Παιχνίδι με OVER στο EUROPA LEAGUE

Θεσμός των γκολ παραδοσιακά το Europa League, δεν είναι λίγοι αυτοί που κυνηγούν τα OVER και τα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, αφού πολλές ομάδες (ειδικά των μεγάλων πρωταθλημάτων) είτε δεν παίρνουν στα σοβαρά το θεσμό, είτε προσχωρούν σε εκτεταμένο ροτέισον, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται λίγο πιο χαλαρές.



Το ελληνικό ενδιαφέρον απόψε είναι σε Τούμπα και Καραϊσκάκης, με τους 2 εκπροσώπους μας στο θεσμό να έχουν δύσκολες αποστολές. Σαφώς πιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ που υποδέχεται την Τσέλσι, η οποία έχει ξεκινήσει με το απόλυτο στην Premier League.

ΠΑΟΚ - Τσέλσι: Στις λεπτομέρειες για ακόμα μια φορά ο ΠΑΟΚ έχασε την πρόκριση στους ομίλους του CHL, αλλά ο αποψινός τους αντίπαλος θα προσφέρει μια ψευδαίσθηση σε όσους βρεθούν στην Τούμπα, πως θα ήταν αν είχε προκριθεί ο δικέφαλος στους ομίλους. Τα φετινά Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήρθαν όλα γκολ-γκολ και Over 2,5 και με γνώμονα πως το στυλ παιχνιδιού της Τσέλσι έχει γίνει πιο επιθετικό με τον Σάρι στον πάγκο, περιμένω κάτι ανάλογο να συμβεί και απόψε. Μια χαρά είναι η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Ιταλός κόουτς, με Μοράτα μέσα, Μόουσες, Φάμπρεγας κτλ, ενώ σίγουρα η καυτή Τούμπα δεν θα αφήσει τον ΠΑΟΚ να αρκεστεί σε δεύτερο ρόλο στο ματς. 

Ολυμπιακός - Μπέτις: Τα ποσοστά επιτυχίας που έχουν όλες οι ελληνικές ομάδες με αντιπάλους ισπανικές είναι τραγικά, η αποψινή αντίπαλος του Ολυμπιακού όμως είναι στα μέτρα του. Όλα τα ματς των ερυθρόλευκων στο θεσμό μέχρι στιγμής ήταν "γεμάτα" και μόνο η ρεβάνς με την Μπέρνλι δεν ήρθε OVER 2,5, σε ένα  ματς (ας με συγχωρήσουν εδώ οι φίλοι του Ολυμπιακού) που οι Άγγλοι έπρεπε να πετύχουν τουλάχιστον 3 γκολ, καθώς έχασαν ένα τσουβάλι κλασσικές ευκαιρίες. Δεν βλέπω να αλλάζει το έργο κι απόψε, αν και η Μπέτις ενώ βγάζει φάσεις, είναι δυσκοίλια στο γκολ μέχρι στιγμής. Ο κόσμος του Ολυμπιακού παρασέρνει πάντα την ομάδα, που  ανεξαρτήτως αντιπάλου αγωνίζεται επιθετικά στο Καραϊσκάκης και με γνώμονα αυτό, πιστεύω ότι θα δούμε πολλές φάσεις μπροστά στις 2 εστίες, μιας και οι Ισπανοί, που έχουν πολύ τεχνική ομάδα, θα βρουν χώρους και κενά για να δημιουργήσουν επίσης καταστάσεις. 

Γκενκ - Μάλμε: Τι να πει κανείς γι' αυτό το πολυβόλο από το Βέλγιο με το όνομα Γκενκ, που προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League με  6/6 νίκες και τέρματα 22-6! Η Μάλμε ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της πορεία από το CHL, αποκλείστηκε από την Βιντεότον, πήρε όμως μια μάγκικη πρόκριση στους ομίλους, αποκλείοντας την Μίντιλαντ, έχοντας φέρει 2-2 στο πρώτο της ματς εντός έδρας και νικώντας με 0-2 στην έδρα των Δανών. Παραγωγικοί στην επίθεση και οι Σουηδοί, που έχουν σημειώσει 18 τέρματα στα τελευταία τους 6 επίσημα παιχνίδια. Προφανής επιλογή το OVER 2,5 κι εδώ.

Οι επιλογές μου: 

ΠΑΟΚ - Τσέλσι: OVER 2,5 1,90
Ολυμπιακός - Μπέτις: OVER 2,5 2,05
Γκενκ - Μάλμε: OVER 2,5 1,65 

*οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2