ΣΤΑ ΟΠΛΑ!


Το σύνθημα για την αντεπίθεση και την μεγάλη ανατροπή έδωσε μέσω των λογαριασμών της Γιουβέντους στα social media ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα μονομαχία που σίγουρα θα καθηλώσει πολύ κόσμο απόψε το βράδυ.
Μπορεί η Ατλέτικο να ήταν το αουτσάιντερ στο ζευγάρι, απόψε όμως κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο σαν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Στα σχοινιά η Γιουβέντους, που αν δεχτεί κάποιο τέρμα, θα είναι θεωρητικά απίθανο να πετύχει 4 γκολ σ' αυτή την Ατλέτικο. Σίγουρα οι Γιουβεντίνοι στηρίζουν πολλές από τις ελπίδες τους στον Κριστιάνο Ρονάλντο, μιας και δεν δαπανήθηκαν τόσα πολλά χρήματα το καλοκαίρι απλά για να βγάζει κλαρίνο-selfies και περιμένουν σε ματς όπως το αποψινό να δείξει την κλάση του.
Πολύ καλά διαβασμένες οι αποδόσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δε νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερη αξία κάπου και ίσως το μόνο γεγονός που έχει ενδιαφέρον, είναι να βγει τουλάχιστον 1 κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι, δεδομένου ότι θα πέσουν κορμιά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σιμεόνε θα κατεβάσει 11 πολεμιστές στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και η Γιουβέντους έχει παίκτες που επιδεικνύουν ιδιαίτερο δυναμισμό στο παιχνίδι τους και θα μπορούσε να βγει κόκκινη στο πρώτο παιχνίδι, εκεί όπου έγιναν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Στις ρεβάνς οι αποβολές συνηθίζονται περισσότερο, μιας και οι παίκτες δείχνουν μεγαλύτερη αυτοθυσία. Κόκκινη κάρτα θα μπορούσε να είχε βγει και στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων άλλωστε, εκεί όπου υπήρξαν πάρα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Ευνοεί άλλωστε και ο τρόπος παιχνιδιού των 2 ομάδων και αυξάνει τις πιθανότητες να δούμε σήμερα τουλάχιστον 1 αποβολή.

Το ενδιαφέρον μου απόψε επικεντρώνεται αποκλειστικά στα παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και όσον αφορά το ματς του Τορίνο, θα κάτσω να απολαύσω σαν απλός ποδοσφαιρόφιλος.

Καρλάιλ - Νοτς Κάουντι: 4-1-1 το πρόσφατο εντός έδρας ρεκόρ της Καρλάιλ, που ηττήθηκε μόνο από την ανώτερη ΜΚ Ντονς και έφερε ισοπαλία με την ισοδύναμη της Έξετερ. Έχει πιάσει πάτο στη βαθμολογία η Νοτς Κάουντι, που είναι και η ομάδα με την μικρότερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας, βλέποντας την απόσταση από την σωτηρία να είναι στους 8 βαθμούς αυτή τη στιγμή. Πιο πειστικές οι εμφανίσεις της Καρλάιλ, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας, τα ματς με ομάδες στα μέτρα της συνηθίζει να τα καθαρίζει σχετικά εύκολα. ΑΣΟΣ.

Λίνκολν Σίτυ - Όλνταμ: Η πρωτοπόρος και αήττητη στα 13 τελευταία παιχνίδια Λίνκολν, αντιμετωπίζει την ντεφορμέ και χωρίς νίκη στα 5 τελευταία Όλνταμ. Από στατιστικής άποψης, οι πολλές ισοπαλίες της Λίνκολν ίσως προβληματίζουν ως προς την επιλογή του ΑΣΟΥ, η Όλνταμ όμως προβληματίζει έντονα με την απόδοση της, ηττήθηκε στα 4/6 πρόσφατα εκτός έδρας και δεν δείχνει ότι είναι ικανή να προλάβει μια θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου (στο -8 από την 7η προνομιούχο θέση). ΑΣΟΣ κι εδώ.

Γουίμπλεντον - Πιτέρμπορο: Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Γουίμπλεντον, που το παλεύει όμως και έχει πιθανότητες να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στην Πιτέρμπορο έχει μπει η στάμπα (όχι αδίκως) της πιο OVER ομάδας στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια, κάτι που επιβεβαιώνει και φέτος, έχοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας εκτός έδρας με 35 γκολ στο ενεργητικό της. Το Σάββατο ηττήθηκε με 3-1 από την Μπράντφορντ με όλα τα γκολ να μπαίνουν μετά το 70'! Η ανάγκη της Γουίμπλεντον όχι απλά για βαθμό, αλλά για νίκη και η πρόθεση της Πιτέρμπορο για αντίδραση μετά την ήττα του Σαββάτου, θα μας οδηγήσουν λογικά σε ανοιχτό παιχνίδι, με το OVER 2,5 να συγκεντρώνει καλές πιθανότητες. 3/6 πιο πρόσφατα εντός έδρας της Γουίμπλεντον ήρθαν OVER 2,5 όπως και 7/10 πιο πρόσφατα εκτός έδρας της Πιτέρμπορο.

Οι επιλογές μου:

Γιουβέντους - Ατλέτικο Μαδρίτης ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 3,75

Καρλάιλ - Νοτς Κάουντι ΑΣΟΣ 2,00
Λίνκολν Σίτυ - Όλνταμ ΑΣΟΣ 1,90
Γουίμπλεντον - Πιτέρμπορο OVER 2,5 1,90

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2