ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ


Το πρωτάθλημα χάθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και η μοναδική ευκαιρία για να σηκώσει ένα τρόπαιο φέτος η Βασιλεία είναι μέσω του κυπέλλου.
Αήττητη μέσα στο 2019 (από τις αρχές Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους για την ακρίβεια), απέναντι σε μια Ζυρίχη που παραπαίει αγωνιστικά, εξαιρετικά δυσκοίλια στο γκολ (σκόραρε μόλις σε 1 από τα τελευταία  της 5 παιχνίδια), χωρίς νίκη στα 5 τελευταία (0-1-4) και χωρίς να έχει εξασφαλίσει ακόμα 100% την παραμονή στην κατηγορία.
Το κύπελλο βέβαια είναι θεσμός των εκπλήξεων όπως είναι ευρέως γνωστό και επεσήμανα χτες και χρήζει διαφορετικής φιλοσοφίας και αντιμετώπισης. Κλασσικό παράδειγμα η Βέρντερ, που κοίταξε στα μάτια την Μπάγερν, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά και έπεσε ηρωικά χάνοντας με 2-3.

Ζυρίχη - Βασιλεία: Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Βασιλεία, είναι η καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι, είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και σύμφωνα με όσα έγραψα στην εισαγωγή, θα έχει τον πρώτο (και ελπίζω και τον τελευταίο) λόγο για τη νίκη πρόκριση στον τελικό, που απόντος της Γιουνγκ Μπόις, της δίνει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει φέτος το τρόπαιο. ΔΙΠΛΟ

Αταλάντα - Φιορεντίνα: 3-3 έληξε το πρώτο παιχνίδι και πλέον η Αταλάντα είναι το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί στον τελικό, αρκεί να μην ηττηθεί ή να μην φέρει ισοπαλία από 4-4 και πάνω! Έδωσαν απαιτητικά παιχνίδια και οι 2 ομάδες πριν λίγες ημέρες, η μεν Φιορεντίνα στο Τορίνο με αντίπαλο την Γιουβέντους, εκεί όπου ηττήθηκε δύσκολα με 2-1 και η Αταλάντα στη Νάπολι, που κέρδισε με ανατροπή και 1-2. Είναι δεδομένο ότι παράγουν πολλές φάσεις και οι 2 ομάδες σχεδόν σε όλα τους τα παιχνίδια και κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί και απόψε, ιδιαίτερα λόγω του ότι στη Φιορεντίνα δεν αρκεί η ισοπαλία. Λογικά ξεκινάει από το 1-1 το ματς, εγώ πόνταρα στο OVER 2,5 κι από εκεί και πέρα ας κερδίσει και ας προκριθεί ο καλύτερος. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν περάσει η Φιορεντίνα στον τελικό.

Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ: Σχετικά αδιάφορη η Σοσιεδάδ, αφού μετά τη χτεσινή νίκη της Αθλέτικ έμεινε 8 πόντους μακριά από την 7η θέση που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη, τη στιγμή που η Βιγιαρεάλ με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Το καλό για το κίτρινο υποβρύχιο είναι ότι έχει ρολάρει πλέον επιθετικά, βρίσκει εύκολα γκολ κι αν καταφέρει να κρατήσει μακριά από την περιοχή την πάντα ανταγωνιστική στο Ανοέτα Σοσιεδάδ, μπορεί να φτάσει στη νίκη. ΔΙΠΛΟ με κάλυψη.

Βίλεμ - Αϊντχόβεν: Εξαιρετική σεζόν για τη Βίλεμ, προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου που θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, ενώ και στο πρωτάθλημα βρίσκεται μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για την έξοδο στο Europa league. Η Αϊντχόβεν είναι υποχρεωμένη να κερδίσει, σε ένα γήπεδο που πέρυσι έφαγε 5 γκολ και αν γίνεται πετυχαίνοντας αρκετά τέρματα, αφού υστερεί αυτή τη στιγμή στη συνολική διαφορά τερμάτων στην ισοβαθμία με τον Άγιαξ (Στο +81 ο Άγιαξ, στο +68 η Αϊντχόβεν). Τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας της PSV ήρθαν G?G και OVER 3,5, ενώ τα 5/7 τελευταία εντός έδρας της Βίλεμ ήρθαν G?G και OVER 2,5. Σε κάθε περίπτωση οι 2 ομάδες βγάζουν μάτια επιθετικά και αναμένεται χορταστικό παιχνίδι.

Οι επιλογές μου:

Ζυρίχη - Βασιλεία: ΔΙΠΛΟ 1,70
Αταλάντα - Φιορεντίνα: OVER 2,5 1,65
Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ: ΔΙΠΛΟ με DNB 1,91
Βίλεμ - PSV: G/G και OVER 3,5 2,20

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2