Clasico χωρίς λάμψη

Χωρίς Μέσι, χωρίς Ρονάλντο, με την Ρεάλ σε κάκιστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, με την Μπαρτσελόνα να μην αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο, σε μια "αντιεμπορική" ώρα για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, το πρώτο Clasico της σεζόν, δείχνει να είναι και το λιγότερο λαμπερό των τελευταίων ετών.



Όταν κοντράρονται βέβαια 2 από τις μεγαλύτερες και πιο βαριές φανέλες στον κόσμο, τα πάντα είναι πιθανά και δεν αποκλείεται οι γίγαντες να ξυπνήσουν σήμερα το απόγευμα. Ελπίζω τουλάχιστον, να μην είναι τόσο σούπα το ματς, όσο το περυσινό που έγινε στη Μαδρίτη 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου .

Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ: Έχει ρολάρει για τα καλά η Άρσενλα του ¨Εμερι και μετράει 11 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στον αντίποδα η Κρίσταλ Πάλας, προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει κερδίσει ούτε έχει σκοράρει ακόμα εντός έδρας. Κάποια στιγμή θα συμβεί βέβαια κι αυτό, ας ελπίσουμε όχι σήμερα. ΔΙΠΛΟ και με τα δύο μου χέρια.

Νυρεμβέργη - Άιντραχτ: Η φιλοξενούμενη είναι σίγουρα η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στη Μπουντεσλίγκα (μαζί με την Ντόρτμουντ ίσως). Βλέπει την αντίπαλη εστία σαν πηγάδι και την φορτώνει με γκολ για πλάκα. Από την άλλη η Νυρεμβέργη τα δέχεται με το τσουβάλι, 7 έφαγε από την Ντόρτμουντ,  6 από την Λειψία και 3 από την Χόφενχαϊμ στο τελευταίο της εντός έδρας. Από 5 συνεχόμενες νίκες έρχεται η Άιντραχτ με συντελεστή τερμάτων 19-4. ΔΙΠΛΟ.

Τορόντο - Ατλάντα: Match Ball το συγκεκριμένο παιχνίδι για την Ατλάντα, που με νίκη πανηγυρίζει τον τίτλο της κανονικής περιόδου στο MLS. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα ΔΙΠΛΑ εκτός έδρας  (10 στα 16 παιχνίδια), στα τελευταία της 6 παιχνίδια μετράει 5 νίκες και μόνο 1 ήττα (αυτή στο ντέρμπι εκτός έδρας με την Νέα Υόρκη), την στιγμή που το Τορόντο εκτός του ότι προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες, είναι και εντελώς αδιάφορο. Παίρνει το ματς και κάνει το γύρο του θριάμβου η Ατλάντα στο τέλος, ΔΙΠΛΟ.

Οι επιλογές μου:

Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ ΔΙΠΛΟ 1,75
Νυρεμβέργη - Άιντραχτ Φ. ΔΙΠΛΟ 2,05
Τορόντο - Ατλάντα ΔΙΠΛΟ 2,00

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2