ΣΗΜΕΙΑ ΚΙΝΗΤΡΟΥ


Δεν συνηθίζω να γράφω για Αγγλία, τα πρωταθλήματα όμως εκεί βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, πλησιάζουν στο τέλος και το κίνητρο μπορεί να δημιουργήσει κάποιες στοιχηματικές ευκαιριούλες.
Σήμερα Παρασκευή το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος από το νησί, παίζουν μπαλίτσα οι μικρές κατηγορίες, είναι αρκετά τα παιχνίδια λοιπόν, 3 σημεία κράτησα εγώ, όλα με γνώμονα το κίνητρο.

Μίλγουολ - Μπρέντφορντ: Βαθμό χρυσάφι πήρε η Μίλγουολ την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης, στερώντας παράλληλα 2 υπερπολύτιμους βαθμούς στη γηπεδούχο που κάνει μεγάλη προσπάθεια για την απευθείας άνοδο στην Premier League. Πρακτικά αδιάφορη η Μπρέντφορντ, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 54 βαθμούς, δεν κέρδισε κανένα από τα 4 τελευταία της εκτός έδρας (όχι ότι στα υπόλοιπα τα πήγαινε και πολύ καλύτερα, 2 νίκες έχει όλες κι όλες μακριά από το σπίτι της φέτος), στα οποία σκόραρε μόλις 1 τέρμα. Το παιχνίδι είναι τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου, το κίνητρο όμως είναι μονόπλευρο, η Μίλγουολ φημίζεται για το πόσο σκληροτράχηλη είναι εντός έδρας και πρέπει να εξαργυρώσει τον βαθμό που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σέφιλντ Γ. Μ' αυτά και μ' αυτά παίζεται ο ΑΣΟΣ.

Μπάρνσλι - Σριούσμπερι: Απαγορεύονται τα λάθη για την αήττητη εντός έδρας Μπάρνσλεϊ, αν θέλει να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την απευθείας άνοδο. Βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, στο +2 από  Σάντερλαντ και Πόρτσμουθ οι οποίες όμως έχουν από 1 παιχνίδι λιγότερο. Η Σριούσμπερι με τους 50 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει έχει σωθεί ουσιαστικά, βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και είναι απίθανο να κινδυνέψει στις 4 εναπομείναντες αγωνιστικές, αφού πολλές από τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω της (και δεν είναι λίγες) κοντράρονται αναμεταξύ τους. Μικρός πλην τίμιος ο ΑΣΟΣ στο 1,60 που τον βρήκα.

Έξετερ - Κρόουλι: Κατεβαίνω ακόμα μια κατηγορία και πάω σ' ένα ματς παρόμοιο με το προηγούμενο, αφού αφορά 2 ομάδες που η μία κυνηγάει την άνοδο και την δεύτερη να έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή και να είναι πρακτικά αδιάφορη. Η Έξετερ είναι στην 7η θέση, στο +4 από την 8η Καρλάιλ και με μία νίκη σήμερα, στο θεωρητικά πιο βατό της παιχνίδι μέχρι το τέλος, θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου. Πιστεύω και ελπίζω πως η Κρόουλι θα έχει "αδειάσει" μετά τη σημαντική νίκη με 0-1 στο Γιόβιλ που της χαρίζει όπως δείχνει την παραμονή στην κατηγορία κι εύκολα ή δύσκολα θα έρθει ο ΑΣΟΣ που πληρώνει 1,90.

Οι επιλογές μου:

Μίλγουολ - Μπρέντφορντ ΑΣΟΣ 2,22
Μπάρνσλι - Σριούσμπερι ΑΣΟΣ 1,60
Έξετερ - Κρόουλι ΑΣΟΣ 1,90

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2