Ζήτω τα παράλογα

Μπορεί να μην έγραψα Τρίτη και Τετάρτη, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έπαιξα. Δεν γράφω δεν σημαίνει δεν παίζω, τ αντίθετο δεν συμβαίνει όμως ποτέ, καθώς όταν γράφω πάντα παίζω αυτά που λέω. Εν πάσει περιπτώσει, περίμενα γκολ στο Λίβερπουλ - Νάπολι και το Σαχτάρ - Λυών, τα οποία δεν ήρθαν ποτέ, σε 2 ματς που χάθηκαν τόσες κλασσικές ευκαιρίες, όσες χάνονται σε 5-6 ματς μαζί.


Μπάλα είναι και άλλες φορές σου κάνει τα κέφια, άλλες φορές όχι, απλά ελπίζω να μην τριτώσει απόψε το κακό.
Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Europa, που πάντα το πρόγραμμα είναι πιο πλούσιο και οι επιλογές περισσότερες. Εγώ θα ασχοληθώ με 2 ξεκάθαρα σημεία πάντως και το OVER 2,5 στο Γεώργιος Καραϊσκάκής, αφήνοντας στην άκρη τα υπόλοιπα.

Σλάβια Πράγας - Ζενίτ: Νίκη και μόνο νίκη θέλει η Σλάβια Πράγας για να προκριθεί στην επόμενη φάση, εκτός αν μείνουν ισόπαλες Κοπεγχάγη και Μπορντό, τότε σ' αυτή την περίπτωση θα περάσει στην επόμενη φάση ακόμα και με ήττα. Η Ζενίτ είναι παντελώς αδιάφορη, αφού έχει προκριθεί ήδη σαν 1η και θα κατέβει με ρεζέρβες στο σημερινό παιχνίδι. Δε νομίζω οι Τσέχοι να ρισκάρουν να περιμένουν τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου και νομίζω θα φτάσουν εύκολα ή δύσκολα στη νίκη. Στη Ρωσία ήταν καλύτεροι της Ζενίτ και ηττήθηκαν με 1-0, νομίζω τώρα στην έδρα τους, απέναντι σε έναν εντελώς αδιάφορο αντίπαλο που θα κατέβει με τα δεύτερα, θα φτάσουν στη νίκη.

Σεβίλλη - Κράσνονταρ: Παιχνίδι με μονόπλευρο ουσιαστικά ενδιαφέρον, αφού η Σεβίλλη είναι αυτή που καίγεται για τη νίκη. Οι Ρώσοι αποκλείονται από την επόμενη φάση μόνο σε περίπτωση που ηττηθούν με 4 γκολ διαφορά και κερδίσει η Σταντάρ στην Τουρκία. Η Σεβίλλη είναι ποιοτικά ανώτερη σαν ομάδα κι ακόμα αν η Κράσνονταρ είχε την ίδια ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα, πάλι θα ήταν το καυτό φαβορί της αναμέτρησης. Κερδίζουν και περνάνε οι Ισπανοί στην επόμενη φάση.

Ολυμπιακός - Μίλαν: Η παράλογη απόδοση της ημέρας, αφού το OVER στο παιχνίδι του Ολυμπιακού προσφέρεται σε αποδόσεις διπλασιασμού. Σε ένα ματς που οι Πειραιώτες πρέπει να κερδίσουν με 2 γκολ διαφορά για να προκριθούν. Απέναντι σε μία Μίλαν που θεωρώ πολύ δύσκολο να μην σκοράρει. Δύσκολο έως απίθανο να δούμε σφιχτό ματς εδώ, δεν μας έχουν δείξει τέτοια δείγματα γραφής οι 2 ομάδες και είναι βέβαιο πως οι φάσεις μπροστά στις 2 εστίες θα είναι πολλές. Αν αποφασίσει η μπάλα να μην μπει μέσα πάνω από 3 φορές τότε αλλάζει το πράγμα. Είναι αμαρτία να μην τιμηθεί το συγκεκριμένο OVER 2,5 πάντως.

Οι επιλογές μου:

Σλάβια Πράγας - Ζενίτ: ΑΣΟΣ 1,67
Σεβίλλη - Κράσνονταρ ΑΣΟΣ 1,40
Ολυμπιακός - Μίλαν OVER 2,5 2,02

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2