ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ


Μόνο με σημεία θα ασχοληθώ σήμερα, στηριζόμενος περισσότερο σε ΑΣΟΥΣ σε παιχνίδια ομάδων που η έδρα τους μπορεί να κάνει την διαφορά.


Το αβαντάζ της έδρας είναι πάντα ένα συν για οποιαδήποτε ομάδα, μικρή ή μεγάλη, ως γνωστόν όμως δεν είναι το μόνο που παίζει ρόλο, ούτε είναι φυσικά όλες οι έδρες ίδιες. Σε κάθε περίπτωση, όταν η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη, ο κόσμος βγάζει συσπείρωση, δεν υπάρχει πίεση και γκρίνια, μια εξτρά ώθηση θα την πάρει η ομάδα που αγωνίζεται στο σπίτι της.

Έμπολι - Φροζινόνε: Ο κόμπος έφτασε στο χτένι όπως λέει η παροιμία, και η Έμπολι χρειάζεται απαραίτητα τους 3 βαθμούς της νίκης σήμερα, αφού ήδη έχει μπλεχτεί σε περιπέτειες και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βυθιστεί κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα η Φροζινόνε δεν θα πουλήσει φτηνά το τομάρι της, με νίκη μπαίνει κι αυτή δυνατά στο κόλπο της παραμονής, δεν αποτελεί όμως ομάδα φόβητρο. Στα συν ότι στην Έμπολι είχαμε και αλλαγή προπονητή μεσοβδόμαδα, επέστρεψε ο άνθρωπος που την ανέβασε στην Serie A, έχουμε δηλαδή αλλαγή κλίματος και συσπείρωση στα αποδυτήρια. Στα μέτρα της Έμπολι το παιχνίδι, αν δεν κερδίσει και τώρα, καλύτερα  να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν στην Serie B.

Λας Πάλμας - Μαγιόρκα: Τον Πέπε Μελ επιστράτευσε η Λας Πάλμας για να καταφέρει επιτέλους να μπει στα  πλέι οφ που οδηγούν στην άνοδο και αν δεν με απατά η μνήμη μου, είναι ο 3ος κατά σειρά που κάθεται φέτος στον πάγκο των νησιωτών. Στη Μαγιόρκα ακόμα μιλάνε για σωτηρία, την στιγμή που η ομάδα βρίσκεται με το 1,5 πόδι στα πλέι οφ ανόδου κι αυτό είτε είναι ύποπτο, είτε προσπαθούν να αποφορτίσουν την πίεση από τις πλάτες των παικτών. Τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο, εκεί όπου η Λας Πάλμας είναι αήττητη, με ρεκόρ 6-8-0 και θέλει να πάρει τη σημερινή νίκη για να ξαναμπεί δυνατά στο κόλπο. 4 ήττες  και 2 ισοπαλίες ο απολογισμός στα τελευταία  6 της Μαγιόρκα μακριά από το σπίτι της. ΑΣΟΣ κι εδώ.

Πανιώνιος - Ξάνθη: Να κερδίσει την άνετη βαθμολογικά Ξάνθη και να ξεμπλέξει μια και καλή από περιπέτειες θέλει ο Πανιώνιος, που τουλάχιστον στη Νέα Σμύρνη μεταμορφώνεται πάντα προς το καλύτερο. Το απόλυτο τίποτα κυνηγάει η Ξάνθη, η οποία παίζει αποκρουστικό ποδόσφαιρο, έχοντας πετύχει 1 γκολ στα τελευταία 6, από τα οποία τα 4 έληξαν με 0-0 και φυσικά δεν κέρδισε κανένα, με απολογισμό 0-5-1. Μας κάνει και το μισό μηδέν εδώ, μπορεί ο Πανιώνιος να πληρώσει τον ΑΣΟ.

Στουρμ Γκρατζ - Αούστρια Βιέννης: Τη νίκη για να κλείσει μια θέση που οδηγεί στα πλέι οφ  της Ευρώπης θέλει η Στουρμ Γκρατζ, κάτι που έχει καταφέρει ήδη η Αούστρια, αλλά δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να πετύχει η μισητή συμπολίτισσα Ραπίντ. Αν ηττηθεί σήμερα η Αούστρια, μπαίνει στα πλέι οφ η Στουρμ και μένει εκτός η Ραπίντ. Ούτως ή άλλως, η γηπεδούχος μπορεί να πάρει το παιχνίδι και αγωνιστικά, δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, με τη Ραπίντ επιπλέον να μετράει 3 συνεχόμενες ήττες μακριά από το σπίτι της. ΑΣΟΣ κι εδώ.

Μίλαν - Ίντερ: Καλύτερη συγκυρία δεν θα μπορούσε να πετύχει η Μίλαν για να έχει αυτή σήμερα το πάνω χέρι στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης με αντίπαλο την Ίντερ. Η συμπολίτισσα έχει στις πλάτες της την κούραση από το πολύ απαιτητικό παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανγκφούρτης, είναι ντεφορμέ και έχει διαρκώς πολλές και σημαντικές απουσίες. Αν και στα ντέρμπι τα πάντα πάνε περίπατο συνήθως, είμαι με την Μίλαν, που δεν θα βρει καλύτερη περίοδο για να πάρει αυτό το παιχνίδι, ΑΣΟΣ.

Βασιλεία - Γιουνγκ Μπόις: Να πάρει εκδίκηση από το βαρύ 7-1 του πρώτου γύρου θα επιδιώξει η Βασιλεία, σε ένα ντέρμπι πάντως που δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, από τη στιγμή που η Γιουνγκ Μπόις βρίσκεται 1η με 19 βαθμούς διαφορά. Οι πρωταθλητές πάντως δεν είναι και στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση, αποκλείστηκαν από το κύπελλο τρώγοντας νόρτι από τη Λουκέρνη και το μομέντουμ είναι με τη Βασιλεία. ΑΣΟΣ.

Μπούρσασπορ - Γαλατάσαράι: Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν και οι 2 ομάδες, με τη Γαλατά να έχει για "εξοχικό" τα τελευταία χρόνια την Τιμσάχ Αρίνα, καθώς δεν έχει ηττηθεί εκεί στις τελευταίες 6 επισκέψεις της, αλλά ούτε στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις με την Μπούρσα ανεξάρτητα την έδρα. Αν δεν κερδίσει η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, μάλλον λέει αντίο στο πρωτάθλημα από απόψε και σίγουρα δεν είναι ο μόνος λόγος που θα την ποντάρω απόψε, απλά τον παραθέτω για να δείξω την κρισιμότητα της αναμέτρησης. 1 νίκη μετράει η Μπούρσασπορ στα τελευταία 6 της παιχνίδια για το πρωτάθλημα (1-3-2). ΔΙΠΛΟ.

Σιντ Τρουίντεν - Γάνδη: Αδίκησε τον εαυτό της η Σιντ Τρουίντεν την προηγούμενη αγωνιστική, αφού έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μουσκρόν που τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες. Τώρα, είναι σε μειονεκτική θέση και θέλει μόνο τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, για να είναι αυτή που θα κερδίσει την είσοδο στα πλέι οφ για  την έξοδο στην Ευρώπη. Η συνολική παρουσία της Γάνδης στο πρωτάθλημα, αλλά και η πρόσφατη φόρμα της, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον φαβοριτισμό της και θα στηρίξω και σήμερα την Σιντ Τρουίντεν, που για τα δεδομένα  της έκανε  εκπληκτική σεζόν και σίγουρα θα θέλει, μπροστά στο κοινό της, να βάλει το κερασάκι στην τούρτα, με την είσοδο στην 1η εξάδα της βαθμολογίας. ΑΣΟΣ

Οι επιλογές μου:

Έμπολι - Φροζινόνε ΑΣΟΣ 1,80
Λας Πάλμας - Μαγιόρκα ΑΣΟΣ 1,97
Πανιώνιος - Ξάνθη ΑΣΟΣ 1,87
Στουρμ Γκρατζ - Αούστρια Βιέννης ΑΣΟΣ 2,05
Μίλαν - Ίντερ ΑΣΟΣ 2,55
Βασιλεία - Γιουνγκ Μπόις ΑΣΟΣ 2,37
Μπούρσασπορ - Γαλατάσαράι ΔΙΠΛΟ 2,35
Σιντ Τρουίντεν - Γάνδη ΑΣΟΣ 3,25

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2