3 ΣΗΜΕΙΑ ΒΑΣΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΚΑΙ 3 ΒΑΣΕΙ ΦΟΡΜΑΣ


Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα, υπάρχουν σημεία άξια αναφοράς και όσοι προτίθενται να τζογάρουν δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερη ημέρα μεσοβδόμαδα.


Πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας στην Ολλανδία, υπάρχουν κρίσιμα παιχνίδια σε Ελβετία, Τσεχία, Πολωνία, Αγγλία και Ρωσία, έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα και από τις 2 κατηγορίες της Ολλανδίας. Μετά από ενδελεχή ανάλυση (όπως πάντα), έχω καταλήξει σε 6 αγώνες, στους 3 οι αποδόσεις είναι μικρότερες και ξεχωρίζει το κίνητρο κάποιων ομάδων, ενώ στους υπόλοιπους 3 οι αποδόσεις είναι μεγαλύτερες και επιλέχτηκαν βάσει φόρμας.

Βικτώρια Πλζεν - Σπάρτα Πράγας: Να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για τον τίτλο θέλει η Βικτώρια Πλζεν, που εντός έδρας μετράει 15 νίκες και 1 ισοπαλία φέτος για το πρωτάθλημα, ενώ από την αρχή της σεζόν την μοναδική ήττα στο σπίτι της την γνώρισε από την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champion's League. Αδιάφορη η Σπάρτα Πράγας που δεν θα θέλει να κάνει πιο εύκολο το έργο της μισητής συμπολίτισσας  Σλάβια και μάλλον θα ανοίξει τα ποδαράκια της απόψε.

Ζυρίχη - Τουν: Σημαντικό βήμα για την αποφυγή των μπαράζ παραμονής έκανε η Ζυρίχη κερδίζοντας εκτός έδρας την Ξαμάξ με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική. Η Τουν έχει το μυαλό της στον τελικό του κυπέλλου της Κυριακής, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Βασιλεία και θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της. Ευκαιρία για τη Ζυρίχη να ξεμπερδεύει μια και καλή με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Έμεν - Γκρόνινγκεν: Διπλό καλό έκανε η Έμενε την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας την Βίλεμ εκτός έδρας, αφού πρώτον κέρδισε την παραμονή της στην κατηγορία και δεύτερον έδωσε την ευκαιρία στην Γκρόνινγκεν να περάσει στην 8η θέση και να κρατάει την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την είσοδο στα Play off που οδηγούν στην έξοδο στην Ευρώπη. Μάλλον θα τριτώσει το καλό σήμερα, με την Γκρόνινγκεν να παίρνει τη νίκη, διασφαλίζοντας έτσι την 8η θέση, χωρίς να τη ενδιαφέρει τι θα κάνει η Βίλεμ στο ματς με την Ντε Χάαγκ.

Αταλάντα - Λάτσιο: Να σφραγίσει μια άκρως επιτυχημένη χρονιά με την έξοδο στο Champion's League αλλά κυριότερα με την κατάκτηση ενός τίτλου θέλει η Αταλάντα που θα αντιμετωπίσει απόψε στον τελικό του κυπέλλου την Λάτσιο, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στο Ολίμπικο, το οποίο είναι και η έδρα της Λάτσιο στο πρωτάθλημα. Πριν μία εβδομάδα, σε παιχνίδι αντίστοιχης κρισιμότητας (ουσιαστικά έβγαλε την Λάτσιο εκτός διεκδίκησης της 4ης θέσης), η Αταλάντα κέρδισε με 1-3 στο Ολίμπικο, με ανατροπή μάλιστα. Ξεκάθαρα η φόρμα, η ποιότητα και το μομέντουμ είναι με την Αταλάντα, με τη Λάτσιο να έχει να αντιπαραθέσει μόνο την πιο βαριά φανέλα, αλλά και την έδρα, αφού ουσιαστικά θα γίνει στο σπίτι της το ματς. Η Αταλάντα φέτος έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν καταλαβαίνει από όλα αυτά, δείχνει διψασμένη και θα την στηρίξω.

Χέλσινγκμποργκ - ΑΙΚ: Παιχνίδι μεταξύ μιας νεοφώτιστης γηπεδούχου και της περυσινής πρωταθλήτριας. Μεγάλα ονόματα και οι 2 ομάδες, με την ΑΙΚ όμως να διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ και να έχει πολύ πιο υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Σε αντίθετο μομέντουμ οι 2 ομάδες, μακριά από τη νίκη για 5 παιχνίδια η Χέλσινγμποργκ, κέρδισε τα 3 από τα 4 τελευταία της η ΑΙΚ. Δίκαια φαβορί  το ΔΙΠΛΟ, για μια ΑΙΚ που δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και θα έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

Έργκριτε - Βάρμπεργκ: Την ομάδα που θα βάλει στοπ στο  τρελό σερί της Βάρμπεργκ ψάχνουν όλοι στην Β' κατηγορία της Σουηδίας, αφού η πρωτοπόρος έχει κάνει το 7/7 και δείχνει ασταμάτητη προς το παρόν. Ομάδα με φιλοδοξίες η Έργκριτε, δίκαια προσφέρεται σε τιμές φαβορί, από τη στιγμή όμως που η Βάρμπεργκ δεν χάνει, παίζει καλά κι έχει και την ψυχολογία με το μέρος της, γιατί να μην ρισκάρω ένα ποντάρισμα επάνω της σε τιμές αουτσάιντερ. Η γηπεδούχος άλλωστε δεν κέρδισε κανένα από τα τελευταία της 3 παιχνίδια.

Οι επιλογές μου:

Βικτώρια Πλζεν - Σπάρτα Πράγας ΑΣΟΣ 1,91
Ζυρίχη - Τουν ΑΣΟΣ 1,88
Έμεν - Γκρόνινγκεν ΔΙΠΛΟ 1,65
Αταλάντα - Λάτσιο ΑΣΟΣ 2,86
Χέλσινγμποργκ - ΑΙΚ ΔΙΠΛΟ 2,35
Έργκριτε - Βάρμπεργκ ΔΙΠΛΟ 3,10

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2