Συνέχεια ...στα γκολ

Άκρως επιτυχημένη η χτεσινή βραδιά όσον αφορά τις προβλέψεις μου κι ελπίζω να συνεχίσω το θετικό μομέντουμ. Ματσάρες έχουμε και στο σημερινό πρόγραμμα, με το Παρί - Λίβερπουλ να είναι σίγουρα το παιχνίδι που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού.




Ντόρτμουντ - Μπριζ: Ομάδα ρυθμού η Μπορούσια, που έχει κάποια διαστήματα στο παιχνίδι της, στα οποία χάνεται κυριολεκτικά το τόπι. Στο Μπριζ βέβαια κέρδισε με αρκετή δόση τύχης και απόψε θα έχει απέναντι της μια ομάδα που θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση. Δύσκολα θα δούμε κλειστό ματς εδώ και περιμένω τις 2 ομάδες να ξεδιπλώσουν τις επιθετικές τους αρετές στον αγωνιστικό χώρο. OVER 3,5.

Τότεναμ - Ίντερ: Μόνο ο ΘΕΟΣ ξέρει πως κατάφερε η Ίντερ να κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι, αφού η Τότεναμ έχασε σωρεία ευκαιριών στο ματς. Τώρα που είναι και στα καλύτερα της και τα παίζει όλα για όλα για την πρόκριση, νομίζω θα καταφέρει να επικρατήσει των Νερατζούρι. Αποδεκτός ο ΑΣΟΣ.

Παρί - Λίβερπουλ: Δεν μας απογοήτευσαν οι 2 ομάδες στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Άνφιλντ και κάτι ανάλογο αναμένω να συμβεί κι απόψε. Η Παρί θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες για πρόκριση ζωντανές, αφού ακόμα και με ισοπαλία μπορεί να αποχαιρετήσει πρόωρα το θεσμό. Το μυαλό της Λίβερπουλ φέτος είναι περισσότερο στο πρωτάθλημα, δεν μπορώ να φανταστώ όμως ότι σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι δεν θα τα δώσει όλα για το αποτέλεσμα. Περιμένω ένα ματς ρώσικη ρουλέτα, με αρκετό σασπένς και πολλές φάσεις στις 2 εστίες. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν οι 2 ομάδες.

Οι επιλογές μου:

Ντόρτμουντ - Μπριζ OVER 3,5 2,05
Τότεναμ - Ίντερ ΑΣΟΣ 1,70
Παρί - Λίβερπουλ OVER 3,5 2,17

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2