ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


Το αβαντάζ των 7 βαθμών εξανεμίστηκε, η Λίβερπουλ έπεσε στη 2η θέση και είναι αυτή που κυνηγάει πλέον την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτυ. Ζορίστηκε πολύ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στα 3 τελευταία για το πρωτάθλημα, δέχτηκε σε όλα γκολ και η Σαουθάμπτον των 3 νικών στα 4 τελευταία παιχνίδια, την περιμένει με άγριες διαθέσεις.
Στην ίδια λογική θα κινηθώ και σήμερα, όπως την Τετάρτη και την Πέμπτη, με τα στοιχήματα σε γκολ να έχουν την τιμητική τους. Ούτε σήμερα με ενθουσιάζει ιδιαίτερα το πρόγραμμα, καλά σημεία βρίσκει κανείς με το κυάλι και δεν έχω σκοπό να μπλέξω με πρωταθλήματα που δεν γνωρίζω καν τι χρώμα φανέλες φοράνε οι ομάδες.

Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ: 3 νίκες στα 4 τελευταία για την Σαουθάμπτον, που βρήκε δίχτυα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, που δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή και αναμένεται να τα δώσει όλα κι απόψε. Η Λίβερπουλ ζορίστηκε πάρα πολύ και με την Μπέρνλι που κέρδισε 4-2 εντός και με την Τότεναμ που κέρδισε με 2-1 στις καθυστερήσεις αλλά και με την Φούλαμ που κέρδισε εκτός με 1-2. Ίσως της βάλει πολύ δύσκολα και η Σαουθάμπτον απόψε, μου άρεσε το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο 1,90 και νομίζω ότι έχει πολύ καλές πιθανότητες.

Ουτρέχτη Β' - Αλμέρε Σίτυ: Ουραγός και με την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα η Ουτρέχτη Β', προλαβαίνει να κλείσει τη σεζόν με τριψήφιο αριθμό γκολ παθητικό (έχει δεχτεί ήδη 79). Ανεβασμένη η Αλμέρε, προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες με τέρματα 7-0 και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. 4/5 πιο πρόσφατα της Ουτρέχτη Β' ήρθαν OVER 3,5 και είναι πιθανό να επαναληφθεί το ίδιο έργο κι απόψε.

Κορτράικ - Ζούλτε Βάρεγκεμ: Γειτονικό ντέρμπι με αρκετή αντιπαλότητα ανάμεσα στις 2 ομάδες, με την Κόρτραϊκ να δείχνει σε καλύτερο φεγγάρι αυτή την εποχή. Με την Ζούλτε άκρη δεν βγαίνει, εντελώς αλλοπρόσαλλη ομάδα, με πολλές επιθετικές αρετές, αλλά εντελώς αναξιόπιστη άμυνα. Το ματς μεταξύ των 2 ομάδων στο ίδιο γήπεδο έληξε 4-2 στην κανονική περίοδο και πιστεύω μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο κι απόψε. Τα 5/6 πιο πρόσφατα της Κόρτραϊκ στην έδρα της ήρθαν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5 άλλωστε, άντε να μπει ακόμα ένα να επιβεβαιωθεί το OVER 3,5 που πληρώνει λίγο πάνω από τις 2 μονάδες.

Οι επιλογές μου:

Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,93
Ουτρέχτη Β' - Αλμέρε Σίτυ OVER 3,5 2,12
Κόρτραϊκ - Ζούλτε Βάρεγκεμ OVER 3,5 2,08

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2