Επιστροφή στα γκολ και το θέαμα

Έπειτα από ένα στείρο ποδοσφαιρικά δεκαπενθήμερο, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επέστρεψαν το σαββατοκύριακο και σειρά παίρνουν τώρα τα παιχνίδια του Champion's League. Βρισκόμαστε 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε των ομίλων, με αρκετά ενδιαφέροντα και κρίσιμα παιχνίδια και δεν υπάρχει σχεδόν καμία αδιάφορη ομάδα.



Χόφενχαϊμ - Σαχτάρ Ντόνετσκ: Χάρμα ιδέσθαι τα περισσότερα παιχνίδια της Χόφενχαϊμ, είτε αυτή αγωνίζεται εντός είτε εκτός έδρας. Με 16/18 παιχνίδια της Γερμανικής ομάδας φέτος να έχουν λήξει OVER 2,5, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως το σημερινό ματς, συγκεντρώνει καλές πιθανότητες για να δούμε αρκετά γκολ. Τα 9/10 παιχνίδια της Σαχτάρ για το Champion's League άλλωστε, έχουν λήξει επίσης με OVER 2,5, ανεβάζω λίγο τον πήχη εγώ και ποντάρω στο OVER 3,5 που πληρώνει κοντά στο διπλασιασμό.

Λυών - Μάντσεστερ Σίτυ: Μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα της πρεμιέρας θέλει να πάρει απόψε η Σίτυ και να σφραγίσει παράλληλα την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Η Λυών διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση και ίσως θα την βόλευε να παίξει για την ισοπαλία απόψε, να φτάσει τους 7 βαθμούς και να ορίζει εκείνη τη μοίρα της την τελευταία αγωνιστική. Κοιμήθηκε ο Θεός στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων, η Σίτυ ήταν και ανέτοιμη, περιμένω εντελώς διαφορετική εικόνα απόψε. Η Λυών δεν είναι από τις ομάδες εκείνες που ξέρουν να αμύνονται, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας, και μάλλον θα δούμε φεστιβάλ γκολ εδώ. Στα τελευταία 4 επίσημα της Σίτυ σημειώθηκαν 21 τέρματα συνολικά, ενώ στης Λυών 13. Προφανής επιλογή το OVER 3,5 κι εδώ.

Μπάγερν Μ. - Μπενφίκα: Πολύ κακή σεζόν διανύει η Μπάγερν, με την άμυνα της να την προδίδει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Η πρόκριση στην επόμενη φάση έχει εξασφαλιστεί πάντως, ενώ αντιθέτως η Μπενφίκα μάλλον θα συνεχίσει στο Europa League εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Πρέπει να γλυκάνουν λίγο τους οπαδούς τους οι Βαυαροί μετά την σφαλιάρα από την Φορτούνα Ντίσελντορφ και την ήττα στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ. Η Μπενφίκα έχει την ποιότητα και τις μονάδες να συνεισφέρει στο σκοράρισμα και θα ποντάρω κι εδώ στα πολλά τέρματα και το OVER 3,5. Δεν έχουν να χάσουν άλλωστε κάτι οι Πορτογάλοι που μόνο με νίκη θα έχουν ελπίδες να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Χόφενχαϊμ - Σαχτάρ Ντόνετσκ OVER 3,5 2,02
Λυών - Μάντσεστερ Σίτυ OVER 3,5 1,97
Μπάγερν - Μπενφίκα OVER 3,5 2,30

* Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2