Όταν πας για μαλλί...

Ο θυμόσοφος λαός έχει βγάλει αρκετές παροιμίες με διδακτικό χαρακτήρα. Οι παροιμίες προέκυψαν από την παρατήρηση και από την εμπειρία, βγήκαν αβίαστα στην επιφάνεια του εγκεφάλου, όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αναλύουν με τη σκέψη τους τι συμβαίνει γύρω τους. Καμία παροιμία δεν έχει μεταφυσικό χαρακτήρα, καμία δεν εμπλέκει μέσα την τύχη και τις πιθανότητες, όλες είναι προϊόντα παρατήρησης και εμπειρίας.




Κάτι ανάλογο ισχύει και στο στοίχημα, αφού ο δρόμος της επιτυχίας περνάει μέσα από την παρατήρηση και την εμπειρία κι όχι από την τύχη (είναι απαραίτητη κι αυτή ασφαλώς) και τις προλήψεις. Το ζουμί της ιστορίας για σήμερα λοιπόν (για να μην κουράζω συνέχεια με τα ίδια και τα ίδια), είναι πως ακούω για πολλά κεράσια σε κάποια παιχνίδια και ελπίζω να μην πάω για μαλλί και φύγω κουρεμένος! Όπως και να 'χει, σκεπτόμενος αλλά και υποψιασμένος, κατέληξα σ' αυτά που θα γράψω παρακάτω. 

Μάιντζ - Αννόβερο: Δεν θα γράψω παπάτζες, τις 2 ομάδες τις έχω δει από μισή φορά την κάθε μία φέτος και στηρίζομαι πολύ στα γραφόμενα των μεγάλων ιστοσελίδων. Η Μάιντζ λένε πατάει καλύτερα και είναι αλήθεια, αφού στα τελευταία 4 μετράει 3 νίκες, ενώ στο μοναδικό που ηττήθηκε κοίταξε στα μάτια την Ντόρτμουντ. Γκρίνια, φαγωμάρα και κακές εμφανίσεις από το Αννόβερο, το οποίο μετράει 1 νίκη και 5 ήττες στα 6 τελευταία, στα οποία ματς δέχτηκε από 2 γκολ και πάνω (εκτός από τη νίκη του με την Βόλφσμπουργκ που δέχτηκε μόνο 1). ΑΣΟΣ λέμε και βλέπουμε...

Στρασβούργο - Καέν: Ούτε το Στρασβούργο έχω δει φέτος ούτε την Καέν, είναι όμως αδιαμφισβήτητο και από αυτά που διαβάζω κατά καιρούς αλλά και από την βαθμολογική τους θέση, πως οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερη ομάδα. Στην Καέν έχουν να γευτούν την χαρά της νίκης από τον Σεπτέμβριο κι έκτοτε μετρούν 5 ήττες και 3 ισοπαλίες. Θα κατακλύσουν το γήπεδο οι οπαδοί του Στρασβούργου όπως διαβάζω, είναι σε καλύτερο μομέντουμ, ΑΣΟ λέω κι εδώ.

Ουτρέχτη - Χέρακλες: Το μοναδικό από τα 3 παιχνίδια που δεν παίζω στα τυφλά είναι αυτό κι έχω ιδία άποψη. Ουτρέχτη και Χεράκλες είναι από τις "καλές" ομάδες του πρωταθλήματος που κυνηγάνε με αξιώσεις την έξοδο στην Ευρώπη φέτος. Από 2 γκολ και πάνω  πετυχαίνει η Ουτρέχτη κατά μέσο όρο στα εντός έδρας παιχνίδια της, συνηθισμένη στα "ροντέο" η Χέρακλες με τα 5 από τα 7 εκτός έδρας της στο πρωτάθλημα να έχουν έρθει OVER 2,5. Καμία από τις 2 δεν αρέσκεται σε συντηρητικό στυλ παιχνιδιού και αναμένεται φεστιβάλ τερμάτων. OVER 3,5 στο 2,20.

Οι επιλογές μου: 

Μάιντζ - Αννόβερο ΑΣΟΣ 1,93
Στρασμπούργκ - Καέν ΑΣΟΣ 1,75
Ουτρέχτη - Χέρακλες OVER 3,5 2,20

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2