλον. Το Σάββατο κοιμήθηκε ο Θεός για να καταφέρει να κερδίσει με 1-2 την Σοσιεδάδ, η οποία στο 1-0 είχε 3-4 τετ α τετ από αυτά που δεν χάνονται. Η Αϊντχόβεν προς το παρόν κάνει παρέλαση στο ολλανδικό πρωτάθλημα και αν σκεφτεί κανείς πως η Μπαρτσελόνα δέχτηκε από όλες τις αντιπάλους της γκολ μέχρι στιγμής (εκτός από Αλαβές και Βαγιαδολίδ που όποιος είδε το μεταξύ τους την Κυριακή θα κατάλαβε γιατί δεν κατάφεραν να σκοράρουν) κι ένα τέρμα νομίζω μπορεί να το σημειώσει στο Καμπ Νου. Δείχνει αργή και βαριά η άμυνα της Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή, ειδικά ο Πικέ και εκτέθηκε σημαντικά στο παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ. Η μόνη ένσταση μου είναι ότι το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ έπεσε από το αρχικό 2,05 στο 1,85. Κάτι άλλο δεν βλέπω εδώ.

Ίντερ - Τότεναμ: Πάρε την μία και βάρα την άλλη, εξαιρετικά ντεφορμέ και οι 2 ομάδες, δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη. Σίγουρα πιο στρωμένη ομάδα η Τότεναμ, αλλά με πολύ ελαφριά φανέλα στην Ευρώπη. Σωστά μοιρασμένες οι αποδόσεις εδώ, δεν βγαίνει άκρη, καλύτερα να το αφήσουμε για κάτι καλύτερο.

Κλαμπ Μπριζ - Ντόρτμουντ: Οι Βέλγοι έκαναν το απόλυτο πέρυσι στους ομίλους με 0/6, συγκεντρώνοντας 0 βαθμούς και σίγουρα δεν θα θέλουν να έχουν και φέτος την ίδια απόδοση. Η Ντόρτμουντ έχει πέσει σε επίπεδο τα τελευταία χρόνια, μετά την φυγή αρκετών πρωτοκλασσάτων παικτών της και δεν τρομάζει πλέον, παρόλα αυτά όμως, είναι σίγουρα ένα επίπεδο πάνω από την Μπριζ. Πήρε τα πάνω του το ΔΙΠΛΟ, από το 1,85 έχει πάει στο 2,00 και ψήθηκα....

Μονακό - Ατλέτικο Μαδρίτης: Καμία από τις 2 δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, η Μονακό τα δέχεται σαν τα στραγάλια, η Ατλέτικο δεν μπορεί να βρει καθόλου εύκολα δίχτυα. Δεν ψήνομαι για τίποτα εδώ, αν και το 5,25 στον ΑΣΟ είναι υπερβολικό και ίσως αποκτήσει αξία στο LIVE.

Λίβερπουλ - Παρί Σ.Ζ.: Το ματς που περιμένουν όλοι να δουν απόψε για να γουστάρουν λίγη μπαλίτσα. Θα είναι παράλογο αν δεν δούμε γκολ εδώ, οι αποδόσεις όμως στα OVER και ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ είναι πολύ μικρές για να ασχοληθεί κανείς σοβαρά. Μ' αρέσει η Λίβερπουλ γιατί έχει γίνει πιο κυνική φέτος, αλλά εξακολουθεί να σπαταλά πάρα πολλές ευκαιρίες. Ένα κλικ θα έδινα στον ΑΣΟ, αλλά στο 2,15 που έχει κατρακυλήσει δεν θέλω να ρισκάρω τα λεφτά μου. Προτιμώ να κάτσω να δω το ματς.

Ερυθρός Αστέρας - Νάπολι: Επιστροφή στα αστέρια για τον Ερυθρό Αστέρα, μετά από αρκετά χρόνια,  αφού κατάφερε να αποκλείσει στα Play Off την αιώνια κομπλεξική Σάλτσμπουργκ. Η Νάπολι βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο λόγω της αλλαγής στον πάγκο, αλλά παραμένει μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα. Ιδιαίτερο ματς, λόγω της καυτής ατμόσφαιρας που θα συναντήσει η Νάπολι στο Μαρακανά και φαντάζομαι πως ο Ερυθρός Αστέρας, παρά τον ενθουσιασμό στις κερκίδες, θα πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο για να μην ξεφτιλιστεί κιόλας. Το UNDER 2,5 θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή, αλλά προσωπικά ποτέ δεν ποντάρω σ' αυτό το γεγονός σε αποδόσεις κάτω του 2,00. 

Γαλατά Σαράι - Λοκομοτίβ Μόσχας: Από τα ματς παγίδα της βραδιάς, που είμαι σίγουρος πως πολλοί θα πέσουν σαν τα ποντίκια στη φάκα και θα ποντάρουν Γαλατά. Δεν λέω, οι Τούρκοι είναι πιο βαρύ όνομα στην Ευρώπη από τους σιδηροδρομικούς και με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο, αποκτούν άλλη οντότητα, η δυσκολία του παιχνιδιού όμως δεν αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις. Πολύ σφιχτή και έξυπνη ομάδα η Λοκομοτίβ, έκλεψε το περυσινό πρωτάθλημα, παίζοντας πολύ διαφορετικό ποδόσφαιρο από τις παραδοσιακές δυνάμεις στη Ρωσία και η αίσθηση μου είναι ότι μπορεί να δούμε κάποια έκπληξη εδώ. Το Χ2 πληρώνει περισσότερο από τον ΑΣΟ, αλλά προσωπικά θα περιμένω κι εδώ το LIVE της αναμέτρησης για να έχω καλύτερη εικόνα.

Σάλκε - Πόρτο: Η μάχη των μπλε, με τους γηπεδούχους να μην εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη, ειδικά στην Ευρώπη και την Πόρτο  να εμπνέει περισσότερο, ειδικά τις τελευταίες σεζόν. Φέτος η χρονιά δεν ξεκίνησε ιδανικά για αμφότερες και ένα παιχνίδι Champion's League Πάντα προσφέρεται για ψυχολογική ώθηση. Εντύπωση μου προκαλεί, πως παρότι αμφότερες διαθέτουν άμυνες χωνιά, το OVER 2,5 πληρώνει πάνω από 2,00. 

Οι επιλογές μου:

Κλαμπ Μπριζ - Ντόρτμουντ ΔΙΠΛΟ 2,00
Σάλκε - Πόρτο OVER 2,5 2,02

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr  έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2