3 μικρά κι ένα μεγάλο

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που έγραψα, μήνα δεν έκλεισα αυτή τη φορά όμως. Όπως έγραψα και στο παρελθόν, ο λόγος είναι ότι παίζω περισσότερο στο LIVE, σήμερα όμως είπα να κάνω μιαν εξαίρεση. Δεν θα με ξεφορτωθείτε εύκολα όπως καταλαβαίνετε....




Υπάρχουν αρκετά καλά "μικρά" σημεία σήμερα, σε αποδόσεις κοντά στο 1,50-1,60 κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να με ωθήσει να δοκιμάσω την  τύχη μου σε ένα παρολί. Πάμε να τα δούμε όμως ένα προς ένα.

Σεβίλλη  - Εϊμπάρ: Μεγάλος στόχος για τη Σεβίλλη φέτος η έξοδος στο Champion's League και κινδυνεύει να εκτροχιαστεί από την πορεία της, αφού έχει κάνει μεγάλη κοιλιά το τελευταίο δίμηνο περίπου. Η Εϊμπάρ αισθάνεται σαφώς πιο άνετα με το +6 από την επικίνδυνη ζώνη, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική μακριά από το Ιπουρούα, μετρώντας 3 ισοπαλία και 4 ήττες στις τελευταίες της 7 εξόδους. 7 νίκες  και 1 ισοπαλία (1-1 με την Ατλέτικο Μ.) ο απολογισμός της Σεβίλλης εντός έδρας, συνήθως τα καθαρίζει κάτι τέτοια παιχνίδια, ποντάρισμα στον ΑΣΟ.

Σαμπντόρια - Φροζινόνε: Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η Σαμπντόρια έχει μία  πολύ αξιόλογη ομάδα που δίνει μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στον αντίποδα, η Φροζινόνε δίνει τη δικιά της  μάχη για παραμονή στην κατηγορία, οι πιθανότητες όμως δεν είναι με το μέρος της, μιας και βρίσκεται στο -5 εντός της επικίνδυνης ζώνης. Υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας, με τη Σαμπντόρια να μετράει 4 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας, στις 3 τελευταίες χωρίς να δεχτεί γκολ και σε όλα τα ματς να έχει πετύχει τουλάχιστον 2. ΑΣΟΣ κι εδώ.

Άντερλεχτ - Ζούλτε Βάρεγκεμ: Να γλιτώσει τη χρονιά προσπαθεί πλέον η Άντερλεχτ, αφού κινδυνεύει να μείνει εκτός εξάδας, γεγονός που θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για το γόητρο του συλλόγου. Ηρέμησε  η Ζούλτε Βάρεγκεμ, αφού οι καλές εμφανίσεις της στο 2ο γύρο την απομάκρυναν μια και καλή από την επικίνδυνη ζώνη, αν και παραμένει εντελώς αλλοπρόσαλλη, με άμυνα ομάδας που παλεύει για την σωτηρία (50 γκολ παθητικό, το χειρότερο στην κατηγορία) και επίθεση ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό (40 γκολ ενεργητικό). Στα πόδια των παικτών της Άντερλεχτ το ματς, που τουλάχιστον εντός έδρας παραμένει αξιόπιστη.

Γκινγκάμπ - Λιλ: Χωρίς περιθώρια λάθους η Γκινγκάμπ από εδώ και στο εξής, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ, όσον αφορά την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Η Λιλ καλπάζει προς την έξοδο για το Champion's League, δείχνει πολύ σοβαρό πρόσωπο φέτος και έρχεται από 4 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Το ματς είναι φωτιά, οι κόκκοι στην κλεψύδρα της Γκινγκάμπ όμως δείχνουν να τελειώνουν, αφού ούτε την έδρα της δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί, είναι εξαιρετικά δυσκοίλια στο γκολ (χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 16 τέρματα) και δέχεται με ευκολία τέρματα (χειρότερη άμυνα με 46 γκολ παθητικό). ΔΙΠΛΟ.

Οι επιλογές μου:

Σεβίλλη - Εϊμπάρ ΑΣΟΣ 1,70
Σαμπντόρια - Φροζινόνε ΑΣΟΣ 1,50
Άντερλεχτ - Ζούλτε Βάρεγκεμ ΑΣΟΣ 1,65
Γκινγκάμπ - Λιλ ΔΙΠΛΟ 2,17

*Οι αποδόσεις είναι από το *stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2