ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΟΝΤΟΥΣ


Η χρονιά για την Μπάγερν κρίνεται αποτυχημένη, κυρίως λόγω του πρόωρου αποκλεισμού της από το Champion's League, αφού στις εγχώριες διοργανώσεις, δείχνει για ακόμα μία σεζόν, να κάνει... παρέλαση

Το κύπελλο σίγουρα είναι ο τελευταίος θεσμός που θα ενδιέφερε φέτος τους Βαυαρούς, ιδιαίτερα δε, με το ισχνό προβάδισμα που έχουν στο πρωτάθλημα από την Ντόρτμουντ. Ομάδες όπως οι Μπάγερν από την άλλη, είναι υποχρεωμένες και συνηθισμένες να σηκώνουν όσες περισσότερες κούπες μπορούν κάθε χρόνο, κάποιες αγωνιστικές υποχρεώσεις όμως μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα πολλές φορές.

Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερν Μ.: Πολύ βαριά η φανέλα της Βέρντερ, άσχετα που έχει πέσει σε ανυποληψία τα τελευταία χρόνια, της δίνεται όμως μια ευκαιρία να επιστρέψει στο προσκήνιο και να ακουστεί πάλι, αν καταφέρει να αποκλείσει την Μπάγερν και να προκριθεί στον τελικό. Τέσταρε τις δυνάμεις της το Σάββατο, ζόρισε τους Βαυαρούς τουλάχιστον για 1 ημίχρονο και σίγουρα μέσα στην έδρα της, με το φανατικό κοινό στο πλευρό της, θα παρουσιαστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική. Η Μπάγερν ίδρωσε για να φτάσει μέχρι εδώ, είναι αλήθεια όμως ότι στους προηγούμενους γύρους έδωσε ευκαιρία σε παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά, όπως συνηθίζουν να κάνουν ομάδες με τόσο πλούσιο ρόστερ. Πριν την ήττα του Σαββάτου, η Βέρντερ έτρεχε ένα αήττητο σερί 14 αγώνων και με την Μπάγερν να μην έχει εξασφαλίσει ακόμα το πρωτάθλημα, αυξάνονται οι πιθανότητες της να κάνει απόψε την έκπληξη. Μιλάμε για θεσμό κυπέλλου άλλωστε, που οι εκπλήξεις συνηθίζονται και η Βέρντερ αν μη τι άλλο διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο. 

Λεγκανές - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Από τα πιο δύσκολα σταυρώματα του προγράμματος, με την Λεγκανές να χάνει πάρα πολύ δύσκολα μέσα στην έδρα της και την Αθλέτικ να είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες μέσα στο 2019 και να έχει αποκτήσει πλεονέκτημα για την κατάληψη της 7ης θέσης που οδηγεί στην έξοδο στο Europa League. 1-2 πονταλάκια θέλει ακόμα η Λεγκανές για να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή, ενώ η Αθλέτικ, ότι και να κάνει σήμερα θα παραμείνει στην 7η θέση της βαθμολογίας. Αγαπάνε τις ισοπαλίες οι 2 ομάδες (13 η Αθλέτικ, 11 η Λεγκανές), δεν θα τους κακοπέσει ο βαθμός και μπορούν να έρθουν ισόπαλες, σε ένα ματς που δείχνει αρκετά ισορροπημένο.

Εσπανιόλ - Θέλτα: Για ακόμα μια σεζόν η Εσπανιόλ βολοδέρνει κάπου στη μέση της βαθμολογίας, διεκδικώντας θεωρητικά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ουσιαστικά όμως περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Η Θέλτα βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και είμαι σίγουρος πως το αποψινό παιχνίδι το έχουν σημαδέψει εκεί στη Γαλικία. Ακολουθεί το Σάββατο ακόμα ένα εκτός έδρας με αντίπαλο την Λεγκανές και ίσως αυτά τα 2 παιχνίδια κρίνουν κατά πολύ την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Με την επιστροφή του Άσπας η Θέλτα έχει πάρει τα πάνω της, το αποψινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και μέσα στις δυνατότητες της για να το πάρει. Η Εσπανιόλ μπορεί να είναι πολύ δυνατή εντός έδρας, είναι όμως αυτό ένα από τα παιχνίδια που μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια.

Οι επιλογές μου:

Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερν Μονάχου: Πρόκριση Βέρντερ Βρέμης 5,75
Λεγκανές - Αθλέτικ Μπιλμπάο: ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3,05
Εσπανιόλ - Θέλτα: ΔΙΠΛΟ 3,05

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2