ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΩΝ "Χ"


Αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα, κατά την ταπεινή μου άποψη δεν υπάρχουν δυνατά στηρίγματα (θα μου πεις, όταν έχει βγαίνουν;) και είναι προτιμότερο να ασχοληθεί κάποιος κυνηγώντας αποδόσεις παρά εύθραυστα φαβορί τύπου Αμβούργο ή Λα Κορούνια.
Υπάρχουν 3-4 φαβορί, Αμβούργο, Λα Κορούνια, Μίντιλαντ και Γκιμαράες που μπουν σε αρκετά παρολί απόψε, από κοντά και κάποια OVER 2,5 όπως αυτό της Τραμπζονσπόρ με την Κασίμπασα (κάποια στιγμή θα σταματήσει η κατρακύλα δεν μπορεί), της Μίντιλαντ με την Νόρτζελαντ (10 συνεχόμενα OVER 2,5 η Μίντιλαντ για το πρωτάθλημα), αλλά οι αποδόσεις τους είναι αποτρεπτικές για να ασχοληθώ.
Είπα να κάνω μια στροφή από τα συνηθισμένα λοιπόν και να δοκιμάσω την τύχη μου στις ισοπαλίες απόψε.

Λεγανές - Λεβάντε: Με 30 βαθμούς και οι 2 ομάδες, βρίσκονται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, σοβαρές βλέψεις για πιο ψηλά δεν έχουν και δεν θα τους κακοπέσει καθόλου ο βαθμός της ισοπαλίας. Έχουν παρόμοιο αγωνιστικό στυλ, σε καμία δεν αρέσει το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και το πιο πιθανό είναι να δίνει η μία την μπάλα στην άλλη για να χτυπήσει στην κόντρα. Σε κάθε περίπτωση, περιμένω ισορροπημένο παιχνίδι, θα το προσεγγίσουν προσεκτικά και οι 2 και η ισοπαλία έχει καλή τύχη εδώ.

Σέφιλντ Γουέντσντεϊ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Τεράστιο ντέρμπι μίσους, με τις 2 ομάδες να ενώνει η ίδια πόλη αλλά να χωρίζουν πολλά χρόνια αντιπαλότητας. Σε καλύτερη βαθμολογική θέση η Γιουνάιτεντ που κυνηγάει ακόμα και την απευθείας άνοδο στην Premier league, ενώ η γηπεδούχος πρακτικά θα αγωνιστεί μόνο για το γόητρο. Σε τέτοια παιχνίδια, όποια και να είναι η βαθμολογική θέση των 2 αντιπάλων, φόρμες και βαθμολογικές θέσεις πάνε περίπατο. Στην Αγγλία και παντού στον κόσμο, όλα τα ντέρμπι ξεκινάνε από το Χ και ελπίζω και το αποψινό εκεί να μείνει.

Χάβρη - Μετς: Να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για άνοδο θα προσπαθήσει η Χάβρη, που δεν θα έχει όμως καθόλου εύκολο έργο απέναντι στην πρωτοπόρο και μεγάλο φαβορί για άνοδο της κατηγορίας Μετς.  Δεν έχει λόγο να φορτσάρει η φιλοξενούμενη, που βρίσκεται στο +7 από την 3η Λοριάν και τα 2 τελευταία της παιχνίδια εκτός έδρας έληξαν αμφότερα 0-0. Η πίεση για νίκη βρίσκεται περισσότερο στο στρατόπεδο της Χάβρης, που ξέρει καλά όμως ποια αντίπαλο έχει απέναντι της και προβλέπεται μάλλον παιχνίδι χαμηλού ρίσκου και από τις 2. Ακόμα μία ισορροπημένη αναμέτρηση βλέπω κι εδώ με το Χ να έχει προκριθεί στις προτιμήσεις μου.

Οι επιλογές μου:

Λεγανές - Λεβάντε Χ 3,45
Σέφιλντ Γουέντσντεϊ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Χ 3,35
Χάβρη - Μετς Χ 2,95

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2