Μακροχρόνια στοιχήματα

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει για τα καλά και εφόσον έχουμε πάρει έστω και μία μικρή γεύση από τις φετινές ομάδες, μπορούμε να εξετάσουμε κάποια μακροχρόνια στοιχήματα.




Αν και σχεδόν ποτέ δεν ήμουν μεγάλος fan των μακροχρόνιων στοιχημάτων, τείνω να αναθεωρήσω τις απόψεις μου. Το μακροχρόνιο στοίχημα μπορεί να "θέλει το χρόνο του", αλλά σου δίνει τη δυνατότητα για κάλυψη και μεγάλα κέρδη αν πέσεις μέσα ή έστω κοντά στις προβλέψεις σου.
Ποντάροντας σε μια ομάδα που δεν είναι καυτό φαβορί στην αρχή της χρονιάς για το πρωτάθλημα ή για την 2η θέση ή για να βγει champion's league, μπορείς να πάρεις μεγάλη απόδοση που στη συνέχεια ενδεχομένως πέσει και έτσι έχεις τη δυνατότητα είτε να κάνεις cash out, είτε να καλύψεις το στοίχημα σου. Το ίδιο ισχύει και για το ποντάρισμα σε παίκτες, σαν πρώτους σκόρερ κτλ.

Champion's League: 

Φαβορί από τους ΜΠΟΥΚ δίνεται η Μάντσεστερ Σίτυ φέτος σε απόδοση 6,00 και μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα να προκριθεί άνετα στη νοκ άουτ φάση, από τη στιγμή που έχει ένα πολύ βατό όμιλο, με αντιπάλους Λυών, Χόφενχαϊμ και Σαχτάρ Ντόνετσκ. Νομίζω θα ρίξει το βάρος στην Ευρώπη φέτος ο Γουαρδιόλα, μήπως καταφέρει να ανεβάσει και το πρεστίζ του συλλόγου, που κακά τα ψέμματα, στην Ευρώπη δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα. Σαν δεύτερο φαβορί θα πόνταρα στην Μπάγερν, που έχει βατό όμιλο επίσης με Άγιαξ, Μπενφίκα και ΑΕΚ και στο γερμανικό πρωτάθλημα αναμένεται να κάνει περίπατο... 10,00 πληρώνουν οι Βαυαροί, που φτάνουν μέχρι τα ημιτελικά τα τελευταία χρόνια και είναι από τις πλέον σταθερές ομάδες στο θεσμό.

Για πρώτο σκόρερ θα έριχνα κάνα ψιλό στον Καρίμ Μπενζεμά που πληρώνει 35,00 και δείχνει με τα 4 γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στο ισπανικό πρωτάθλημα, πως μάλλον αυτός θα σηκώσει το βάρος στην επίθεση μετά την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους. Βέβαια, Ρονάλντο και Μέσσι που πληρώνουν 7,00 και 6,00 αντίστοιχα, παραμένουν τα μεγάλα φαβορί. Τσέκαρα και τον Εμπαπέ που έχει ξεκινήσει επίσης εντυπωσιακά τη σεζόν, με προβληματίζει όμως ο δύσκολος όμιλος της Παρί με Λίβερπουλ και Νάπολι.

Europa League:

Στο Europa τα φαβορί είναι Τσέλσι και Άρσεναλ αλλά εγώ βλέπω Μίλαν! ναι, γιατί όχι, είναι το πιο βαρύ όνομα στη διοργάνωση και πληρώνει 28,00 απόδοση! Στα 2 πρώτα ματς της σεζόν έδειξε καλά στοιχεία η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, έβγαλε υγεία στο γήπεδο και δείχνει να έχει πολύ καλύτερη συνοχή σε σχέση με το περυσινό της ξεκίνημα. Τσέλσι και Άρσεναλ αγωνίζονται σε πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που ίσως στο ενδιάμεσο της σεζόν τους αποσπάσει την προσοχή.

Βέλγιο: 

Η ομάδα που εντυπωσιάζει στην αρχή της σεζόν είναι η Γκενκ. Ομάδα με μεγάλες επιθετικές αρετές, με αυτοματισμούς στο παιχνίδι της, που έχει τα φόντα να κάνει την υπέρβαση. Στο βελγικό πρωτάθλημα υπάρχουν και τα Play off εκεί όπου πολλές χρονιές έχουν έρθει τα πάνω κάτω (σκεφτείτε μόνο ότι πέρυσι έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο η Σταντάρ Λιέγης, που το μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος ήταν στη μέση της βαθμολογίας). Κρατάω το 6,00 λοιπόν και βλέπουμε...

Αγγλία:

Στην Αγγλία νομίζω το πρωτάθλημα θα παιχτεί φέτος ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτυ και Λϊβερπουλ και οι αποδόσεις που προσφέρονται οι 2 ομάδες δεν με καλύπτουν για να ποντάρω κάποια από αυτές. Δύσκολα θεωρώ ότι μπορεί να μπει σφήνα κάποια άλλη, αν και το 40,00 που πληρώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή κολάζει! Τσέκαρα για πρώτος σκόρερ και μ' άρεσε το 10,00 του Λουκάκου που σηκώνει όλο το βάρος στην επίθεση σχεδόν μόνος του κι έχει σημειώσει ήδη 3 γκολ στα πρώτα 3 παιχνίδια. Δε νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ διαθέτει πιο αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα αυτή τη στιγμή και αξίζει το ρίσκο.

Γερμανία:

Στην Μπουντεσλίγκα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, για άλλη μια σεζόν η Μπάγερν θα κάνει περίπατο κατά πάσα πιθανότητα. Ενδιαφέρον κάθε χρόνο παρουσιάζει η μάχη για την τετράδα και την έξοδο στο Champion's League. Μ' άρεσε η Βόλφσμπουργκ σ' αυτές τις 2 πρώτες αγωνιστικές, ομάδα με αρχή μέση και τέλος, ενώ έκανε μεγάλη εμφάνιση στην Μπάι Αρίνα με αντίπαλο την Λεβερκούζεν το Σάββατο που μας πέρασε. 6,00 απόδοση πληρώνουν οι Λύκοι για να βρεθούν στην Τετράδα και αν συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς νομίζω έχουν καλές πιθανότητες. Σαν ομάδα τουλάχιστον, σαν φανέλα, έχουν το Know How για  να πρωταγωνιστήσουν και να αφήσουν πίσω τους τις πρόσφατες κακές σεζόν.

Συνοψίζοντας τις επιλογές μου για φέτος:

1) Νικητής Champion's League: Μάντσεστερ Σίτυ 6,00
2) Πρώτος σκόρερ Champion's League Καρίμ Μπενζεμά 35,00
3) Νικητής Europa League: Μίλαν 28,00
4) Πρωταθλητής Βελγίου: Γκενκ 6,00
5) Πρώτος Σκόρερ Premier League Λουκάκου 10,00
6) Είσοδος στην 4αδα Μπουντεσλίγκα: Βόλφσμπουργκ 6,00

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2