Ισπανική προέλαση

Μετά την χτεσινή πρόκριση της Σεβίλλης, σειρά παίρνουν σήμερα Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Μπέτις, που αγωνίζονται όλες εντός έδρας. Με σοβαρό πλεονέκτημα Βαλένθια και Βιγιαρεάλ, αφού νίκησαν εκτός έδρας στα πρώτα παιχνίδια, ελαφρύ προβάδισμα και για την Μπέτις, μετά το τελικό 3-3 με τη Ρεν στη Γαλλία.



Περισσότεροι οι αγώνες στο Europa League απ'ότι στο Champion's League όπως είθισται, με περισσότερες επιλογές για τους παίκτες. Είχα καλή εικόνα από τα πρώτα παιχνίδια, παρακολούθησα αρκετά και θα ασχοληθώ με όσα είδα, αν κι εδώ που τα λέμε και αγωνιστικά το ζουμί είναι σ' αυτά όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

Μπενφίκα - Γαλατάσαράι: Η Γαλατά έχανε τις ευκαιρίες τη μία πίσω από την άλλη, η Μπενφίκα όμως είχε την ουσία και κατάφερε να φύγει νικήτρια με 1-2 από την Τουρκία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι Τούρκοι να είναι αναγκασμένοι να ψάξουν τουλάχιστον το γκολ απόψε στο Ντα Λουζ και να ελπίζουν σε ένα θαύμα, από τη στιγμή που χρειάζονται νίκη με 2 γκολ διαφορά. Θεωρώ δεδομένο ότι θα σκοράρει η Μπενφίκα, η οποία βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, βρίσκοντας 26 φορές δίχτυα στα τελευταία 6 επίσημα παιχνίδια. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και ΟΒΕΡ 2,5.

Λεβερκούζεν - Κράσνονταρ: Το πως έληξε 0-0 το πρώτο παιχνίδι κανείς δεν κατάλαβε, με τους παίκτες των 2 ομάδων να χάνουν σωρεία ευκαιριών, ειδικά η Λεβερκούζεν, που στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε καθαρίσει και την πρόκριση ακόμα. Θεωρώ απίθανο να επαναληφθεί το ίδιο σκορ και τώρα, σωστό φαβορί οι Γερμανοί, που έδειξαν στο πρώτο ματς ότι είναι η καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι, συνδύασα τον ΑΣΟ με το ΟΒΕΡ 2,5 για μεγαλύτερη απόδοση, καθώς χλωμό το βλέπω να προκρίνεται η Λεβερκούζεν με ένα στεγνό 1-0. Θα έχει τις ευκαιρίες της και η Κράσνονταρ, απέναντι στην όχι και τόσο σφιχτή άμυνα της Μπάγερ.

Άιντραχτ Φ. - Σαχτάρ Ντόνετσκ: Από τα πιο χορταστικά ματς μας πρόσφεραν οι 2 ομάδες την προηγούμενη Πέμπτη, παρότι οι Ουκρανοί έμειναν με 10 παίκτες από νωρίς. Θα μπορούσε να κερδίσει η Άιντραχτ το ματς, σπατάλησε πολλές ευκαιρίες ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-2, οπισθοχώρησε και τελικά το πλήρωσε στο τέλος. Από τη στιγμή που οι Ουκρανοί χρειάζονται οπωσδήποτε γκολ στη ρεβάνς, δύσκολο να μην δούμε ματσάρα κι απόψε. Άκρως δημιουργική η Άιντραχτ στο επιθετικό κομμάτι, με Killer επιθετικούς μπροστά και ειδικά εντός έδρας παράγει μεγάλο αριθμό ευκαιριών σε κάθε της παιχνίδι. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER κι εδώ.

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Έχασε την ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη νίκη στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός και ο πήχης δυσκολίας για την πρόκριση ανέβηκε πολύ. Σκληρή ομάδα η Ντιναμό, δεν έδειξε να επηρεάστηκε ιδιαίτερα από την διακοπή στο Ουκρανικό πρωτάθλημα και με τη συνδρομή των οπαδών στο πλευρό της (αναμένεται SOLD OUT), έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με σοβαρές απουσίες στο Κίεβο, το σκορ του πρώτου αγώνα τον αναγκάζει να ανοιχτεί σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού και θεωρώ το έργο του πολύ δύσκολο. Οι Ουκρανοί έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι ότι μπορούσαν να ελέγξουν τον ρυθμό όποτε χρειαστεί, ενώ ο Ολυμπιακός δεν γοήτευσε με την απόδοση του σχεδόν σε κανένα εκτός έδρας παιχνίδι φέτος με δυνατό αντίπαλο. ΑΣΟΣ.

Βιγιαρεάλ - Σπόρτινγκ Λ.: Παίρνει τα πάνω της σιγά σιγά η Βιγιαρεάλ, που δεν κοιτάζει απλά να σώσει το χρονιά παραμένοντας στην La liga, αλλά βάσει ποιότητας στο ρόστερ, να προχωρήσει όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League. Στο πρώτο ματς οι Ισπανοί θα μπορούσαν να κερδίσουν και με μεγαλύτερο σκορ, κράτησαν σχετικά άνετα το υπέρ τους 0-1. Το σίγουρο είναι ότι θα το παλέψει η Σπόρτινγκ, θεωρώ όμως πως η Βιγιαρεάλ έχει βρει ρυθμό και θα θέλει σίγουρα και για την ψυχολογία της να συνεχίσει με νίκες. Βάσει της εικόνας του πρώτου παιχνιδιού, οι Ισπανοί έχουν το προβάδισμα και θα ποντάρω σε ακόμα μία νίκη τους, ΑΣΟΣ.

Βαλένθια - Σέλτικ: Πιο άνετα από ότι περίμεναν αρκετοί, πέρασε η Βαλένθια από το Σέλτικ Παρκ, με το τελικό 0-2 να είναι απολύτως δίκαιο. Οι νυχτερίδες πληρώνουν στο πρωτάθλημα το κακό τους ξεκίνημα στη σεζόν και σίγουρα αναζητούν την διάκριση φέτος σε άλλες διοργανώσεις όπως το Europa League και το Copa Del Rey. Σίγουρα το σκορ του πρώτου αγώνα, προσφέρει μεγάλη ευελιξία ως προς την διαχείριση της αποψινής αναμέτρησης, η διαφορά ποιότητας όμως που έβγαλε η Βαλένθια στο γήπεδο, νομίζω θα της χαρίσει τη νίκη και σήμερα. Δεν έχει να επιδείξει κάτι ουσιαστικό η Σέλτικ εκτός έδρας στην Ευρώπη, θα κυνηγήσει σίγουρα τις πιθανότητες της, αλλά η συγκεκριμένη Βαλένθια είναι πάνω από τις δυνατότητες της. ΑΣΟΣ.

Οι επιλογές μου:

Μπενφίκα - Γαλατασαράι ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & ΟΒΕΡ 2,5 2,00
Λεβερκούζεν - Κράσνονταρ ΑΣΟΣ & ΟΒΕΡ 2,5 1,90
Άιντραχτ Φ. - Σαχτάρ Ν. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & ΟΒΕΡ 2,5 1,90

Ντιναμό Κ. - Ολυμπιακός ΑΣΟΣ 2,24
Βιγιαρεάλ - Σπόρτινγκ Λ. ΑΣΟΣ 1,93
Βαλένθια - Σέλτικ ΑΣΟΣ 1,60

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2