3 ΞΕΡΟΙ ΑΣΟΙ


Πλούσιο το σαββατοκύριακο σε αγωνιστική δράση, άπειρες οι επιλογές, παρορμητικό το δικό μου ποντάρισμα.


Δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ σήμερα, τσίτωσαν τα νεύρα μου χτες Παρασκευή, κυρίως με το 0-0 της Θέλτα στο ματς με την Βαγιαδολίδ. Έριξα λοιπόν μια ματιά στα γρήγορα τα πρωταθλήματα που παρακολουθώ από κοντά, δεν το φιλοσόφησα πολύ και κατέληξα σε 3 ΑΣΟΥΣ που μόνο σε παρολί μπαίνουν, αφού όλοι είναι σε μικρές αποδόσεις. Προσωπικά τα έσπρωξα σε ένα ξερό δελτίο και... περιμένω να πανηγυρίσω στο τέλος της ημέρας.

Σοσιεδάδ - Εϊμπάρ: Βάσκικο ντέρμπι, με τη Σοσιεδάδ να δίνεται σωστά φαβορί. Η Εϊμπάρ έρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες, σίγουρα θα θέλει να βγάλει αντίδραση σ' αυτό το ματς, αλλά συνήθως δεν είναι καλή εκτός έδρας. Αντίδραση από την άλλη θέλει να βγάλει και η Σοσιεδάδ όμως, που έρχεται από 2 στραβά αποτελέσματα, με τελευταίο, την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1. Με όλα τα καλά παιδιά μέσα η Σοσιεδάδ (Οϊαρθάμπαλ, Ουίλιαμ Χοσέ, Όντεργκααρντ), έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Νυρεμβέργη - Βίχεν: Πριν πατώσει εντελώς στη βαθμολογία, άλλαξε προπονητή η Νυρεμβέργη και ήδη στο προηγούμενο παιχνίδι με την Γκρόιτερ Φιρθ εκτός έδρας φάνηκαν τα πρώτα θετικά μηνύματα. Η Βίχεν είναι μακράν η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας και μέχρι στιγμής, η άμυνα της θυμίζει ελβετικό τυρί (με 32 γκολ παθητικό, η χειρότερη στην κατηγορία), γι' αυτό βρίσκεται δίκαια στη τελευταία θέση άλλωστε. Πριν φύγει ο Κάναντι, στην ίδια μοίρα ήταν και η Νυρεμβέργη, που σαν μέγεθος και σαν υλικό, είναι πολλά σκαλιά πάνω από την σημερινή της αντίπαλο. Must Win παιχνίδι για τους γηπεδούχους, απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας.

Χέρακλες - Ντε Χάαγκ: Μεγάλο μου πουλέν η Χέρακλες, που ειδικά εντός έδρας μπορεί να κοντράρει όλες τις ομάδες στην Ολλανδία. Ιδιαίτερα δε, ομάδες όπως την Ντε Χάαγκ τις βάζει και μέσα στα δίχτυα, παίζοντας από το 1ο λεπτό κυριαρχικό ποδόσφαιρο. 5 συνεχόμενες νίκες μετράει η Χέρακλες εντός, όλες επιβλητικές, και η Ντε Χάαγκ,  που είναι τουλάχιστον στα μέτρα της, λογικά δεν θα αποτελέσει δύσκολο εμπόδιο.

Οι επιλογές μου:

Νυρεμβέργη - Βίχεν ΑΣΟΣ
Χέρακλες - Ντε Χάαγκ ΑΣΟΣ
Σοσιεδάδ - Εϊμπάρ ΑΣΟΣ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2