Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα

Τα ποσοστά επιτυχίας των προβλέψεων μου έχουν πιάσει πάτο και θυμίζουν αυτά του Σακίλ Ο Νιλ και του Βασίλη Λυπηρίδη από την γραμμή των ελευθέρων βολών. Σήμερα αλλάζει ο μπούσουλας και θα ασχοληθώ σε στοιχήματα με γκολ, σε ένα κατά τ' άλλα όχι και τόσο ευνοϊκό πρόγραμμα, που τα φαβορί ξεχωρίζουν με το κιάλι.


Στο προσκήνιο μου ομάδες που βγάζουν τα OVER 2,5 εύκολα (δεν ήμουν ποτέ εραστής του UNDER 2,5) σκοράρουν με άνεση, δέχονται με ευκολία και είναι ικανές να παρασύρουν οποιαδήποτε άλλη στο δικό τους ρυθμό.

Οστάνδη - Γάνδη: Αλλαγή προσώπων έχουμε στον πάγκο της Γάνδης που απέλυσε αυτόν τον τύπο με το δύσκολο όνομα (τον Βαντερχέγκε)  προκειμένου να προσλάβει κάποιον με πιο εύκολο (τον Θόρουπ με θητεία στη Μίντιλαντ). Επιθετικής φιλοσοφίας και ο καινούριος προπονητής, σίγουρα θα προσπαθήσει να διορθώσει τα κακώς κείμενα και κυρίως την αμυντική λειτουργία, μιας ομάδας που έχει φέρει τα 9/10 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα OVER 2,5 και τα 8 εξ αυτών συνεχόμενα. Όχι πως η Οστάνδη είναι καλύτερη, εννοώντας την αμυντική της διάθεση φυσικά και το δεδομένο του παιχνιδιού είναι πως μπροστά μας έχουμε 2 ομάδες που σκοράρουν εύκολα και το ίδιο εύκολα δέχονται. Έχει λογική το OVER 2,5 και πληρώνει λογικά στο 1,75.

Ίντερ - Μίλαν: Τα ιταλικά ντέρμπι κάποτε ξεκινούσαν όλα από το Χ και εκεί καταλήγανε συνήθως. Το Καμπιονάτο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, το ποδόσφαιρο που παίζεται εκεί είναι πιο ελκυστικό, σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν εγκαταλείψει το κατενάτσιο και τα γκολ μπαίνουν πολύ πιο εύκολα. 4/6 από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια των 2 ομάδων ήρθαν OVER 2,5, με την Μίλαν να μην έχει δεχτεί γκολ φέτος μόνο από την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο. Αυτό μου αρκεί για να ποντάρω στο OVER 2,5.

Βαλερένγκα - Κρίστιανσουντ: Ματς μεταξύ 2 ομάδων πρακτικά αδιάφορων οι οποίες θα αγωνιστούν για την χαρά του παιχνιδιού σήμερα. Η Βάλε-Ρέγκα διαθέτει πιο ποιοτικό σύνολο και αρκεί να αναφέρω πως τα 5/6 πιο πρόσφατα εντός έδρας ήρθαν OVER 2,5 ενώ σε όλα σημείωσε από 2 γκολ και πάνω. Μία από τα ίδια και η Κρίστιανσουντ, με 5/6 πιο πρόσφατα της εκτός OVER 2,5. Αν δεν βαριούνται το OVER 2,5 μπορεί να βγει και από το ημίχρονο, έχει κρύο αυτή την εποχή στη Νορβηγία, ευκαιρία να τρέξουν να ζεσταθούν κιόλας οι παίκτες των 2 ομάδων, που έχουν σχεδόν ίδιες επιδόσεις στο σκοράρισμα.

Βαγιεκάνο - Χετάφε: Ακόμα ένα ντέρμπι τοπικού χαρακτήρα για την Ράγιο, μετά το ματς σούπα με την Λεγκανές στο Μπουτάρκε. Αυτή τη φορά στο Βαγιέκας όμως, περιμένω καλύτερο ρυθμό και περισσότερες φάσεις, εκεί όπου η Ράγιο έχει βρει δίχτυα για 22 συνεχόμενα παιχνίδια. Όλα τα φετινά παιχνίδια της Χετάφε για το πρωτάθλημα φέτος ήρθαν UNDER 2,5, το συνηθίζουν αυτό άλλωστε οι ομάδες του Μπορδαλάς, στο σημερινό παιχνίδι όμως αναμένω να χαλάσει η στατιστική ελέω Ράγιο. Η γηπεδούχος μπορεί να βρίσκει σταθερά δίχτυα εντός έδρας, αλλά έχει δεχτεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια φέτος, ενώ στο Βαγιέκας και τα 3 ματς που έδωσε ήρθαν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 3,5. Το απλό OVER 2,5 θέλω εγώ που πληρώνει 2,25, ήρθε η στιγμή να φέρει το πρώτο της η Χετάφε στο πρωτάθλημα.

Οι επιλογές μου:

Οστάνδη - Γάνδη OVER 2,5 1,75
Ίντερ - Μίλαν OVER 2,5 1,93
Βαλερένγκα - Κρίστιανσουντ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5 1,97
Βαγιεκάνο - Χετάφε OVER 2,5 2,25

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2