ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


Το πιστεύουν σε Νάπολι και Φρανκφούρτη ότι μπορούν να ανατρέψουν τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων και να προκριθούν στην επόμενη φάση, ενώ τα πάντα δείχνουν να έχουν κριθεί στο Βαλένθια - Βιγιαρεάλ και στο Τσέλσι - Σλάβια πράγας.
Ακριβώς μια βδομάδα έχω να γράψω στο blog, με τους αγώνες του Europa league σας άφησα και μ' αυτούς επιστρέφω πάλι. Το έχω γράψει πολλές φορές, δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά όσες φορές δεν γράφω όλα μου πηγαίνουν καλά κι όταν γράφω πάντα κάτι στραβώνει. Σ' αυτό το διάστημα της απουσίας μου, πήγε καλά και το σαββατοκύριακο και η Τρίτη με την Τετάρτη κι ας ελπίσω να συμβεί το ίδιο και σήμερα.

Δόξα Δράμας - Απόλλων Πόντου: Με το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ασχολούμαι καθόλου, πόσο μάλλον με την Football League, η οποία μετά την αναδιάρθρωση (έτσι θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα) θα ανέβει επίπεδο υποτίθεται. Να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε είναι η φάση και κρίνοντας από τα χτεσινά αποτελέσματα, θα πρέπει να είναι πολύ κοκοβιοί εκεί στη Δράμα αν δεν κερδίσουν σήμερα τους ποντίους από την Καλαμαριά. Η Δράμα θέλει να αποφύγει την 10η θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό πλέον, ενώ ο Απόλλων, μάλλον την σακουλεύτηκε πως άνοδος δεν παίζει για φέτος, παρότι θεωρητικά διατηρεί ακόμα κάποιες πιθανότητες. Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, να ξεκινάει ένα πρωτάθλημα, να γνωρίζουν όλοι ότι υποβιβάζονται 4 και στη μέση της περιόδου να σου λένε, όχι, θα πέσουν 6 τελικά γιατί έτσι μας καύλωσε. Τι αγωνιστική ανάλυση να κάνεις όταν συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγελαφικά. Να κερδίσει η Δράμα να τελειώνουμε σήμερα και ούτε με ενδιαφέρει το σκορ, ούτε μισό λεπτό δεν θα κάτσω να παρακολουθήσω. Έτσι κουμαρτζίδικα, ΑΣΟΣ, αφού δεν έχει και τίποτα καλύτερο η σημερινή μέρα, για παρολί είναι ταμάμ.

Νάπολι - Άρσεναλ: Ήταν καλύτερη η Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι, αιφνιδίασε τους Ιταλούς και δίκαια έφτασε στο τελικό 2-0. Περίμενα από τη Νάπολι τουλάχιστον να σκοράρει, αλλά με απογοήτευσε και τώρα το έργο της θα είναι αρκετά πιο δύσκολο όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Άρσεναλ είναι σταθερά μέτρια έως κακή φέτος στα εκτός έδρας της (ηττήθηκε και από Μπάτε Μπορίσοφ και από τη Ρεν στις προηγούμενες φάσεις), η Νάπολι έχει έμπειρο προπονητή στον πάγκο, δεν θα φορτσάρει από το 1ο λεπτό, είναι το αφεντικό στο Σαν Πάολο και θα κάνει το παιχνίδι της με υπομονή και σύνεση, προσέχοντας σίγουρα και τα μετόπισθεν, αφού αν δεχτεί 1, θα πρέπει να πετύχει μετά 4. Βλέπω τους Ιταλούς να κερδίζουν, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να προκριθούν τελικά.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπενφίκα: Για 20 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι δεν υπήρχε η Μπενφίκα στο γήπεδο. Η Άιντραχτ μπήκε με ενθουσιασμό, έχανε την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη και έδειχνε ικανή να φύγει με αποτέλεσμα από το  Ντα Λουζ. Όλη η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με το πέναλτι και την αποβολή του Εντιγκά, παρόλα αυτά όμως, οι Γερμανοί κατάφεραν να πετύχουν 2 γκολ και να τους ακυρωθεί και 1 μέσω του VAR όταν το σκορ ήταν στο 2-1, στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου. Το έγραψα και την προηγούμενη φορά, πως η Μπενφίκα έχει την φανέλα, την αύρα, το DNA της μεγάλης ομάδας, αλλά εγώ επιμένω να πιστεύω στους Γερμανούς. Το γήπεδο θα κοχλάζει, η Άιντραχτ είναι ομάδα ρυθμού και έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να κοιτάξει άπαντες στα μάτια. Θα την στηρίξω πάλι, περάσει δεν περάσει, είμαι σίγουρος πως θα τα δώσει όλα για την πρόκριση.

Τσέλσι - Σλάβια Πράγας: Περίμενα την Τσέλσι να περνάει πιο εύκολα στο πρώτο παιχνίδι και ομολογώ  πως η Σλάβια με εξέπληξε θετικά. Έχουν πραγματικά καλή ομάδα οι Τσέχοι και δεν τους έχω καθόλου ξεγραμμένους απόψε. Μπορούν να αιφνιδιάσουν, πιθανολογώ ότι θα μπουν δυνατά στο  ματς και τους έχω ικανούς να σκοράρουν είτε πρώτοι, είτε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Η ουσία είναι πως δεν περιμένω βαρετό παιχνίδι εδώ, θα δούμε γκολ και το OVER 2,5 θα είναι η επιλογή μου.

Οι επιλογές μου:

Δόξα Δράμας - Απόλλων Πόντου ΑΣΟΣ 1,65
Νάπολι - Άρσεναλ ΑΣΟΣ 1,72
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπενφίκα ΑΣΟΣ 1,80
Τσέλσι - Σλάβια Πράγας OVER 2,5 1,75

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2