ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ


Τρεις επιλογές σε αποδόσεις πάνω από 2 μονάδες και όλες από την ισπανική λίγκα έχω επιλέξει για σήμερα.
Εχτές ποντάρισα σε 2 παιχνίδια από Ισπανία, τον ΑΣΟ της Μπαρτσελόνα και τον ΑΣΟ της Ράγιο στο ματς με την Βαλένθια και είχα 100% ευστοχία, ελπίζω κάτι  ανάλογο να συμβεί και σήμερα.

Θέλτα - Σοσιεδάδ: Αυτοκτόνησε η Θέλτα στο ματς με την Ουέσκα, όταν προηγήθηκε με 0-2 και κατάφερε να δεχτεί 3 γκολ σε 10 λεπτά (63'-73'). Πάλι καλά που ισοφάρισε το ματς στο 80' και δεν έφυγε με άδεια χέρια από το Αλκοράθ. Η Σοσιεδάδ κέρδισε την Μπέτις με 2-1 και έδειξε να μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της Ευρώπης, στα δικά μου μάτια όμως μου φάνηκε σα να τέλειωσε η σεζόν της κάπου εδώ. Ίσως να έσβησαν οι Βάσκοι, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν και τόσο καλοί και τολμώ να πω ότι μέχρι το τέλος θα τους δούμε να κάνουν τουρισμό και αλισβερίσια. Η Θέλτα είναι εμπορικό όνομα, πρέπει να μείνει στην κατηγορία, παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει καλό υλικό και καλό είναι να κερδίσει σήμερα, γιατί έχουμε γεμίσει με ομάδες που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται στην Γ' κατηγορία (Λεγανές, Εϊμπάρ, Ουέσκα, κτλ). Το ερώτημα είναι αν μπορούν οι Γαλιθιανοί να φτάσουν στη νίκη κι εδώ η απάντηση είναι ναι. Με τον Ιάγο Άσπας στο βασικό σχήμα είναι άλλη ομάδα και με το γήπεδο Sold Out και σήμερα, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Λεβάντε - Ουέσκα: Έχει συνωμοτήσει το σύμπαν για να μείνει η Λεβάντε 6 παιχνίδια χωρίς νίκη. Στις λεπτομέρειες και από διαιτητικά λάθη έχουν κριθεί τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και κάπου θα σταματήσει αυτό. Πιστεύω στο σημερινό παιχνίδι με την Ουέσκα, η οποία είναι φιλότιμη μεν, αλλά η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας δε. Η φιλοξενούμενη θα πέσει μαχόμενη και τιμητικά στην Β' κατηγορία και καλό είναι να κάνουμε χρόνια να την δούμε να ξανά ανεβαίνει. Πιθανό και το OVER 2,5 εδώ.

Βαγιαδολίδ - Σεβίλλη: Τα προηγούμενα  2 παιχνίδια τα ποντάρισα χωρίς ενδοιασμούς, το συγκεκριμένο όμως το σκέφτηκα αρκετή ώρα. Η Σεβίλλη είναι η αλήθεια πως έχει στρώσει με τον Καπαρός στο τιμόνι και ενώ θα έπρεπε να έχει ήδη εξασφαλισμένη την 4η θέση, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα  θα δώσει μάχη μέχρι το τέλος. Από τις πλέον φιλότιμες ομάδες η Βαγιαδολίδ, παρόλο που μάχεται για  την παραμονή, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέψει, αλλά δίνει την εντύπωση ότι μάλλον δεν θα τα καταφέρει στο τέλος κι αυτό γιατί δεν βγάζει όσο νεύρο πρέπει στο γήπεδο. Έχει πολύ ποιοτικές μονάδες η Σεβίλλη, έχει γίνει πιο ορθολογική με τον Καπαρός και της δίνω το προβάδισμα. Η Βαγιαδολίδ έχει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια και δυσκολεύεται εξαιρετικά να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν (το κράτησε μόνο 2 φορές). Προβάδισμα στο ΔΙΠΛΟ.

Φιορεντίνα - Φροζινόνε: Μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις η Φιορεντίνα με τα τελευταία της παιχνίδια να θυμίζουν αγώνες γουότερ πόλο. Η Φροζινόνε περιμένει την μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού όπως δείχνουν τα πράγματα  και δεν υπάρχει λόγος να πάει να παίξει κατενάτσιο στην Φλωρεντία. Σε ικανοποιητική απόδοση το OVER 2,5.

Φίτεσε - Αϊντχόβεν: Τα βάζει και τα τρώει σαν τα στραγάλια η Φίτεσε που έχει 5/6 OVER 3,5 και ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στα πιο πρόσφατα εντός έδρας. Δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες η Αϊντχόβεν, ειδικά μετά τη χτεσινή νίκη του Άγιαξ. 4/6 πιο πρόσφατα εκτός έδρας της PSV ήρθαν OVER 3,5 (τα 3 μάλιστα έληξαν 2-2). Κλασσικό ολλανδικό παιχνίδι που περιμένεις γκολ.

Γιουνγκ Μπόις - Τουν: Δείχνει να πατάει πάλι το γκάζι η πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα μέσα στο 2019. Αγνοεί τη νίκη στα 6 τελευταία της παιχνίδια η Τουν, που έχει φέρει 9 συνεχόμενα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και τα τελευταία της 7 εκτός έδρας ήταν όλα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 (τα 5/7 OVER 3,5). Φτωχό πλην τίμιο το OVER 3,5 εδώ πληρώνει λίγο πάνω από 2 μονάδες, οι 2 καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα όμως περιμένω να το επιβεβαιώσουν εύκολα.

Οι επιλογές μου:

Θέλτα - Σοσιεδάδ ΑΣΟΣ 2,37
Λεβάντε - Ουέσκα ΑΣΟΣ 2,00
Βαγιαδολίδ - Σεβίλλη ΔΙΠΛΟ 2,02

Φιορεντίνα - Φροζινόνε OVER 2,5 1,80
Φίτεσε - PSV OVER 3,5 2,25
Γιουνγκ Μπόις - Τουν OVER 3,5 2,05

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2