Πότε κυνηγάμε τα πολλά γκολ

Ανέκαθεν ήμουν θιασώτης του OVER για πολλούς λόγους. Τα στοιχήματα σε γκολ έχουν την δικιά τους λογική και εκτός από τα στατιστικά, καλό είναι να λαμβάνουμε υπόψη μας και άλλους σημαντικούς παράγοντες.



Οι περισσότεροι παίκτες κοιτάζουν τη φόρμα και τα στατιστικά των ομάδων στα τελευταία 6 παιχνίδια (ορθώς  το κάνουν), δεν αρκεί όμως μόνον αυτό για να βγάλει κανείς συμπέρασμα, αν ένα παιχνίδι θα είναι ανοιχτό. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνες, που ομάδες πολυβόλα στην επίθεση, με άμυνες  χωνιά, τίθενται αντιμέτωπες και το ματς λήγει 0-0.
Εκτός από τα στατιστικά λοιπόν (που σίγουρα έχει αξία η μελέτη τους), παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η τακτική με την οποία θα κατέβουν οι 2 ομάδες, η σημαντικότητα του αγώνα, πόσο πολύ θέλουν αμφότερες τη νίκη, με πόση θέρμη θα την κυνηγήσουν και αν έχουν και οι 2 την ίδια ικανότητα να σκοράρουν. Με λίγα λόγια, είναι προτιμότερο να κυνηγάει κάποιος τα πολλά γκολ, σε  ματς μεταξύ ομάδων που μπορούν να σκοράρουν και οι 2 ή θα  κυνηγήσουν ζεστά τη νίκη. Συνήθως αυτά τα παιχνίδια είναι ανοιχτά, έχουν ρυθμό και γίνονται πολλές φάσεις.
Σ' αυτή την κατηγορία παιχνιδιών θα επικεντρώσω σήμερα, ελπίζοντας να επιβεβαιωθώ, τουλάχιστον, στην μορφή και την ροή που θα έχουν οι αγώνες που θα ποντάρω.

Έβερτον - Μπόρνμουθ: Σε μέτριο μομέντουμ και οι 2 ομάδες, βολοδέρνουν κάπου στη μέση της βαθμολογίας, χωρίς να κινδυνεύουν άμεσα αλλά και αρκετά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην έξοδο στην Ευρώπη. Αμφότερες τις χαρακτηρίζει η λογική του να δημιουργήσουν και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα περισσότερα παιχνίδια  τους να είναι "γεμάτα". Ίσως η Έβερτον να θέλει πιο πολύ το σημερινό παιχνίδι, καθώς έχει θέσει πιο ψηλά τον πήχη για φέτος, η πάντα επικίνδυνη Μπόρνμουθ όμως μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γ.: Από τις πιο σταθερές ομάδες στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια η Τότεναμ, ομάδα που ξέρει τις δυνατότητες της, σπάνια απογοητεύει και διατηρείται σε αρκετά υψηλά στάνταρ και φέτος, όντας ένα σοβαρό αουτσάιντερ για τον τίτλο. Στη Μάντσεστερ Γ. το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να ήταν ο Μουρίνιο, καθώς,. μετά την αποχώρηση του, τα πόδια των παικτών λύθηκαν, σε ένα  όμως αρκετά ευνοϊκό πρόγραμμα ομολογουμένως. Ο Σόλσκιερ είναι θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου, αυτό αποδεικνύει η μέχρι τώρα πορεία του σαν προπονητής, κυρίως στη Μόλντε, αλλά και στα ελάχιστα παιχνίδια που έχει καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γ. Δύσκολ θα δούμε σφιχτό ματς κι εδώ και θεωρώ πως θα δούμε πολλές φάσεις να προκύπτουν από το Transition των 2 ομάδων, παρά από οργανωμένες επιθέσεις.

Μπέτις - Ρεάλ Μ.: Την ευκαιρία να σκοτώσει την Ρεάλ θα έχει σήμερα η Μπέτις, που φέτος δείχνει να είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι και στην μέρα της μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα κάτσει να παίξει σαν  την γάτα  με το ποντίκι την Βασίλισσα, αλλά θα προσπαθήσει να έχει την πρωτοβουλία στο ματς. Η Ρεάλ εξακολουθεί να μην είναι καλά, στην άμυνα χωλαίνει, μπροστά αν δεν βρει χώρους ζορίζεται να δημιουργήσει κι ακόμα και το μεσοβδόμαδο 3-0 με τη Λεγκανές είναι πλασματικό και δεν περιγράφει με ακρίβεια την  μορφή που είχε ο αγώνας. Το κάνει ροντέο για πλάκα η Μπέτις αυτό το ματς, σκέφτηκα τον ΑΣΟ, αλλά η βασίλισσα είναι πάντα βασίλισσα και ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να ξυπνήσει. Ματς δυνατό, που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς άσχετα αν θα έχει ποντάρει κάτι και πιστεύω το θέαμα θα τον αποζημιώσει.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Έβερτον - Μπόρνμουθ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 3,5 2,75
Τότεναμ - Μάντσεστερ Γ. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 3,5 2,95
Μπέτις - Ρεάλ Μ. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 3,5 2,62

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2