ΕΥΚΟΛΑ ΣΕΒΙΛΛΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕΝΘΙΑ


Εύκολο έργο περιμένω να έχουν Σεβίλλη και Βαλένθια απόψε και να βάλουν ισχυρές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση. Με συντηρητική τακτική αλλά κυνηγώντας έστω 1 γκολ που θα τις επιτρέψει να έχουν πιο εύκολο έργο στη συνέχεια, θα παραταχθούν Ίντερ και Μπενφίκα που αγωνίζονται εκτός έδρας με Άιντραχτ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα.


Άιντραχτ Φρανγκφούρτης - Ίντερ: Σε εξαιρετική κατάσταση μέσα στο 2019 η Άιντραχτ, τρέχει αήττητο σερί 9 αγώνων (4-5-0), διψά για την ευρωπαϊκή διάκριση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι αήττητη φέτος για το θεσμό του Europa League, με ρεκόρ 7-1-0 και 7/8 OVER 2,5. Η Ίντερ δεν τα πηγαίνει το ίδιο καλά το τελευταίο διάστημα, διαθέτει όμως σίγουρα πιο έμπειρο σύνολο και σαν ιταλική ομάδα, η προσέγγιση της στο σημερινό παιχνίδι θα είναι σίγουρα πιο "πονηρή". Η Άιντραχτ είναι ομάδα ρυθμού και επιθετικής φιλοσοφίας, ενίοτε, με μεγάλους αντιπάλους παίζει αμυντικά, χωρίς όμως να περιορίζει τον αντίπαλο ή να μην κάνει η ίδια αρκετές φάσεις στις αντεπιθέσεις. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, ίσως να φαντάζει επικίνδυνο να ποντάρει κανείς στο OVER 2,5, είναι όμως τέτοιος  χαρακτήρας των γηπεδούχων, που αρκεί κι ένα δαιμονισμένο 5λεπτο για να βάλουν φωτιά στο ματς. Η Ίντερ με υπομονή και συντηρητικό πλάνο σίγουρα θα ψάξει μέσω των λαθών των γηπεδούχων το γκολ που θα τις δώσει σημαντικές ελπίδες στη ρεβάνς. Αμφότερες είναι αναξιόπιστες στα μετόπισθεν και μάλλον ο δρόμος της πρόκρισης περνάει από τις επιθέσεις τους, γι' αυτό και κατέληξα στα πολλά γκολ.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπενφίκα: Αξιόλογη η μέχρι τώρα πορεία της Ντιναμό στο θεσμό, με έναν αντίπαλο απόψε που δεν είναι μεγαθήριο αυτή τη στιγμή και θα κυνηγήσει τις ελπίδες που της αναλογούν. Η Μπενφίκα βρίσκεται ίσως στην καλύτερη της φάση από την αρχή της σεζόν, έχει το εύκολο γκολ και λογικά θα αγωνιστεί με την ίδια τακτική όπως στο πρώτο ματς εκτός έδρας με την Γαλατάσαράι, περιμένοντας δηλαδή τον αντίπαλο και χτυπώντας στην κόντρα. Πολύ δυνατή η Ντιναμό στο γήπεδο της, έχει κάνει μεγάλες νίκες ακόμα και στο Champion's League και θεωρώ πως τουλάχιστον θα καταφέρει να σκοράρει απόψε. Το ίδιο περιμένω και από την Μπενφίκα, η οποία δεν χρειάζεται να της δοθούν και πολλές ευκαιρίες για να το καταφέρει. Σε καλή απόδοση το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, το επιβεβαίωσαν οι πορτογάλοι στα 5/6 παιχνίδια εκτός έδρας φέτος στην Ευρώπη.

Σεβίλλη - Σλάβια Πράγας: Αναζητεί άμεσα αντίδραση και αγωνιστική ανάταση η Σεβίλλη, που δεν πάει καθόλου καλά μέσα στο 2019 και βλέπει να εκτροχιάζεται από τους στόχους της. Το Europa League είναι ο αγαπημένος της θεσμός και ο αποψινός αντίπαλος βατός, προκειμένου να πάρει ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας και μια νίκη που θα της επιτρέψει να κάνει πιο εύκολο το έργο για τη ρεβάνς στην Τσεχία. Η Σλάβια έκανε την υπέρβαση της αποκλείοντας την Γκενκ, έχει καλή ομάδα, αλλά για το τσέχικο πρωτάθλημα, καθώς πιστεύω πως η Σεββίλη είναι άλλο level για τις δυνατότητες της. Φέτος στην Ευρώπη, μακριά από το σπίτι της, μετράει 3 ήττες χωρίς να σκοράρει και 2 νίκες, μία με την Κοπεγχάγη που σερνόταν εκείνη την περίοδο και με την Γκενκ στον προηγούμενο γύρο. ΑΣΟΣ με -1 γκολ χάντικαπ για μια καθαρή νίκη της Σεβίλλης.

Βαλένθια - Κράσνονταρ: Στην καλύτερη φάση της σεζόν η Βαλένθια, έχει βρει ρυθμό, δέχεται γκολ μόνο με αίτηση και βγάζει πλέον πιο εύκολα γκολ μπροστά. Στο Μεστάγια δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 5 επίσημα, ενώ έχει δεχτεί μόλις 1 στα τελευταία 8! Η Κράσνονταρ κατάφερε να αποκλείσει ένας Θεός ξέρει, την αλλοπρόσαλλη Λεβερκούζεν στον προηγούμενο γύρο, σε 2 ματς με πολλές φάσεις στις 2 εστίες, αλλά με λίγα γκολ. Δε νομίζω οι Ρώσοι να βγάλουν πολλές φάσεις στο Μεστάγια, όταν η Βαλένθια κράτησε το μηδέν απέναντι σε πιο ποιοτικά σύνολα πρόσφατα. Θεωρώ πως οι νυχτερίδες θα είναι αυτές που θα προκριθούν στον επόμενο γύρο και μπορούν να βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης από απόψε. ΑΣΟΣ με -1 γκολ χάντικαπ κι εδώ.

Οι επιλογές μου:

Άιντραχτ Φ. - Ίντερ OVER 2,5 1,90
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπενφίκα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,95
Σεβίλλη - Σλάβια Πράγας ΑΣΟΣ -1 γκολ ΧΑΝΤΙΚΑΠ 2,25
Βαλένθια - Κράσνονταρ ΑΣΟΣ -1 γκολ ΧΑΝΤΙΚΑΠ 2,30

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2