ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ


Με 11 βαθμούς συνολική συγκομιδή η Κιέβο είναι ουσιαστικά καταδικασμένη σε υποβιβασμό, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει καταθέσει τα όπλα. Μπορεί να αγνοεί τη νίκη για 10 συνεχόμενα παιχνίδια η σημερινή της αντίπαλος όμως δεν πάει πίσω, αγνοώντας τη νίκη σε 8.

Σίγουρα, η Σασουόλο πέραν του ότι διαθέτει πιο ποιοτικό σύνολο, έχει ουσιαστικά και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ματς, αυτό δεν σημαίνει όμως πως η Κιέβο θα κάτσει να χάσει. Στο τελευταίο της εκτός έδρας έκοψε βαθμούς από την Αταλάντα και σίγουρα μπορεί να καταφέρει τουλάχιστον να σκοράρει απόψε, απέναντι σε μια αναιμική άμυνα όπως αυτή της Σασουόλο.

Σασουόλο - Κιέβο: Συνεχίζοντας με την ίδια τακτική όπως και χτες, θα ψάξω τα γκολ στα αποψινά παιχνίδια. Η Σασουόλο σε κανένα από τα 8 τελευταία της παιχνίδια δεν κράτησε το μηδέν πίσω και θεωρώ πως θα πρέπει να βάλει παραπάνω από 2 γκολ για να κερδίσει ( αν καταφέρει να κερδίσει). Δεν έχει άγχος η Κίεβο, που δεν θα θέλει να γίνει σάκος του μποξ στα εναπομείναντα παιχνίδια, θα παίξει απελευθερωμένη και ότι βγει. Πάμε με το OVER 2,5 εδώ.

Αταλάντα - Μπολόνια: Ματς που θέλουν και οι 2 ομάδες για διαφορετικό λόγο η κάθε μία. Η Αταλάντα φλερτάρει με την έξοδο στο Champion's League ενώ η Μπολόνια μετά την πρόσληψη του Μιχαήλοβιτς μετρά 3 συνεχόμενες νίκες και έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της παραμονής. Μπορεί να αιφνιδιάσει η Μπολόνια, ακόμα και να προηγηθεί, σε κάθε περίπτωση όμως περιμένω από την Αταλάντα σίγουρα να βρει δίχτυα. Από τα 6 τελευταία της η Μπολόνια δεν σκόραρε μόνο επί της Γιουβέντους, ενώ η Αταλάντα δεν έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα 8 τελευταία της, από τα οποία τα 6 ήρθαν OVER 2,5. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 η επιλογή μου.

Φέγενορντ - Χέρενφεν: Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από εκείνα που περιμένεις φεστιβάλ γκολ και στο τέλος μπορεί να δεις κάνα 0-0 και να ξενερώσεις τα μάλα. 8 συνεχόμενα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 3,5 μετρά η Χέρενφεν εκτός έδρας που είναι η χαρά του παιχνιδιού στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με 57-59 τέρματα συνολικά. 6 συνεχόμενα OVER 2,5 η Φέγενορντ εντός, τα 5 εξ αυτών OVER 3,5. Φτωχό πλην τίμιο το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 3,5 πληρώνει κοντά στις 2 μονάδες.

Οι επιλογές μου:

Σασουόλο - Κίεβο: OVER 2,5 1,87
Αταλάντα - Μπολόνια ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5 2,12
Φέγενορντ - Χέρενφεν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 3,5

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή πυ γραφόταν το άρθρο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2