ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ


Επιστροφή στην καθημερινότητα μετά τις διακοπές του Πάσχα, που φέτος κράτησαν περισσότερο, λόγω πρωτομαγιάς. Όχι πως έχει κάτι πολύ σπουδαίο σήμερα Παρασκευή, τουλάχιστον όμως, οι αγώνες είναι αρκετοί και προσφέρουν πολλές περισσότερες επιλογές σε σχέση με μεσοβδόμαδα.


Τελειώνουν τα ψέμματα για τις περισσότερες ομάδες στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αρκετές έχουν πετύχει τους στόχους τους και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, λιγοστεύουν αυτές που χρειάζονται πάση θυσία βαθμούς και αυξάνονται οι εντελώς αδιάφορες. Σήμερα το μενού έχει ολίγη από Γαλλία, ολίγη από Ολλανδία και μια δόση από Ισπανία.

Στρασβούργο - Μαρσέιγ: Το Στρασβούργο έχει εξασφαλίσει την έξοδο στο Europa League μέσω της κατάκτησης του Λιγκ Καπ, παρόλα αυτά όμως δεν εμφανίζεται καθόλου αδιάφορο έκτοτε και ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Η Μαρσέιγ τα έχει κάνει μούσκεμα φέτος και πλέον βλέπει και την 4η θέση που οδηγεί στην έξοδο στο Europa League να απομακρύνεται. Δεν έχει άλλα περιθώρια, παρά μόνο να κυνηγήσει τους 3 βαθμούς της νίκης σήμερα, μπας και καταφέρει να σώσει τη χρονιά. Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται, το Στρασβούργο εντός έδρας μετράει 3 συνεχόμενα OVER 2,5, παίζει επιθετικά και ειδικά με αντιπάλους που δεν κλείνονται στα καρέ τους, μας έχει προσφέρει αρκετά χορταστικά παιχνίδια. Μπαλοτέλι και Παγιέτ ελπίζω να βρουν τουλάχιστον 1 γκολ για την Μαρσέιγ, που έχει μία από τις χειρότερες άμυνες εκτός έδρας (την 2η χειρότερη μετά την ουραγό Γκινγκάμπ) και να μας πληρώσει έτσι εύκολα το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5.

Μπεζιέρς - Μπρεστ: Ένα βήμα πριν τα τάρταρα της Νασιονάλ βρίσκεται η Μπεζιέρς, ενώ στον αντίποδα, μισό βήμα πριν την Ligue 1 βρίσκεται η Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι με το -6 από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ σωτηρίας δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ψάξουν τη νίκη σήμερα, μπας και γίνει κάνα θαύμα και είναι χαρακτηριστικό πως τα τελευταία τους παιχνίδια είναι αρκετά ανοιχτά, έχοντας φέρει 4/5 OVER 3,5 στα πιο πρόσφατα, με αποκορύφωμα φυσικά το επικό 5-6 εκτός έδρας με την Βαλενσιέν. Η Μπρεστ έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, με νίκη κλειδώνει από απόψε την άνοδο, αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και με ήττα όμως, αν δεν κερδίσει η Τρουά τη Νανσί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα έχει και μια δεύτερη ευκαιρία, την επόμενη αγωνιστική που υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Νιόρ. Στο πηλίκο δηλαδή, έχουμε μια ομάδα που σώζεται μόνο με θαύμα και έχει κάνει τα τελευταία της παιχνίδια ροντέο και την φιλοξενούμενη που θεωρητικά θα κατέβει για τη νίκη απόψε προκειμένου να πανηγυρίσει την άνοδο, αλλά δεν θα πετάξει και την σκούφια της αν τα νέα από το Τρουά - Νανσί είναι "ευχάριστα". Μακριά κι αγαπημένοι από το ΔΙΠΛΟ κι ας έρθει 0-5, ποιος ξέρει αν θα δούμε τίποτα ομορφιές όπως στο Βαλενσιέν - Μπεζιέρς στο δεύτερο ημίχρονο ή προς το τέλος του αγώνα, εγώ πόνταρα στο άκρως ελκυστικό OVER 3,5 σε απόδοση 3,30.

Άγιαξ Β' - Αλμέρε Σίτυ: Στα χνάρια των μεγάλων βαδίζουν και οι μικροί του Άγιαξ, οι οποίοι μαθαίνουν τα μυστικά του επιθετικού ποδοσφαίρου από τις μικρές κατηγορίες ακόμα. Δεν υπάρχει σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους, είτε αγωνίζονται εντός, είτε εκτός έδρας και διαθέτουν μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία με 73 γκολ, αλλά και μία από τις χειρότερες άμυνες με 67 γκολ. Η Αλμέρε είναι αυτή που ενδιαφέρεται για το αποψινό ματς, αφού ναι μεν έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή στα Play Off ανόδου, αλλά θέλει να παραμείνει εντός της πρώτης τετράδας, για να γλιτώσει ένα γύρο. OVER 5,5 ήρθαν τα τελευταία 4  εντός έδρας παιχνίδια του μικρού Αίαντα, εμένα και το OVER 4,5 που πληρώνει 2,55 μου κάνει την δουλειά.

Σεβίλλη - Λεγκανές: Στην Ισπανία φέτος πάνε να κάνουν δώρο μια θέση στο Champion's League της επόμενης περιόδου στη Χετάφε. Η Σεβίλλη του πρώτου γύρου έδειχνε να μπορεί να χτυπήσει ακόμα και τον τίτλο, αλλά στον δεύτερο είναι άκρως απογοητευτική, με εξαίρεση βέβαια τα πρόσφατα παιχνίδια της. Η Λεγκανές με τους 42 βαθμούς έχει σωθεί ουσιαστικά, αφού το +7 που απέχει από την επικίνδυνη ζώνη μόνο με θαύμα μπορεί να το καλύψει η Βαγιαδολίδ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα ανοίξει τα πόδια της απόψε στη Σεβίλλη και το πιο πιθανό είναι να της βγάλει το λάδι. Η αδύναμη αμυντικά Βαγιεκάνο, έστω και με τη συνεισφορά της τύχης, κράτησε στο μηδέν την Σεβίλλη για 1 ημίχρονο, μόλις όμως δέχτηκε το πρώτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, κατέρρευσε σαν γυάλινος πύργος και δέχτηκε άλλα 5 στη συνέχεια. Δε νομίζω πως η Λεγκανές θα διασυρθεί κατ' αυτόν τον τρόπο (ποτέ μην λες ποτέ βέβαια), αλλά σύμφωνα με τις δυνατότητες της, μπορεί άνετα να βγάλει αναίμακτα το πρώτο ημιχρόνιο. Ποντάρισμα να μπουν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο σε απόδοση 1,97, αν και η Σεβίλλη αναμένεται να μπει δυνατά, απέναντι όμως σε μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται καλά και να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου, μάλλον θα ζοριστεί αρκετά.

Οι επιλογές μου:

Στρασβούργο - Μαρσέιγ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5 2,20
Μπεζιέρς - Μπρεστ: OVER 3,5 3,30
Άγιαξ Β' - Αλμέρε Σίτυ OVER 4,5 2,55
Σεβιλλη - Λεγκανές: Περισσότερα ΓΚΟΛ στο 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1,97

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2