ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ


Η κατά τ' άλλα αδιάφορη Βέρντερ, υποδέχεται σήμερα την ντεφορμέ Σάλκε που κινδυνεύει να μπει σε περιπέτειες κι από ομάδα Champion's League να παλεύει ξαφνικά για την παραμονή στην κατηγορία.

Εχτές το πρόσημο ήταν αρνητικότατο και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτός φέτος. Λάθος επιλογές, ατυχία ή λίγο κι απ' τα δύο κι αρκεί να καταλάβει κανείς του λόγου το αληθές, αν δει το 2ο γκολ της ισοφάρισης της Σλάβια Πράγας στο ματς με τη Σεβίλλη (και το 1ο της Σλάβια Πράγας από κόντρα μπήκε)


Στο σήμερα τώρα, το αποψινό κουπόνι έχει κάποια καλά φαβορί, κράτησα 2 από αυτά και τα συνδύασα με 1 OVER 2,5 σε ένα παρολί σε ΤΡΙΑΔΑ. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Βέρντερ Βρέμης - Σάλκε: Εδώ η φόρμα είναι ξεκάθαρα με το μέρος των γηπεδούχων και τα πάντα συνηγορούν για τον ΑΣΟ. Σε τραγική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Σάλκε, με τον Τεντέσκο υπ' ατμόν αλλά και άμεση ανάγκη για βαθμούς, καθώς το καράβι βουλιάζει επικίνδυνα και σίγουρα δεν θα θέλει να μπει σε περιπέτειες. Η Βέρντερ αντιθέτως βγάζει υγεία, εντός έδρας παίζει καλό ποδόσφαιρο και παράγει αρκετές φάσεις, αλλά δεν συνηθίζει να είναι τόσο εύστοχη. Δεν έχω ενστάσεις για όποιον επιλέξει τον ΑΣΟ, σκέφτομαι πονηρά όμως, από τη στιγμή που η Βέρντερ δεν κυνηγάει κάτι άμεσα, ούτε κινδυνεύει, μάλλον δεν θα παίξει και με το μαχαίρι στα δόντια. Η Σάλκε έχει βαριά φανέλα, διαθέτει το υλικό και σίγουρα κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα βγάλει αντίδραση. Το δεδομένο είναι πως η νίκη είναι ο στόχος και των 2 ομάδων στο συγκεκριμένο παιχνίδι και με τη Βέρντερ να δίνει πάντα ρυθμό όταν αγωνίζεται στην έδρα της, θα δούμε πολλές φάσεις μπροστά στις 2 εστίες. Αν τώρα η Βέρντερ δείξει ιδιαίτερο ζήλο για τη νίκη, δεν αποκλείεται να το βγάλει και μόνη της το OVER 2,5, αφού η Σάλκε, μπορεί να καταρρεύσει εύκολα κάτω από το ψυχολογικό βάρος και την πίεση που έχει αυτή τη στιγμή.

Νόριτς - Σουόνσι: Πρωτοπόρος η Νόριτς, η πιο σταθερή σε απόδοση ομάδα στην κατηγορία, με την καλύτερη επίθεση από οποιαδήποτε άλλη και μεγάλο φαβορί για την απευθείας άνοδο. Μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου η Σουόνσι, με χτυπητές αδυναμίες όταν αγωνίζεται εκτός Ουαλίας και ειδικά με ομάδες από το Top 6. Με τη Νόριτς να σκοράρει 3 γκολ κατά μέσο όρο στα τελευταία της 8 παιχνίδια, ο ΑΣΟΣ δείχνει μονόδρομος, αφού οι γηπεδούχοι δείχνουν ικανοί ακόμα κι αν δεχτούν γκολ ή μείνουν πίσω στο σκορ, να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εσπανιόλ: Περισσότερο νεύρο βγάζει η Αθλέτικ, που κάνει καλό δεύτερο γύρο και μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία εντός έδρας χωρίς να δεχτεί γκολ! Η Εσπανιόλ μου βγάζει μια αδιαφορία, δείχνει να έχει σώσει τη χρονιά και φέτος, δεν μου βγάζει την διάθεση να κυνηγήσει κάτι περισσότερο και η μοναδική νίκη που πανηγύρισε εκτός έδρας ήταν τον Οκτώβριο επί της Ουραγού Ουέσκα. ΑΣΟΣ από εδώ μέχρι το Μπιλμπάο.

Οι επιλογές μου:

Βέρντερ Βρέμης - Σάλκε OVER 2,5 1,83
Νόριτς - Σουόνσι ΑΣΟΣ 1,65
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εσπανιόλ ΑΣΟΣ 1,73

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2