ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ


Καθώς πλησιάζουμε στη λήξη των πρωταθλημάτων και υπάρχουν παιχνίδια που κρίνουν πολλά για κάποιες ομάδες, οι αποδόσεις κάνουν βουτιά σε κάποια σημεία. Για να προλάβουμε κάποια φαβορί που ενδεχομένως έχουν αξία, μάλλον θα πρέπει να τα ποντάρουμε από νωρίς. Έτσι έπραξα κι εγώ λοιπόν, έκανα τα πονταρίσματα μου από την Πέμπτη το βράδυ παρακαλώ και βλέπω ήδη στα περισσότερα παιχνίδια τις αποδόσεις να παίρνουν την κατηφόρα...


ΣΑΒΒΑΤΟ

Ταραγόνα - Μαγιόρκα: Καμία ουσιαστική ελπίδα για παραμονή δεν έχει η Ταραγόνα, αφού με -13 από την τελευταία ομάδα που σώνεται 5 αγωνιστικές πριν το τέλος, έχει πει ήδη το ποίημα. Η Μαγιόρκα στο δεύτερο γύρο είναι εξαιρετική και εκτός του ότι βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου, καλοβλέπει πλέον και το ενδεχόμενο να ανέβει απευθείας στην Primera. 7 νίκες 1 ήττα και 1 ισοπαλία στα 9 τελευταία παιχνίδια για τους νησιώτες, είναι ένας εντυπωσιακός απολογισμός για τα δεδομένα της κατηγορίας. Στο 1,60 πόνταρα εγώ το ΔΙΠΛΟ, στο 1,57 το βλέπω  τώρα που γράφω, δε νομίζω να πέσει πολύ ακόμα, άντε να το δούμε κοντά στο 1,45 το πολύ.

Νουμάνθια - Αλκορκόν: Στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη η Νουμάνθια, στο +11 η Αλκορκόν αλλά και στο -9 από τις θέσεις των πλέι οφ ανόδου, άρα ουσιαστικά σφυρίζει αδιάφορα. Ούτως ή άλλως,  η φιλοξενούμενη είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας διαχρονικά και η Νουμάνθια που καίγεται για τη νίκη και δεν έχει και ιδιαίτερα εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, έχει μαρκάρει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τσίμπησε προς τα πάνω  πάντως ο ΑΣΟΣ, από το 1,93 που τον πόνταρα εγώ, στο 1,95 αυτή τη στιγμή, ακόμα καλύτερα δηλαδή.

Πεσκάρα - Σαλερνιτάνα: Μέσα στις θέσεις των πλέι οφ η Πεσκάρα, ενώ είναι αήττητη στα τελευταία 5 εντός έδρας (2-3-0). Τη Σαλερνιτάνα την είδα στο προηγούμενο εντός με την αδιάφορη Κοζέντσα και ήταν για λύπηση, καθώς εκτός του ότι ηττήθηκε με 1-2, έδειξε και πολλά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία, με τη φιλοξενούμενη να χάνει ένα κάρο ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Υπόπτως ψηλά ο ΑΣΟΣ εδώ, αφού και διαφορά ποιότητας υπάρχει και η Πεσκάρα το θέλει πολύ το παιχνίδι για να παραμείνει στην 5η θέση και να έχει έστω και ένα μικρό πλεονέκτημα στα πλέι οφ. 4 σερί ήττες για τη Σαλερνιτάνα, 6 στα 6 τελευταία εκτός έδρας της, με άμυνα χωνί και άλλαξε προπονητή για 1 παιχνίδια μπας και σώσει την παρτίδα. Εγώ δοκίμασα την τύχη μου με τον ΑΣΟ πάντως.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Φροζινόνε - Ουντινέζε: Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Φροζινόνε και η Ουντινέζε είναι αυτή που καίγεται, αφού νιώθει την καυτή ανάσα της Έμπολι. Η αλήθεια είναι πως η Ουντινέζε έχει ευνοϊκό και σχετικά εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αφού θα υποδεχτεί την αδιάφορη Σπαλ και θα ταξιδέψει τελευταία αγωνιστική στη Σαρδηνία να αντιμετωπίσει την εξίσου αδιάφορη Κάλιαρη. Από αυτές τις 3 ομάδες, η πιο αδύναμη είναι η Φροζινόνε πάντως κι επειδή τα γάλατα έχουν σφίξει θα το δει πολύ σοβαρά το παιχνίδι θέλω να πιστεύω. ΔΙΠΛΟ.

Βιγιαρεάλ - Εϊμπάρ: Γίνεται ένας μικρός χαμούλης στην ουρά της βαθμολογίας στην Primera και προκειμένου να ξεκολλήσει ακόμα περισσότερο το κίτρινο υποβρύχιο θα πρέπει να κερδίσει την σωσμένη και εντελώς αδιάφορη Εϊμπάρ, η οποία έκανε το κομμάτι της στο Μεστάγια, αλλά νομίζω πως ήταν αρκετό. ΑΣΟΣ για να μην έχουν αναγούλες την τελευταία αγωνιστική εκεί στην Βιγιαρεάλ, αφού θα πάνε να παίξουν στην Χετάφε που ενδεχομένως να παίζει την έξοδο στο Champion's League.

Λας Πάλμας - Κόρδοβα: Για άνοδο πήγαινε φέτος η Λας Πάλμας, αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα να σωθεί στο τέλος και να πει και ευχαριστώ, αφού με το +6 από την επικίνδυνη ζώνη, μόνο άνετα δεν αισθάνεται. Η Κόρδοβα έχει έτοιμες τις βαλίτσες για την 3η κατηγορία και πιο βατό αντίπαλο αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσαν να έχουν οι νησιώτες. ΑΣΟΣ από εδώ μέχρι το Γκραν Κανάρια.

Ουνιόν Βερολίνου - Μαγδεμβούργο: Θέλεις άνοδο, απόδειξε το! ο λόγος για την Ουνιόν Βερολίνου, που μπορεί να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, από τη στιγμή που παίζουν αναμεταξύ τους Πάτερμπορν και Αμβούργο. Παίζει το κεφάλι του το Μαγδεμβούργο, αλλά δεν γίνεται να κοιμάται κάθε φορά ο Θεός και να κερδίσει πάλι, όπως πριν μερικές εβδομάδες στο Αμβούργο. Θα βρουν τον τρόπο οι γηπεδούχοι και θα μας πληρώσουν τον ΑΣΟ.

Άλκμααρ - Αϊντχόβεν: Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι αφού έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα πλέι οφ για την Ευρώπη και ουσιαστικά το κίνητρο είναι μονόπλευρο για την PSV. Βέβαια, η Αλκμααρ δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα, αλλά εδώ μιλάμε ότι κρίνεται ο τίτλος και εκτός αυτού, η PSV μαζί με τον Άγιαξ είναι φέτος ένα επίπεδο από μόνες τους. ΔΙΠΛΟ για την Αϊντχόβεν που θα ελπίζει σε στραβοπάτημα του απογοητευμένου Άγιαξ, ο οποίος ίσως τα βρει μπαστούνια με αντίπαλο την Ουτρέχτη.

Οι επιλογές μου:



Καλή τύχη στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2