ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ


Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε το σκορ της 20ετίας στο Βαλενσιέν - Μπεζιέρς για τη Β' κατηγορία της Γαλλίας. Η μέχρι τότε ουραγός της βαθμολογίας, με την χειρότερη επίθεση μέχρι εκείνο το σημείο (μόλις 20 γκολ είχε πετύχει σε 32 αγώνες, ήτοι, ούτε μισό γκολ ανά ματς), κατάφερε να ρίξει 6 τεμάχια, τα 3 μάλιστα μετά το 75' ευρισκόμενη πίσω στο σκορ με 5-3.


Δεν είχα πλήρη εικόνα του παιχνιδιού, παρακολουθώντας όμως τα live scores άνοιξα ένα stream όταν το σκορ έγινε 5-4. Η αίσθηση που σου έδιναν οι 2 ομάδες ήταν πως το ματς γυρίζει. Χωρίς ίχνος υπερβολής, η Μπεζιέρς έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, σα να έβλεπες τη Μπαρτσελόνα να παίζει με κάποια ομάδα της Γ' κατηγορίας. Αυτή η νίκη αναπτέρωσε τις ελπίδες της Μπεζιέρς για παραμονή στην κατηγορία, αφού 5 αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στο -3 από την παραμονή. Όλα αυτά σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Β' Γαλλίας, που όσοι ασχολούνται, γνωρίζουν καλά ότι τα γκολ μπαίνουν με το σταγονόμετρο, αλλά που και που σκάνε κάτι τέτοια περίεργα σκορ. Δεν θα μου έκανε εντύπωση ένα ανάλογο τελικό αποτέλεσμα σε κάποιο ολλανδικό γήπεδο ή σε κάποιο αγγλικό, στη Β' Γαλλίας όμως, βγάζει μάτι.
Απόψε η Μπεζιέρς υποδέχεται την θεωρητικά αδιάφορη Κλερμόν, με τον ΑΣΟ να πληρώνει το εξωπραγματικό για τα δεδομένα του παιχνιδιού 3,60. Η γηπεδούχος είναι αυτή που καίγεται, η γηπεδούχος είναι αυτή που προέρχεται  από επική ανατροπή στο προηγούμενο της παιχνίδι, ενώ η φιλοξενούμενη και αδιάφορη είναι όπως έγραψα πιο πάνω, αλλά ούτε τρέχει κάποιο αξιόλογο σερί, αφού από τα τελευταία 6 κέρδισε μόνο 1, αυτό με τον ουραγό Ερυθρό Αστέρα. Γνωρίζουν κάτι περισσότερο οι ΜΠΟΥΚ, δεν μπορώ να ξέρω, αποδόσεις όμως όπως αυτή στον ΑΣΟ, δεν δικαιολογούνται από τη φόρμα και το κίνητρο των 2 ομάδων, ούτε καν από την μεταξύ τους  διαφορά στην ποιότητα.

Το video του αγώνα:



Γουότφορντ - Σαουθάμπτον: Η Γουότφορντ κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη, είτε αυτή έρθει μέσω του κυπέλλου, είτε μέσω της 7ης θέσης στο πρωτάθλημα. Στον τελικό του κυπέλλου θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτυ και ίσως ο δρόμος για την έξοδο στην Ευρώπη είναι πιο βατός μέσω του πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση, ότι και να συμβεί στον τελικό του κυπέλλου, δείχνει ικανή κι έχει βατό πρόγραμμα για να κατακτήσει και την 7η θέση στο πρωτάθλημα (από τα 4 εναπομείναντα παιχνίδια τα 3 είναι εντός έδρας, με Σαουθάμπτον, Γουλβς και Γουέστ Χαμ). Η Σαουθάμπτον έχει σωθεί, εκτός αν συμβούν τίποτα μαγικά και κάνει το 3/3 η Κάρντιφ χωρίς να καταφέρει η ίδια να μην κερδίσει ούτε την Χάντερσφιλντ που υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική. Βάσει προγράμματος, πιστεύω πως οι Άγιοι έχουν σωθεί ουσιαστικά, αφού εκτός της Χάντερσφιλντ θα αντιμετωπίσουν και την αδιάφορη Μπόρνμουθ εντός έδρας. Αυτά όσον αφορά το κίνητρο των 2 ομάδων. Από εκεί και πέρα, η Γουότφορντ μας έδειξε περισσότερα και καλύτερα πράγματα μέσα στη σεζόν, είναι πιο ποιοτικό σύνολο και αγωνιζόμενη στην έδρα της, έχουμε ακόμα έναν λόγο να την στηρίξουμε. ΑΣΟΣ.

Νανσί - Ορλέαν: Βγάζει τα μάτια της μόνη της η Νανσί, αφού την Παρασκευή θα μπορούσε να κερδίσει εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα, έμεινε όμως νωρίς πίσω στο σκορ, πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο και άργησε να ξυπνήσει ισοφαρίζοντας απλώς σε 1-1. Η Ορλεάν είναι μέσα στο κόλπο των πλέι οφ ανόδου, με εξαίρεση την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την ισχυρή Μπρεστ τρέχει πολύ καλό σερί και προέρχεται από 7 συνεχόμενα OVER 2,5 (τα 6 από αυτά OVER 3,5). Η ισοπαλία δεν βολεύει καμία από τις 2, περισσότερο ιδιαίτερα την Νανσί που προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε ανοιχτό παιχνίδι εδώ με αρκετά τέρματα.

Χέρενφεν - Φένλο: Έδειχνε ικανή να μπει στα πλέι οφ για την έξοδο στην Ευρώπη η Χέρενφεν, αλλά η κοιλιά που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ουσιαστικά την έχει απομακρύνει αρκετά από αυτό το στόχο. Ρεαλιστικούς στόχους δεν έχει ούτε η Φένλο και οι 2 ομάδες περιμένουν μάλλον να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Έχουν καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα αμφότερες και οι άμυνες τους δεν είναι οι πλέον αξιόπιστες, ενώ στα προηγούμενα  τους παιχνίδια έδειξαν διάθεση και ζωντάνια και η Χέρενφεν στο εκτός έδρας με την Χέρακλες και η Φένλο στη νίκη με 4-1 επί της Ντε Γκράαφτσαπ. Περιμένω ματς δίχως σκοπιμότητες, ανοιχτό και με πολλά γκολ.

Μπεζιέρς - Κλερμόν: Παιχνίδι για το οποίο αναφέρθηκα ενδελεχώς στην εισαγωγή μου σήμερα. Σκέφτηκα για αρκετή ώρα τον ΑΣΟ, αφού είναι εκτός λογικής αυτό το 3,60, οι υποψίες μου όμως με έκαναν να κρατήσω αποστάσεις. Τα 3 τελευταία παιχνίδια της Μπεζιέρ στο πρωτάθλημα ήρθαν OVER 3,5, ενώ τα 3/4 της Κλερμόν μακριά από το σπίτι της OVER 2,5. Εκτός του ΑΣΟΥ, βρήκα υπερβολική την τιμή και στο OVER 2,5 και τελικά προτίμησα αυτό, μιας και μου φαίνεται πιο βατό και λιγότερο "ύποπτο". Δεν αποκλείεται να δούμε και κάνα 0-4 δηλαδή.

Βαγιαδολίδ - Χιρόνα: Είχα γράψει πριν 1-2 εβδομάδες, πως η Βαγιαδολίδ έχει πολύ καλή ομάδα αλλά της λείπει το μέταλλο, από την προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτό το είχα γράψει στο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Σεβίλλη, το οποίο έχασε μεν με 0-2, αλλά δεν ήταν κακή όπως στα περισσότερα της άλλωστε. Η Χιρόνα κάνει τραγικό δεύτερο γύρο, έχει 6 ήττες στα 7 τελευταία της παιχνίδια και 12 στα τελευταία της 16. Αυτή η φτωχή συγκομιδή την έχει βάλει για τα καλά σε περιπέτειες και δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει αυτή τη στιγμή, καθώς ήταν πολύ κακή και στο προηγούμενο εκτός έδρας με αντίπαλο την Θέλτα, όπου και ηττήθηκε με 2-1. Βλέπω την Βαγιαδολίδ να κερδίζει, η Χιρόνα εκτός από κάτι κουλά ΔΙΠΛΑ που έβγαλε πριν μερικούς μήνες, δείχνει να έχει βουλιάξει αγωνιστικά. Δεν θα είναι εύκολο, καθότι οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιότητα μπροστά, θα έχουν την ευχέρεια να αμυνθούν και να χτυπήσουν στην κόντρα, μ' άρεσε όμως ο χαρακτήρας που έβγαλε η Βαγιαδολίδ στο ματς με την Αλαβές, που από 2-0 ισοφάρισε σε 2-2 και στο τέλος είχε και δοκάρι για να πάρει τη νίκη.

Οι επιλογές μου:

Γουότφορντ - Σαουθάμπτον ΑΣΟΣ 2,22
Νανσί - Ορλένα OVER 2,5 1,97
Χέρενφεν - Φένλο OVER 3,5 2,25
Μπεζιέρς - Κλερμόν OVER 2,5 2,25
Βαγιαδολίδ - Χιρόνα ΑΣΟΣ 2,30

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το  άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2