ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

Την  ευκαιρία να ξεπλύνει την ντροπή από το βαρύ 7-1 του κυπέλλου θα έχει σήμερα η Ρόμα που υποδέχεται την Φιορεντίνα.


Τόσο μεγάλη ήττα δύσκολα χωνεύεται και σίγουρα αν δοθεί η ευκαιρία να πετύχουν αρκετά γκολ οι παίκτες της Ρόμα, δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Κίνητρο υπάρχει πάντως και για τις 2 ομάδες, που κυνηγούν την έξοδο στην Ευρώπη, αν και η Φιορεντίνα μπορεί να το πετύχει αυτό και μέσω του κυπέλλου. Το μόνο σίγουρο είναι, πως οι άμυνες και των 2 ομάδων είναι εντελώς αναξιόπιστες και λογικά θα δούμε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα.

Έιμπαρ - Βαγιεκάνο: Πιο άνετη η Έιμπαρ, έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή στην κατηγορία κι αυτό ίσως έχει επιφέρει μια μικρή χαλάρωση. Εντός έδρας πάντως, ματς με ανάλογους αντιπάλους συνηθίζει να τα καθαρίζει. Το πρώτο παιχνίδι του Πάκο Χέμεθ στον πάγκο της Ράγιο δεν ήταν νικηφόρο και για να ελπίζει σε παραμονή η ομάδα του θα πρέπει σίγουρα να έρθουν και νίκες. Ακόμα και με τον Μίτσελ στον πάγκο, η Ράγιο δεν ήταν τόσο κακή και παιχνίδια όπως το αποψινό τα χτυπούσε και τα έχανε στις λεπτομέρειες τις περισσότερες φορές. Το γκολ το έχουν και οι 2 ομάδες, ενώ η ανάγκη της Ράγιο για νίκη, σίγουρα δεν θα αφήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέσει. Σε πρώτο πλάνο το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ σε συνδυασμό με το OVER 2,5 και σε δεύτερο το ΔΙΠΛΟ, αφού κρίνω πως η απόδοση ξεφεύγει σύμφωνα με τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Ρόμα - Φιορεντίνα: Τα πολλά τα έγραψα στον πρόλογο, εδώ θα παραθέσω μόνο κάποια στατιστικά δεδομένα, όπως το ότι η Ρόμα μετράει 7 συνεχόμενα OVER 2,5 και συνολικά 9 στα 10 τελευταία της παιχνίδια, ενώ και η Φιορεντίνα δεν πάει πίσω, με 7 συνεχόμενα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, τα 5 εκ των οποίων ήρθαν OVER 2,5. Πρώτη μου επιλογή το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ σε συνδυασμό με το OVER 2,5 και με λίγο περισσότερο ρίσκο, πόνταρα και στο OVER  3,5.

Βαλένθια - Ρεάλ: Μεγάλη ευκαιρία για την Βαλένθια των 16 επίσημων παιχνιδιών χωρίς ήττα, να πλησιάσει απόψε στον πόντο την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champion's League. Η Ρεάλ αγωνίζεται μόνο για το γόητρο πλέον, έχοντας ξεμείνει από στόχους και ο Ζιντάν κάνει πειράματα στην ενδεκάδα και δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 5 ματς εντός έδρας για το πρωτάθλημα και είναι σίγουρο πως θα βγάλει το λάδι της Ρεάλ. Έχει αξία ο ΑΣΟΣ από τη στιγμή που προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ.

Ουέσκα - Θέλτα: Μεγάλο ματς με φόντο την παραμονή και τις 2 ομάδες να καταθέτουν ψυχή μέσα στο γήπεδο. Πιο ποιοτική και πιο έμπειρη η Θέλτα, πληρώνει όμως την κακή αμυντική της λειτουργία από την αρχή της σεζόν. Όλα για όλα τα παίζει η Ουέσκα σε κάθε ματς και δεν φοβάται να επιτεθεί, αφού άλλωστε δεν έχει να χάσει και τίποτα. Βλέπω να σκοράρουν και οι 2 και να μπαίνουν τουλάχιστον 3 γκολ στην αναμέτρηση.

Οι επιλογές μου:

Ρόμα - Φιορεντίνα: ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5 1,97 και OVER 3,5 2,70
Έιμπαρ - Βαγιεκάνο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5 2,12 και ΔΙΠΛΟ 4,60
Ουέσκα - Θέλτα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5 2,17
Βαλένθια - Ρεάλ ΑΣΟΣ 2,96

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2