ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ


Μεγάλη Δευτέρα σήμερα, μπήκαμε στην εβδομάδα των παθών, του Θείου δράματος και σίγουρα αρκετοί απέχουν από τις "κακές συνήθειες" αυτές τις μέρες.
Το Πάσχα των καθολικών γιορτάστηκε χτες βέβαια, με αποτέλεσμα σήμερα, η αγωνιστική δραστηριότητα ανά την Ευρώπη να είναι πιο πλούσια και δεν μας δίνεται έτσι, η ευκαιρία να "αγιάσουμε". Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη υπάρχει αρκετό ψωμί, χαλαρώνουν κάπως τα πράγματα Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή, να μας δοθεί κι εμάς η ευκαιρία να νιώσουμε κάτι από μεγάλη εβδομάδα, απερίσπαστοι, χωρίς να έχουμε το μυαλό συνέχεια στο τζόγο.

Ντέρμπι - ΚΠΡ: Την προηγούμενη εβδομάδα που ασχολήθηκα με Αγγλία και ιδιαίτερα με τις μικρές κατηγορίες, κάηκε η γούνα μου. Θα επιμείνω σε μερικά παιχνίδια πάντως και σήμερα και να δούμε που θα με βγάλει. Η Ντέρμπι έχει το κίνητρο στο συγκεκριμένο, αφού θέλει διακαώς να μπει στα πλέι οφ ανόδου, με την ΚΠΡ να έχει μια διαφορά ασφαλείας +8 πόντων από την επικίνδυνη ζώνη 3 αγωνιστικές πριν το τέλος. Μπιζμπιζέ ΑΣΟΣ του 1,67, με την Ντέρμπι να είναι σχετικώς αξιόπιστη εντός έδρας και την ΚΠΡ να μην έχει κερδίσει μακριά από το σπίτι της μέσα στο 2019 (0-3-6 ρεκόρ).

Μπρέντφορντ - Λιντς: Αυτοκτόνησε η Λιντς στο ματς με την Γουίγκαν την προηγούμενη Παρασκευή, αφού αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για 75 λεπτά, προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 και κατάφερε να ηττηθεί τελικά, από μια ομάδα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Σα να μη θέλει το σύμπαν να ανέβουν φέτος τα παγώνια κι ούτε ο ίδιος ο Μπιέλσα δεν μπορούσε να εξηγήσει την έκβαση του αγώνα. Η Μπρέντφορντ είναι αδιάφορη, αυτό δεν την εμπόδισε όμως την Παρασκευή να κόψει 2 υπερπολύτιμους βαθμούς από την Μίλγουολ, παρότι αγωνίστηκε για 65 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Αναγκασμένη να σηκώσει κεφάλι η Λιντς, έχει δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα πολλές φορές φέτος και μπορεί το ΔΙΠΛΟ απέναντι σε μια ομάδα που πρακτικά δεν κυνηγάει τίποτα.

Σίβασπορ - Μπεσίκτας. Σε καταπληκτική κατάσταση η Μπεσίκτας, κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική την διαφαινόμενη πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ με ανατροπή μάλιστα και συμπλήρωσε έτσι 4 σερί νίκες  και 10 παιχνίδια χωρίς ήττα. Ντεφορμέ η Σίβασπορ, κάνει κοιλιά αγωνιστικά, δεν κινδυνεύει άμεσα και το ΔΙΠΛΟ που άνοιξε σε απόδοση 2,00, εγώ το πρόλαβα στο 1,70. Πιο κάτω νομίζω δεν πάει...

Μίντιλαντ - Μπρόντμπι: Τα έκανε μούσκεμα στο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη η Μίντιλαν, ηττήθηκε με 3-0, είδε τον φετινό τίτλο να απομακρύνεται και σήμερα καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της. 2 ήττες όλες κι όλες έχει η Μίντιλαντ στα τελευταία 28 παιχνίδια πρωταθλήματος κι αυτές από την ίδια ομάδα, την Κοπεγχάγη. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την Μπρόνμπι που δεν έχει νίκη ακόμα στα πλέι οφ και δείχνει ότι  θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για τον τίτλο, όσο κι αν αυτό δείχνει πολύ δύσκολο να συμβεί τώρα.

Γουίγκαν - Πρέστον: Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Γουίγκαν την Παρασκευή και με μία ακόμα σήμερα θα σφραγίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Απογοητευμένη και χωρίς στόχους η Πρέστον, στα 5 τελευταία ηττήθηκε 4 φορές και κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό και καταδικασμένη Ίπσουιτς. ΑΣΟΣ.

Νάπολι - Αταλάντα: Εκτός συνέχειας από την Ευρώπη έμεινε η Νάπολι την Πέμπτη που μας πέρασε κι έτσι δεν έχει κάποιο στόχο μέχρι το τέλος της χρονιάς, πέρα από το να σφραγίσει την έξοδο στο Champion's League (κάτι που είναι κατά 99,9% σίγουρο) ή έστω να διατηρήσει το πρεστίζ της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα. Η Αταλάντα πέταξε την ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική να σκαρφαλώσει στην 4η θέση μένοντας στο 0-0 με την Έμπολι, σε ένα παιχνίδι που απλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα με τίποτα κι ενώ έχασε σωρεία κλασσικών ευκαιριών. Την Πέμπτη δίνει τον επαναληπτικό για τα ημιτελικά του κυπέλλου με τη Φιορεντίνα και σίγουρα θα πρέπει να κάνει οικονομία δυνάμεων. Η Νάπολι εντός έδρας για το πρωτάθλημα έχει ηττηθεί μόνο από τη Γιουβέντους φέτος, από την άλλη όμως η Αταλάντα έχει την καλύτερη επίθεση εκτός έδρας με 35 γκολ στο ενεργητικό της. Να χορτάσουμε γκολ και θέαμα πόνταρα με το OVER 3,5 να πληρώνει 2,55.

Παλέρμο - Πάντοβα: Την ευκαιρία να περάσει στη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στην Serie A έχει η Παλέρμο, κερδίζοντας σήμερα την Πάντοβα που ουσιαστικά έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης ο ΑΣΟΣ που βρίσκεται λίγο κάτω από 1,50 και αφορά μια ομάδα που κυνηγά την απευθείας άνοδο με αντίπαλο την τελευταία του βαθμολογικού πίνακα.

Νόρτζελαντ - Κοπεγχάγη: Στο +8 αύξησε την διαφορά από την Μίντιλαντ η Κοπεγχάγη μετά τη νίκη τους με 3-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι και δείχνει ότι φέτος δεν έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Η Νόρτζελαντ έχει την απαραίτητη ποιότητα στην επίθεση για να βάλει δύσκολα στους επίδοξους πρωταθλητές, με την ίδια ευκολία που πετυχαίνει γκολ όμως δέχεται κιόλας. Η Κοπεγχάγη τρέχει αήττητο σερί 19 αγώνων με 16 νίκες και 3 ισοπαλίες, έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και μαζί με την Μίντιλαντ είναι τουλάχιστον 1 επίπεδο πάνω από όλες τις υπόλοιπες ομάδες φέτος. ΔΙΠΛΟ.

Οι επιλογές μου: 

Ντέρμπι - ΚΠΡ ΑΣΟΣ 1,67
Μπρέντφορντ - Λιντς ΔΙΠΛΟ 1,95
Σίβασπορ - Μπεσίκτας ΔΙΠΛΟ 1,70
Μίντιλαντ - Μπρόντμπι ΑΣΟΣ 1,70
Γουίγκαν - Πρέστον ΑΣΟΣ 2,25
Νάπολι - Αταλάντα OVER 3,5 2,55
Παλέρμο - Πάντοβα ΑΣΟΣ 1,44
Νόρτζελαντ - Κοπεγχάγη ΔΙΠΛΟ 1,88

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2