Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ


Μετά από 3 χρόνια και μια επιτυχημένη τετραετία με τη Ράγιο (την καλύτερη περίοδο της ομάδας τις τελευταίες δεκαετίες), ο Πάκο Χέμεθ έβγαλε το σακάκι του από τη ναφθαλίνη και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να σώσει την ομάδα της Μαδρίτης από τον υποβιβασμό.


Μπορεί η Ράγιο να έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο των τελευταίων ετών με τον Χέμεθ στο τιμόνι, να έφτασε μια ανάσα από την έξοδο στην Ευρώπη, οι οπαδοί της όμως δεν του έχουν συγχωρέσει πως παραιτήθηκε από το σύλλογο που τον στήριξε μέχρι την τελευταία αγωνιστική, παρά τον υποβιβασμό στην Β' κατηγορία. Έκτοτε κι ενώ η καριέρα του Πάκο Χέμεθ θα περίμενε κανείς να πάρει την ανιούσα, έμεινε στάσιμη, με ένα πέρασμα από το Μεξικό και μια αποτυχημένη απόπειρα να σώσει την ομάδα της γενέτειρας του Λας Πάλμας.
Μάχη για την παραμονή στην κατηγορία δεν δίνει μόνο η Ράγιο φυσικά, αρκετές ομάδες θα παίξουν σήμερα με το μαχαίρι στα δόντια, με το κίνητρο της επιβίωσης να δίνει εξτρά ώθηση και θέληση στα πόδια των παικτών.

Λεβάντε - Έιμπαρ: Ομάδα που αδικείται κατάφορα από την βαθμολογική της θέση η Λεβάντε και ήδη έχει μπει σε περιπέτειες, ειδικά αν δεν κερδίσει και σήμερα την Έιμπαρ. Οι Βάσκοι σαφώς δεν έχουν εξασφαλιστεί ακόμη, είναι όμως πιο άνετοι με το +7 από την επικίνδυνη ζώνη και επιπλέον η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας της La Liga. Must Win το παιχνίδι για τη Λεβάντε, δεν γίνεται να παίζει διαρκώς καλύτερα από τους αντιπάλους της και να μην κερδίζει, κάπου θα σπάσει το ρόδι.

Ντιζόν - Νις: Παιχνίδι ζωής και θανάτου για την Ντιζόν, την στιγμή που η Νις είναι πρακτικά αδιάφορη και κυνηγάει απλώς φαντάσματα. 4 συνεχόμενες ήττες  μακριά από το σπίτι της μετράει η Νις, χωρίς να βρει δίχτυα και δεν έχει λόγο να σκυλιάσει σήμερα, ας κάνει και καμιά δημόσια σχέση. Με το  μισό μηδέν πληρωνόμαστε εδώ, ας μπει η μπάλα και με τον αέρα μέσα, δε μας νοιάζει.

Κόρδοβα - Μαγιόρκα: Στην Κόρδοβα ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν ότι μπορεί να σωθεί η ομάδα, που πέρυσι σώθηκε με τα ψέμματα και αν συμβεί και 2η σερί χρονιά αυτό θα είναι μέγα σκάνδαλο. Η Μαγιόρκα μας κουβάδιασε πριν 2 εβδομάδες στην εκτός έδρας νίκη της με την Λας Πάλμας, στη συνέχεια έριξε ένα ξεγυρισμένο τρίμπαλο στη Σαραγόσα και γενικότερα δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν υπάρχει άγχος στους νησιώτες, που μάλλον θα αφήσουν την πρωτοβουλία στους γηπεδούχους και θα τους σκοτώσουν στην κόντρα επίθεση. Η Κόρδοβα έχει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα από τις αρχές Δεκεμβρίου, δεν βλέπω να τα καταφέρνει ούτε σήμερα.

Βαγιεκάνο - Μπέτις: τα περισσότερα τα έγραψα στην αρχή, με τον Πάκο Χέμεθ να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μέχρι το τέλος. Την τελευταία φορά που κοουτσάρισε ομάδα, ήταν η Λας Πάλμας, που ήταν σε ακόμα χειρότερη θέση και δεν κατάφερε τελικά να την σώσει, δοκιμάζοντας εκεί κάτι περίεργα συστήματα. Θα πάρει ρίσκα η Ράγιο σίγουρα, θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία και ο Χέμεθ δεν είναι προπονητής που παίζει συντηρητικά. Η Μπέτις είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές φέτος και τα πολλά γκολ είναι σοφή επιλογή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κολωνία - Χόλσταϊν Κιελ: Κοντράρονται οι 2 καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας σ' αυτό το παιχνίδι. Η Κολωνία έχει πετύχει 21 γκολ στα τελευταία 6 εντός (πάνω από 3 κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι), ενώ η Χολστάιν 14 στα τελευταία της 6 εκτός (πάνω από 2 κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι). Φτωχό πλην τίμιο το OVER 3,5 εδώ, πληρώνει κοντά στις 2 μονάδες.

Ανόβερο - Σάλκε: Επιστρατεύτηκε ο Χουμπ Στέφενς στην Σάλκε, για να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο και να μην μπει σε περιπέτειες. Στο Ανόβερο μόνο σε θαύμα ελπίζουν, όταν τρως όμως μέσο όρο 3 γκολ σε κάθε παιχνίδι, πόσο θα αντέξεις; Η Σάλκε από ομάδα επιπέδου Champion's League έχει φτάσει να παλεύει για την παραμονή και νομίζω πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι εδώ. Σοφά τα λόγια του Χουμπ Στέφενς για το σημερινό παιχνίδι, δηλώνοντας πως τα πάντα εξαρτώνται από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του. Ψηφίζω στην επικράτηση των φιλοξενούμενων.

Ναντ - Λιλ: Στη Ναντ το μυαλό βρίσκεται ήδη στον ημιτελικό της Τετάρτης με την Παρί για το κύπελλο. Η Λιλ είναι καλύτερη ομάδα, με τον στόχο της εξόδου στο Champion's League να πλησιάζει όλο και πιο κοντά και δεν χάνουμε την εμπιστοσύνη που της έχουμε από μια ήττα στο ματς με τη Μονακό. Αν κινδύνευε η Ναντ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, καθώς θα έπαιζε με το μαχαίρι στα δόντια, δεν την βλέπω να ματώνει τη φανέλα όμως σήμερα και η εξαιρετική Λιλ έχει πάρα πολύ καλές πιθανότητες να φύγει με το ΔΙΠΛΟ από το Μπωζουάρ.

Οι επιλογές μου:

Λεβάντε - Έιμπαρ ΑΣΟΣ 2,45
Ντιζόν - Νις ΑΣΟΣ 2,40
Κόρδοβα - Μαγιόρκα ΔΙΠΛΟ 2,30
Βαγιεκάνο - Μπέτις OVER 2,5 1,75
Κολωνία - Χόλσταίν Κιελ OVER 3,5 2,05
Αννόβερο - Σάλκε ΔΙΠΛΟ 1,75
Ναντ - Λιλ ΔΙΠΛΟ 2,60

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2