ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΞΕΜΠΟΥΚΩΜΑ


Ομάδες με κοινά χαρακτηριστικά και σχεδόν πανομοιότυπα στατιστικά Χεράκλες και Χέρενφεν, έρχονται αντιμέτωπες απόψε, σε ένα παιχνίδι που υπόσχεται πολλά γκολ και χορταστικό θέαμα.


Δεν αποτελεί είδηση το γεγονός πως στο Ολλανδικό πρωτάθλημα σημειώνονται πολλά γκολ, υπάρχουν όμως κάποιες ομάδες που επιβεβαιώνουν αυτόν τον κανόνα πιο συχνά από κάποιες άλλες. Δυο από αυτές είναι η Χέρακλες με την Χέρενφεν που τίθενται αντιμέτωπες σήμερα και ελπίζω να μας προσφέρουν ένα ματς αντίστοιχο του 1ου γύρου, με τον πίνακα του σκορ να γράφει στο τέλος 3-5!.

Χεράκλες - Χέρενφεν: Ουσιαστικές ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ έχει μόνο η Χέρακλες, που βγάζει μια σχετική αξιοπιστία εντός έδρας, αλλά έχει κάνει και κάτι κουτσουκέλες πρόσφατα, όπως οι ήττες από Ουτρέχτη (1-5) και Βίλεμ (3-4). Η Χέρενφεν στα 2 τελευταία εκτός έδρας με Φέγενορτ και Έμεν παρουσιάστηκε αρκετά νωχελική, ηττήθηκε χωρίς να καταφέρει να πετύχει γκολ, την περιμένω όμως πιο ζωηρή απόψε, καθότι θα της δοθούν πάρα πολλές ευκαιρίες με τον τρόπο που συνηθίζει να αγωνίζεται η Χέρακλες εντός έδρας. Σίγουρα θα γίνει ανοιχτό ματς και το OVER 3,5 που πληρώνει κοντά στις 2 μονάδες αναμένεται να επιβεβαιωθεί.

Ερυθρός Αστέρας - Νανσί: Βρισκόμαστε 6 αγωνιστικές πριν το τέλος και η μάχη στην ουρά της βαθμολογίας είναι μεγάλη. Στη μειονεκτικότερη θέση βρίσκεται σαφώς ο Ερυθρός Αστέρας που είναι ουραγός και στο -6 από την σημερινή του αντίπαλο τη Νανσί που σαν 18η θα έδινε μπαράζ αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν εκτός έδρας με 1-3 την προτελευταία Μπεζιέ και δείχνουν ότι δεν τα έχουν παρατήσει, απόψε όμως το έργο τους θα είναι πολύ πιο δύσκολο, απέναντι σε μια Νανσί που είναι πολύ πιο ποιοτικό σύνολο και μετράει 3 ΔΙΠΛΑ στις τελευταίες της 4 εξόδους. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν αγωνίζεται στη φυσική του έδρα, αλλά στο Μποβέ που βρίσκεται 80χλμ μακριά με ότι συνεπάγεται αυτό. Έχει υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο και 1 νίκη επί της προτελευταίας Μπεζιέ μπορεί να έφερε μια ψυχολογική ανάταση, σίγουρα όμως δεν τον έκανε ξαφνικά ομαδάρα. Η Νανσί με νίκη ξεμπερδεύει μια και καλή με την απευθείας πτώση και σκέφτεται πως θα αποφύγει τα μπαράζ στη συνέχεια. Είναι βαριά φανέλα, έχει καλύτερη ομάδα και μένει να το δούμε να επιβεβαιώνεται και μέσα στο γήπεδο.


Γκιμαράες - Άβες: Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την Γκιμαράες στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στην πρώτη 5αδα που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη. Αρκετά δυνατή εντός έδρας, έχει δεχτεί τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στο σπίτι της (7) και στα 13 τελευταία εκεί ηττήθηκε μόνο από την Μπενφίκα, πολύ δύσκολα με 0-1. Μεγάλο το βαθμολογικό κίνητρο και για την Άβες που βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, δεν ηττήθηκε στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (στα 5 μάλιστα δεν δέχτηκε καν γκολ), ήταν όμως όλα απέναντι σε ομάδες κατώτερες της Γκιμαράες. Αν θέλει να κάνει όνειρα για την Ευρώπη η Γκιμαράες, παιχνίδια όπως το αποψινό επιβάλλεται να τα κερδίζει, έχει αποδείξει πολλές φορές φέτος ότι εντός έδρας μπορεί και το κάνει, λογικό το προβάδισμα στον ΑΣΟ.

Οι επιλογές μου:

Χέρακλες - Χέρενφεν OVER 3,5 2,05
Ερυθρός Αστέρας - Νανσί ΔΙΠΛΟ 2,30
Γκιμαράες - Άβες ΑΣΟΣ 1,85

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2