Άμυνα εναντίον επίθεσης

Κωλύομαι λίγο να γράψω προγνωστικά, γιατί κάθε φορά που το κάνω, όλα πάνε ανάποδα. Από τη φύση μου δεν είμαι προληπτικός, απλά με ενοχλεί και με εκνευρίζει αφάνταστα η αστοχία στις προβλέψεις.



Καλό το πρόγραμμα της Παρασκευής, δεν είναι ότι έχει αρκετά παιχνίδια, αλλά προκύπτουν από αυτά αρκετά καλές επιλογές θα έλεγα. Τρία ματς ξεχώρισα εγώ, 2 σημεία κι 1 OVER 2,5 που ίσως είναι και το Value Bet της ημέρας.

Μπράγκε - ΑΦΚ Εσκιλστούνα: Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι μέχρι το τέλος, εκτός αν λιώσουν οι πάγοι ή αλλάξει η περιστροφή της γης και από το πουθενά μπουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 3ης θέσης. Ρεαλιστικά μιλώντας, αυτή που καίγεται είναι η φιλοξενούμενη, που τρέχει ένα αήττητο σερί 12 αγώνων στο πρωτάθλημα και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην κατηγορία. Θα πόνταρα στο ΔΙΠΛΟ εδώ, προτίμησα όμως το OVER 2,5, που έχει φέρει η Μπράγκε στα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια, τα οποία μάλιστα ήρθαν όλα OVER 4,5!!! Η φιλοξενούμενη μπορεί να έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 12 γκολ παθητικό, έτσι όμως όπως αγωνίζεται η Μπράγκε, είμαι σίγουρος ότι δύσκολα δεν θα βγει το OVER 2,5 εδώ, το οποίο πληρώνει πάνω από 2 μονάδες! Μέχρι στιγμής, όσες φορές πρότεινα VALUE BET βγήκε πανεύκολα, για να δούμε και σήμερα...

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σοσιεδάδ: Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας των Βάσκων, με τις 2 ομάδες να περιορίζονται προς το παρόν σε χαμηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα. Πολύ πιο σφιχτή  και κυνική φέτος η Σοσιεδάδ, έχει εγκαταλείψει το αλέγκρο τρόπο παιχνιδιού που την χαρακτήριζε τα τελευταία χρόνια, κατεβαίνει όμως στο Σαν Μαμές με σημαντικές απουσίες απόψε. Η Αθλέτικ έχει έφεση στις ισοπαλίες, έχει 4 στα 5 τελευταία της παιχνίδια, τα 2 όμως ήταν με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και το 3ο με την Μπέτις εκτός έδρας. Αδικείται λίγο η γηπεδούχος από την βαθμολογική της συγκομιδή μέχρι στιγμής, ήταν πολύ καλή στο Καμπ Νου με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και περιμένω να εξαργυρώσει με μία νίκη απόψε το θετικό αποτέλεσμα που πήρε εκεί.

Μπράιτον - Γουεστ Χαμ: Σε αντίθετη τροχιά οι 2 ομάδες, με την Γουέστ Χαμ να έχει χτυπήσει φόρμα και να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά το κάκιστο ξεκίνημα που είχε στη σεζόν. Η Μπράιτον είναι ομάδα κατώτερων δυνατοτήτων και προσδοκιών, ποντάρει πολλά στην έδρα της και φέτος, σε κανένα της παιχνίδι όμως φέτος δεν κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Η Γουέστ Χαμ έρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις με πολύ πιο δυνατούς αντιπάλους όπως η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γ. και η Έβερτον, τις οποίες συνδύασε και με το αποτέλεσμα. Της δίνω τον πρώτο λόγο, ΔΙΠΛΟ.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Μπράγκε - ΑΦΚ Εσκιλστούνα OVER 2,5 2,05
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σοσιεδάδ ΑΣΟΣ 2,15
Μπράιτον - Γουέστ Χαμ ΔΙΠΛΟ 2,80

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2