ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ PUBLIC BETS


Τώρα που τα πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους, ψάχνω να βρω σε ποια παιχνίδια μια αδιάφορη αντιμετωπίζει μια ομάδα με κίνητρο. 


Σίγουρα λαμβάνω υπόψη μου κι άλλους παράγοντες πριν αποφασίσω να βάλω τα ωραία μου λεφτάκια πάνω σε κάποια ομάδα, το ισχυρό κίνητρο όμως είναι ο παράγοντας εκείνος που παίζει αυτή την εποχή τον πιο σημαντικό ρόλο. Βάσει κινήτρου λοιπόν οι σημερινές μου επιλογές και ποντάρισμα σε ματς με τα οποία θα ασχοληθεί κατά τα φαινόμενα ο περισσότερος κόσμος.

Ντιναμό Μόσχας - Ροστόφ: Έχει μπλέξει για τα καλά η Ντιναμό και είναι επιτακτική η ανάγκη για νίκη σήμερα, προκειμένου να απομακρυνθεί από τις θέσεις που οδηγούν στα play out. Η Ροστόφ είναι σε καλύτερη θέση, ουσιαστικά όμως αδιάφορη, αφού απέχει 6 βαθμούς από την 5η θέση που βγάζει στο Europa League 3 αγωνιστικές πριν το τέλος και δικαίως έχει στραμμένη την προσοχή της στο κύπελλο, εκεί όπου μεσοβδόμαδα δίνει αγώνα ρεβάνς με την Λοκομοτίβ Μόσχας, έχοντας αποσπάσει καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα (2-2 εκτός έδρας). Με  νίκη σήμερα η Ντιναμό αγκαλιάζει την σωτηρία, λογικά δεν θα φορτσάρει η Ροστόφ που θα έχει το μυαλό της στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Σεντ Ετιέν - Μονπελιέ: Με την ισοπαλία που παραχώρησε στην Αμιάν την προηγούμενη αγωνιστική η Μονπελιέ, ουσιαστικά έβαλε ταφόπλακα στα όποια όνειρα έκανε για έξοδο στην Ευρώπη. Αντιθέτως, η Σεντ Ετιέν των 6 νικών στα τελευταία 7 παιχνίδια, έχει σχεδόν βέβαιη την 4η θέση (βρίσκεται στο +7 από Μαρσέιγ και Μονπελιέ) και έχει βλέψεις και για την 3η που οδηγεί στα προκριματικά του Champion's League, από τη στιγμή που απέχει μόλις 1 βαθμό από την Λυών. Την 2η καλύτερη συγκομιδή εντός έδρας έχει η Σεντ Ετιέν μετά την Παρί και απέναντι σε μια απογοητευμένη και ουσιαστικά αδιάφορη Μονπελιέ, έχει σίγουρα τον πρώτο  λόγο για τη νίκη.

Γκαζελέκ - Σατορού: Με μία νίκη σφραγίζει την παραμονή της η Γκαζελέκ, απέναντι σε μια Σατορού που πέτυχε το συγκεκριμένο στόχο την προηγούμενη αγωνιστική με την εκτός έδρας νίκη της με 1-2 επί της Οσέρ: Στη Γαλλία χάρες δεν γίνονται, ο καθένας παίζει για την πάρτι του, από την στιγμή που η Γκαζελέκ όμως έχει τόσο ισχυρό κίνητρο, απέναντι σε μία παντελώς αδιάφορη ομάδα, θα έχει την στήριξη μου.

Οι επιλογές μου:

Ντιναμό Μόσχας - Ροστόφ: ΑΣΟΣ 1,83
Σεντ Ετιέν - Μονπελιέ ΑΣΟΣ 1,83
Γκαζελέκ - Σατορού ΑΣΟΣ 1,75

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2