ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!


Την αδικία στο πετσί της ένιωσε στα 2 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα η Λεβάντε, καθώς γνώρισε 2 άδικες ήττες από ομάδες της Μαδρίτης (Ρεάλ εντός και Λεγκανές εκτός), οι οποίες οφείλονται ξεκάθαρα σε διαιτητικά σφάλματα.


Σε ματς φωτιά απόψε υποδέχεται την Βιγαρεάλ, που κάνει παπάδες  στην Ευρώπη αλλά στο πρωτάθλημα κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από τα 4 τελευταία εκτός  έδρας  παιχνίδια της, πάντα για το πρωτάθλημα. Πάμε να δούμε όμως και τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχω κρατήσει για σήμερα.

Φίτεσε - Φέγενορντ: Σε εξαιρετική κατάσταση η Φίτεσε, με πολύ καλές επιδόσεις εντός έδρας (8-3-1, μοναδική ήττα από τον Άγιαξ), έχει τουλάχιστον τη δυνατότητα να κοιτάξει  στα μάτια αυτή τη Φέγενορντ. Μια Φέγενορντ που εκτός έδρας δεν εντυπωσιάζει, αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία της (0-2-3) και εκτός από την έξοδο στην Ευρώπη που είναι σχεδόν εξασφαλισμένη και φέτος, είναι σχεδόν απίθανο να καταφέρει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο μέχρι το τέλος. Το Άρνεμ είναι δύσκολη έδρα για οποιοδήποτε επισκέπτη και αξίζει το ρίσκο στον ΑΣΟ, ειδικά σε αποδόσεις κοντά στο 3,50, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δείχνουν πολύ ανταγωνιστικοί τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μουσκρόν - Σιντ Τρουίντεν: Ματς με μονόπλευρο ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρον, κι αυτό για την Σιντ Τρουίντεν που θέλει να σφραγίσει την είσοδο στην προνομιούχο 6αδα που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη. Η Μουσκρόν είναι σε φοβερή κατάσταση, τρέχει ρεκόρ 6-1-0 στα 7 τελευταία της παιχνίδια, αλλά έχει ξεμείνει από στόχους όντας 10η με 36 βαθμούς. Είδα αρκετό παιχνίδι από το προηγούμενο της Σιντ Τρουίντεν εκτός έδρας με την Κλαμπ Μπριζ, σε ένα ματς που έχασε μάλλον άδικα με 1-0 από αμφισβητούμενο πέναλτι (Αυτή ήταν η μοναδική της ήττα στα τελευταία της 6 παιχνίδια στα οποία είχε ρεκόρ 4-1-1). Στάθηκε καλά και νομίζω πως απόψε, η έλλειψη κινήτρου από πλευράς Μουσκρόν μπορεί να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει να επιβεβαιωθεί το ΔΙΠΛΟ.

Μπέβερεν - Ζούλτε Βάρεγκεμ: Ματς μεταξύ 2 εντελώς  αδιάφορων ομάδων που είναι όμως η χαρά του παιχνιδιού. 7 OVER 2,5 στα 8 τελευταία εντός έδρας έφερε η Μπέβερεν, 4/5 εκτός έδρας η Ζούλτε Βάρεγκεμ και αν δείξουν καλή διάθεση οι ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων, μάλλον θα χορτάσουμε γκολ εδώ. Επιλογή ρίσκου το OVER 3,5 για 2 ομάδες που το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι οι άμυνες τους.

Λεβάντε - Βιγιαρεάλ: Όπως έγραψα και στην εισαγωγή, η Λεβάντε εκτός από το αίσθημα αδικίας που πρέπει να αισθάνεται, τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να πατάει και πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πείθει η Βιγιαρεάλ, παρά την καλή ευρωπαϊκή πορεία, εντός συνόρων, όσες φορές την παρακολούθησα πρόσφατα, έχει αργή  ανάπτυξη, είναι προβλέψιμη και δυσκολεύεται πολύ απέναντι σε κλειστές άμυνες. Το άγχος και η πίεση για το αποτέλεσμα είναι στην πλευρά της, δεν ξέρω πως θα διαχειριστεί το σημερινό παιχνίδι, η Λεβάντε όμως, που βολεύεται και με την ισοπαλία, είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει, όπως το συνηθίζει, πολλές φαρμακερές αντεπιθέσεις. Οι αποδόσεις έπρεπε να είναι ανάποδα και υπάρχει αξία στον ΑΣΟ.

Οι επιλογές μου:

Φίτεσε - Φέγενορντ ΑΣΟΣ 3,45
Μουσκρόν - Σιντ Τρουίντεν ΔΙΠΛΟ 3,15
Μπέβερεν - Ζούλτε Βάρεγκεμ OVER 3,5 2,40
Λεβάντε - Βιγιαρεάλ ΑΣΟΣ 2,80

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2