ΑΗΤΤΗΤΗ ΤΟ 2019 Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ


Αήττητη σε 10 αγώνες έφτασε μέχρι τους 8 του Europa League η Άιντραχτ, η οποία βρίσκεται σε φανταστική κατάσταση και δεν έχει ηττηθεί σε 15 επίσημα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2019.


Από τα μεγάλα μου φετινά πουλέν η γερμανική ομάδα, που τα πηγαίνει εξαιρετικά και στη Bundesliga, εκεί όπου έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champion's League. Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, ο μύστης και πολυνίκης της διοργάνωσης Ουνάι Έμερι θέλει να οδηγήσει την Άρσεναλ σε ακόμα έναν τελικό, το εμπόδιο της Νάπολι όμως φαντάζει αρκετά υψηλό. Οι Ιταλοί δείχνουν να έχουν ρίξει το βάρος φέτος στο θεσμό, αφού η ευκαιρία για εγχώριο τίτλο δεν υπάρχει, ενώ τη θέση για το επόμενο Champion's League την έχουν καπαρωμένη εδώ και καιρό.  Εξαιρετικά αμφίρροπο βλέπω το Βιγιαρεάλ-  Βαλένθια, ενώ η Τσέλσι θεωρώ θα περάσει άνετα στα ημιτελικά.

Μπενφίκα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Πιο βαρύ όνομα και πιο έμπειρη ομάδα διαθέτει σίγουρα η Μπενφίκα η οποία όμως ζορίστηκε αρκετά να αποκλείσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον προηγούμενο γύρο. Με μεστές εμφανίσεις αντιθέτως και σχετικά άνετα, πέρασε η Άιντραχτ το εμπόδιο της Ίντερ και δείχνει ότι παρά την απειρία της στο θεσμό, πως μπορεί να προβληματίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Οι Γερμανοί με έχουν διαψεύσει, όσον αφορά κυρίως την αμυντική τους λειτουργία, αφού μέσα στο 2019 έχουν γίνει πιο κυνικοί, παίζουν πιο συνεσταλμένα κι έχουν κρατήσει 6 φορές απαραβίαστη την εστία τους στα τελευταία 8 παιχνίδια. Όσον αφορά την Μπενφίκα, εκτός του ότι έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα, στην Ευρώπη φέτος δεν πείθουν ιδιαίτερα οι εμφανίσεις της και ζορίστηκε αρκετά στους προηγούμενους γύρους, να αποκλείσει Γαλατάσαράι και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ομάδες σαφώς υποδεέστερες της φετινής Άιντραχτ. Γι' αυτούς τους λόγους πόνταρα στο ΔΙΠΛΟ των Γερμανών με Draw No Bet, περιμένοντας το φετινό άστρο της Άιντραχτ να λάμψει γι' ακόμα ένα παιχνίδι.

Σλάβια Πράγας - Τσέλσι: Το ότι έφτασε μέχρι εδώ η Σλάβια αποτελεί επίτευγμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραδώσει εύκολα τα όπλα απέναντι στην Τσέλσι. Μια Τσέλσι που φέτος στην Ευρώπη τα πηγαίνει περίφημα σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, εκεί όπου δεν έχει εξασφαλίσει την έξοδο στο Champion's League. Στην έξοδο στο Champion's League οδηγεί και η κατάκτηση του Europa League ως γνωστόν, με την Τσέλσι να είναι το Νο1 φαβορί, ρόλο που περιμένω να επιβεβαιώσει απόψε. Η Σλάβια έκανε την υπέρβαση αποκλείοντας την Σεβίλλη, η οποία πάντως δεν ήταν και στην καλύτερη της φάση και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει το θεσμό, στην καλύτερη περίπτωση με ψηλά το κεφάλι. Θεωρώ πως οι Άγγλοι θα δουν σοβαρά το αποψινό παιχνίδι και αν μπορούν να καθαρίσουν την πρόκριση από σήμερα. Οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα είναι πολλές και δύσκολες και σίγουρα θα θέλουν μια ρεβάνς λιγότερο απαιτητική, να μην κυνηγούν δηλαδή να ανατρέψουν κάνα σκορ. ΔΙΠΛΟ και OVER 1,5 η επιλογή μου.

Άρσεναλ - Νάπολι: Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι των προημιτελικών σίγουρα και από άποψη ονομάτων, αλλά και από το θέαμα που ενδεχομένως θα μας προσφέρουν. Η φετινή Άρσεναλ παρουσιάζει 2 πρόσωπα. είναι εξαιρετική εντός έδρας και προβληματίζει έντονα στα εκτός. Η Νάπολι έχει αποκτήσει πλέον εμπειρία στην Ευρώπη, έχει έναν από τους πλέον έμπειρους τεχνικούς στον πάγκο και θεωρώ ότι τουλάχιστον θα ψάξει 1 γκολ απόψε για να αυξήσει τις ελπίδες της στη ρεβάνς. Η Άρσεναλ εντός έδρας σκοράρει 2 γκολ κατά μέσο όρο, αδυνατεί όμως να κρατήσει το μηδέν όταν υποδέχεται ομάδες με ποιότητα αντίστοιχη της Νάπολι. θεωρώ πως το αποψινό παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και ελπίζω να καταλήξει σε περισσότερα γκολ, με το OVER 3,5 να είναι η επιλογή μου, η οποία πάντως εμπεριέχει αρκετό ρίσκο ομολογουμένως.

Οι επιλογές μου:

Μπενφίκα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης ΔΙΠΛΟ draw no bet 2,25
Σλάβια Πράγας - Τσέλσι ΔΙΠΛΟ & OVER 1,5 2,05
Άρσεναλ - Νάπολι OVER 3,5 2,70

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2