Δώρο ή τυράκι;

Τα πρωταθλήματα που βρίσκονται στην τελική ευθεία, πάντα έχουν προβάδισμα στις προτιμήσεις μου και τη δεδομένη χρονική στιγμή, στις Σκανδιναβικές χώρες, ίσως κρύβονται καλές ευκαιρίες.



Ακόμα μια πικρή γεύση στο στόμα μου άφησε η χτεσινή μέρα και πολλές φορές η χασούρα με αποθαρρύνει να γράψω. Τι ήθελα και έγραψα να μην ξεστραβωθεί η Φράιμπουργκ κι άνοιξε τα στραβά της χτες. Πάλι καλά όμως, γιατί αν έβγαινε ο ΑΣΟΣ της Βόλφσμπουργκ δεν θα άντεχα μετά την ισοφάριση της Βαγιαδολίδ στο 94' στο ματς με την Θέλτα. Απαράδεκτοι εκεί στη Γαλικία, όταν προηγείσαι 2 φορές με 2 γκολ διαφορά (2-0 και 3-1), δεν δικαιολογείσαι να μην κερδίζεις το παιχνίδι. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχώρισα τον ΑΣΟ της Φάλκενμπεργκ στη Β' Σουηδίας, αφού με νίκη απέναντι στην πρακτικά αδιάφορη Γιόνσεπινγκ, θα κάνει τεράστιο βήμα ανόδου στην μεγάλη κατηγορία. Γιατί να πληρώνει 1,90 αυτός ο ΑΣΟΣ, δεν κατάλαβα...

Αμβούργο - Ρέγκενσμπουργκ: Μετά της ήττα της πρεμιέρας από την Χόλσταϊν Κιελ, το Αμβούργο μετράει μόνο νίκες, τέσσερις τον αριθμό και δείχνει από νωρίς, ότι μαζί με την Κολωνία, είναι φέτος τα μεγάλα φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Η Ρέγκενσμπουργκ μετράει 2/2 ήττες μακριά από το σπίτι της και σίγουρα θα περάσει δύσκολες στιγμές στο Αμβούργο σήμερα. Το Αμβούργο παράγει εύκολα φάσεις στην αντίπαλη εστία και εντός έδρας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Ελπίζω να μην κοιμηθεί πάλι ο Θεός και δούμε κάτι ανάλογο με το χτεσινό Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ.

Φάλκενμπεργκ - Γιόσενπιγκ: Τα περισσότερα τα έγραψα στην εισαγωγή, αλλά να προσθέσω μερικά επιπλέον. Η Φάλκενμπεργκ έχει καλύτερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας, αλλά έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Γιόνσεπινγκ δεν πέτυχε καν γκολ στα τελευταία 3 εκτός έδρας, ενώ μετράει 3 ήττες και μια ισοπαλία στις πιο πρόσφατες εξόδους της. Ο Ασος στα μάτια μου φαντάζει value bet και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί.

Γάνδη - Κλαμπ Μπριζ: Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ 2 ομάδων που συνηθίζουν να πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Η Γάνδη έρχεται από σφαλιάρα στο προηγούμενο εντός με την Σιντ Τρουίντεν, αφού ηττήθηκε 1-2, σε ένα ματς που απλά είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας και δεν απείλησε τόσο πολύ την αντίπαλη εστία, όσο δείχνουν τα στατιστικά του αγώνα. Σήμερα ασφαλώς δεν θα βρει μπροστά της μια αντίπαλο που θα παίξει τόσο κλειστά και λογικά θα γίνει καλύτερο παιχνίδι. Περιμένω ματς ρυθμού, γκολ εκατέρωθεν και OVER 2,5. Τυχαίνει πολλές φορές ομάδες τέτοιου βεληνεκούς να αλληλοεξουδετερώνονται και να βλέπουμε σβηστά παιχνίδια, ελπίζω όμως πως δεν θα συμβεί εδώ σήμερα και βοηθάει το γεγονός πως η Γάνδη ηττήθηκε στο προηγούμενο εντός έδρας, οπότε, λογικά θα έχει ένα λόγο παραπάνω να παίξει στα κόκκινα. Αναμένω ανοιχτό ματς.

Οι επιλογές μου:

Αμβούργο - Ρέγκενσμπουργκ ΑΣΟΣ 1,60
Φάλκενμπεργκ - Γιόνσεπινγκ ΑΣΟΣ 1,90
Γάνδη - Κλαμπ Μπριζ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 1,95

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2